Bebelusi de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede, inca n-a ajuns dr.Maine vine.De abia astept , ca am 1000 de intrebari.
Ti-a trecut depresia??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna ziua la mamici si pitici!

La multi ani tuturor bebeilor nascuti azi !!

La multi ani si Luca(Albinutzza)sa ne traiesti cu numele(azi e sf. Luca cel nou!)!! Sa fii sanatos si voios si sa ai parte numai de bucurii!!

-eu nu am avut curiozitatea de a-mi gusta laptele pana acum si nici nu cred ca o sa o am.Mi nu-mi place nici laptele de vaca,decat fff rar si cu multa cacao sa nu-i simt gustul!!

revin ca mi s-a trezit comoara!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gagici, va faceti siesta?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor ai vostri bb cand fac kk se screm si se inrosesc? Ca mie mi se rupe sufletul cand il vad pe Mihnea cum face? Exista vreun remediu ceva sa nu se mai chinuie asa?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Monica-Elena, Sara face asa cand e constipata. In majoritatea cazurilor se indoaie odata si gata fericirea. Inainte trebuia musai sa fie cu tzitzi in gura. Mai nou face in somn sau oriunde, mirosul e singurul indiciu.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Si puiul nostru se screme incat se face rosu foc , apoi se relaxeaza si face ceva de genul:"ah,ah", apoi urmeaza alta tura. Din pacate eu cu sotul ne indoim de ras, dar e super hazliu. Dupa cateva minute aud tornada din scutec care-i trece pana pe spate. Si-l schimb.
Poate ca de la alaptat, dar pampers nu face fata. Asa ca folosim Happy.
Dani mami s-a trezit acum plangand. Cred ca a visat urat ca tati il pupaceste si el tot plange. Aud ca acum deja rade cu hohote. Bravo lor.

Mergi la inceput

Monica-si Andrei la fel se inroseste si se screme de mama focului,cate odata cand nu poate se si mataie.Azi noapte de ex. s-a tot trezit ca nu putea sa faca de nu stiu cate ori si tragea la partzuri de numa-numa,dar nimic pana cad se elibera de dimineata.
Eu azi am inceput sa-i dau suc de morcovi- o lingurita si acum vazui in kk pete de kk poartocalii,cred ca este de la morcov,nu? Ca de cand cu sangele sunt paranoica!

Vorbeati de tunsori si freze.M-am tuns si eu acum o luna si din parul pana la fund pe care-l aveam ,mi-a ramas putin peste umar,dar nu-mi pare rau deloc(coafeza imi tot zicea sa nu-mi para rau,si eu ii spuneam sa taie cu incredere ca nu-mi pare,dar ea tot insista,de unde am tras concluzia ca i-a parut ei mai rau decat mie!).Tot imi cade intr-o veselie dar macar e firul mai mic,daca asta poate sa ma consoleze!
Eu am fost decat roscata si bruneta,ca in prezent,mi-ar fi placut taaare mult blond ,dar eu fiind creola,nu imi sta bine asa ca am zis pas.

Mai citesc si revin
pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos

Mergi la inceput

Andatudor, stai linistita, si la Sara am avut puncte portocalii in kk cand i-am dat prima data morcov.

Azi a baut suc de mere, sper sa nu o laud degeaba. Mai stau cateva zile numai pe suc de mere si apoi il amestec cu morcov.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumim de urari, sa ne traisca tuturor bebeii!
azi ne-am tzinut de facut bagaje si de vizite- de data asta am fost noi musafiri.

Monica- Elena sa aveti vreme buna de plimbare la munte si sa va simtiti bine!

Andre_ea, da, Sofia e si Ioana. sa stii ca si eu visez prostii si imi fuge somnul, sau ma trezesc la datorie si ma iau gindurile si nu mai adorm...

Mona respect! eu sunt lipsita nu numai de ambitie- la ce bag in mine, as spune si de bun simtz.

Anda, sa iti fie de bine cu tunsul. asa m-am tuns si eu la sfirsitul anului 4, aveam parul luuung( nu ca al tau, dar destul de lung) si m-am dus pe calea Victoriei la vestitul Mircea si m-am tuns scurt-scurt 2.5 cm. tundea f bine. fata care matura parul a plins, dadea cu matura si ii curgeau lacrimi pe obraz...

M

Mergi la inceput

Mamini-hehehe,ce emotii naste parul lung!!Am uitat sa-ti spun ca te-am visat acum vreo 2 saptamani,de fapt n-am avut timp sa intru pe forum,in fine,am visat ca m-am intalnit cu tine si cu sotul,Veve si mama ta.Veniserati in Romania,eram cu totii la aeroport si m-am bucurat ff tare sa te vad,te-am si recunoscut din prima!!
Oricum va doresc o sedere in Romania cat mai placuta si o petrecere la botez cat mai reusita !!pt. Veve din partea lui Andrei,mi-a spus sa-i transmit ca e mortala in tummy tub.

Laura-si eu il adorm tot in brate,cateodata adoarme la tzitzi ,cateodata nu.Am mari probl. cu el ca s-a obisnuit sa doarma ziua in brate,dar vreau sa-l dezobisnuiesc ,sa vedem daca pot,azi am reusit de 2 ori,mai vedem.
In orice caz,nu stiu ce se intampla parca e un fenomen general,ca si Andrei s-a intors( de fapt nu l-a avut niciodata,el se trezea doar o data pe noapte) la programul de bebelus,adica ma capiaza se trezeste la 1 ora jum/2 si cand il pun in patut-dupa supt- se trezesete dupa 10 min. si tot asa de vreo 3 ori.

fug maraie la el in patut de vreo 10 min.

pupici

poze

Mergi la inceput