Bebelusi de iulie-august 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 6

emaaimee spune:
Oanei nu i se inrosesc decat sprancenele cand face cachi si rade la mine daca sunt cu ea si vorbim.Daca are problemutze atunci se inroseste toata si indoaie piciorusele.
anis-Ingrid a papat mai putin cand cu iesitul dintisorilor?Azi a dormit o ora dim,apoi una jum si ar mai fi dormit dar i-am dat eu papa si am trezit-o ca mi se paruse ca nu prea a papat.De sapt trecuta am tot cantarit-o ca nu prea papa si aavut fluctuatii de greutate:ba slabise 120gr,ba era la kg de sapt trecuta si acum are doar cu 80 de gr mai mult.Stiu ca trebuie sa o cantaresc saptamanal,dar mi se parea ca nu papa doar 3 min si mai putin uneori,de suzeta doar.Offf

Iaca poze

emaaimee spune:
Monica si noua o sa ne fie dor de tine:vb de mine si de Oana(ca ai baiat frumos foc)
MONAI-cu placere,am primit iar scrisoarea sapt de la babycentre.Mai sunt diverse info,daca vreti va mai dau.In legatura cu tehnicile de relaxare doar le-am luat dintr-o revista pe care o primesc eu de la supermarket despre mama si varsta bb.Si mie imi plac filmele(si desenele animate clasice).Aaaa: si The Simpsons-ma uit acum.Pe mine ma relaxeaza si plimbarile,ma bucura daca imi iau un prod cosmetic.Si ar mai fi.
A plecat sotul si s-a dus ziua mea.Ca e oncall tot timpul.

Iaca poze

Monica-Elena spune:
emaaimee si oana e dulcica tare cine stie
.
Mamini multumim frumos.
Andatudor daca elimina morcovelul inseamna ca stomacelul lui nu e pregatit si ia pauza. Si mIhnea a facut la fel cu morcovul si nu i-am mai dat. Totusi legumele sunt fibre si o sa incepem cu ele dupa 6 luni cand stomacelul lui e pregatit.
Fetelor in seara asta am plans de fericire. Au venit la usa primii colindatori(niste studenti de la conservator care cantau dumnezeieste) si am iesit toti 3. A fost primul colind al lui Mihnea. Am plans cu puiul in brate de fericire si tati ne-a luat in brate pe amandoi.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

mamini spune:
Anda, multumim si cine stie...poate ne vom intilni. mi-ar face mare placere.
Monica-Elena, m-a impresionat chestia cu colindele...si pe mine ma misca, iubesc Craciunul in Romania, cu traditiile si obiceiurile(mai putin noile timpenii gen pocnitori!!!!) si m-am gindit cum e pt voi- probabil ca asta e cel mai fericit Craciun din viata voastra de adulti- poate ati fost si anul trecut cu inima plina, dar cred ca era multa speranta, dar si multa teama. va doresc sa aveti multe sarbatori fericite de acum inainte!
M

Giana spune:
Monica,atat de emotionant...Sa fiti sanatosi si fericiti ca acum!
Mamini,despre ce e controverse e vorba in legatura cu zimafluorul?Am inteles ca sunt medici care nu sunt de acord cu administrarea lui pe termen lung.Dar nu stiu de ce???Eu am de gand sa-i dau pana la 18 ani dar numai daca sunt sigur ca-i face numai bine...Tu ce stii???
Giana

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

svety spune:
Vreau Maria Mirabela!!!!
M-a apucat o nostalgie si cred ca-s deprimata . Nu am gasit pe net filmul sa-l copiez. Ma puteti ajuta? Aveti mila.

MONAI spune:
Fetele, raportez prima zi fara dulciuri. Am papat o para si iaurt cu fructe. Deci pot si fara efort.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

MONAI spune:
Vad ca iar sunt singura pe aici. Va pup si noapte buna!
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Delia, asa te vreau. Vezi si cu bonul, niciodata nu stii ce apare si poate fi de proportii si mai mari(o prima neasteptata, un bilet loto, un contract temporal care completeaza la fix bugetul). Are sa fie bine, ai sa vezi
Mare dreptate ai Mona, uite eu am luat banii vineri, si stiam ca iau un rest de 800mii, si cand m-am dus surpriza

Albinutzza

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Fetelor ai vostri bb cand fac kk se screm si se inrosesc? Ca mie mi se rupe sufletul cand il vad pe Mihnea cum face? Exista vreun remediu ceva sa nu se mai chinuie asa?
Monica asa facea Luca, atunci cand a avut per de constipare. eu bagam termometrul sau un pik de supozitor
Albinutzza

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici