Bebelusi de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis-mersi de info veteranelor
Cati-bine ca v-a trecut.Dulcina fata,iar voi undeva stambati la fel
Irda-e f bine Daria,a crescut bine,swe vede clar.
MONAI-asa rau a plans Sara?
Oanei i-am pus la 3 luni si nu a carait.Pana sa isi dea seama i-a impuscat ambii cercei,a fost super rapida tipa.I-am pus tot acolo unde mi-am mai facut eu 2 gauri la urechea stanga cand eram tanara si nemaritata
mamini-cu pistolul e misto ca ii face semn unde vrei tu sa ii faca gauricile,cat mai pe mijloc dar nu asa jos un picutz mai sus sa nu se taie urechea daca cumva i se nazare sa poarte cercei grei cand e mareA incercat sa planga la ambele urechi,dar i-am aratat o jucarie de-a ei si gata.Am tinut-o in brate la mine si prin invaluire,pac-cerceii.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, i-am facut gaurile cu pistol, a plans exact ca la vaccin, de mi-a rupt inima. Dupa prima impuscatura am vrut sa plec si s-o las doar cu un cercel. Noroc cu sotul care mai are urme de ratiune. El se distra cum ii face fata cand plange, ati mai vazut voi asa ceva? E drept ca noi nu am lasat-o niciodata sa planga, e comica intr-un fel, cum plange din tot sufletul.
In alta ordine de idei, si azi m-am abtinut de la dulce, chiar ma simt mult mai bine psihic, in rest am mancat normal, doar ca fara paine. Seara nu voi mai manca decat fructe, oricate am chef, sau iaurt. Am iesit fardata(adica rimel si ruj ca altceva n-am timp), m-am simtit foarte bine.
Va pup, ma duc sa ma intind si eu langa copii mei care dorm tun, amandoi.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Monai-da mirosul de chimicale ma enerveaza si pe mine.Parca Huggies nu miroase asa tare.
In legatura cu somnul si ea doarme dupa ce suge,jap si gata,dar vreau sa o pun in patutz treaza si sa invete ea sa faca nani de una singura.Plus ca se strica dintii daca doarme cu san sau sticla.Ca eu as vrea sa ii dau san mult si bineadica pana la 2 ani daca mai vrea ea.Asa ca aseara i-am dat san,a adormit,atunci am luat-o si am schimbat-o si am pus-o la nani.A fost cu car-mar,dar am invinsAr trebui sa am inima si in seara asta,sper.
-multu de info din cartea dr S.

decu fundita

Mergi la inceput

Vin si eu cu una-de 3 zile nu mai pap dulce,cred ca ne-am nimerit,Mona.Eu am vrut sa treaca 3 zile-faze cu minunea si sa vad de ma mai tine.Eu daca vreau dulce bag iaurt de fructe la conge si il fac inghe.
Sa va zic ce am facut m-am dus la fata sa vad daca mai respira ca doarme de 2 ore fara intrerupere ziua.Ca nu am mai pupat asa ceva de multisor.Cred ca ii face bine praful de dintisoripe care i-l dau de 4ori/zi.Am apucat sa fac mancara,mai devreme a mai dormit putin si am facut .

decu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

bravo, fetelor! stima!
eu am aruncat azi prajitura cu banane- fara sa o gust, apoi frisca- dupa ce am mincat 2 linguri apoi strudelul cu mere, dupa ce am luat 2 inghitituri si din ala... mai am gogosi in frigider, dar pot sta linistite, ca nu ma tenteaza...
aici am ambitie, dar acasa nu cred, sincer...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Am reusit sa stau si eu intinsa vreun sfert de ora, apoi am incercat sa-i dau marul. Ca si azi dimineata, n-a papat decat vreo 3-4 lingurite. Nu stiu ce sa ma mai fac.

Mamini, am inteles ca daca se fac mai tarziu gaurile e si mai traumatizant. Eu eram hotarata sa-i fac, are 2 perechi de cercei primiti de la nasa si de la sora mea si mie, sincera sa fiu, imi plac fetitele cu cercei. Si cerceii, ca bijuterii, mi se par foarte atragatori.
Pacat de praji, Mamini, nu-l puteai combina pe sot s-o pape?

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pupici tuturor! Lipsesc si eu 3 zile (a nascut o prietena care avea probleme cu sarcina- e totul bine!) si, cand revin, vad ca alt capitol e deja pe terminate. Harnicute mai sunteti!
Iulia mea are gauri in urechi de la 3 zile. I le-a facut o asistenta cand am iesit din maternitate. A plans foarte putin si a uitat rapid. Are si cercei, tot de atunci. Cand o sa punem si noi poze, o sa vedeti cu ce podoabe ne falim!
Vis-a vis de somn, noi dormim asa: la 20:00 , apoi masaj, alintat, la 20:30 laptic si tusti in patut, cu suzeta pe care o da afara cand adoarme. In max. un sfert de ora puiul face nani, pana la 8. Sa nu uit: adoarme singurica, pe intuneric si asta de la 4 saptamani.
Mai vorbim!

mamica de superbebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

starchi
nou venit

Romania

1 Mesaje
Trimise - 12/12/2005 : 10:24:12
--------------------------------------------------------------------------------

Buna dimineata, fetelor!
In acest prim mesaj al meu vreau sa va spun ca imi sunteti fff dragi. Va citesc si,sa zicem, va cunosc inca de cand am ramas insarcinata.
Am si eu un bb scump, Matei-Scantei, care mi-a facut astazi cea mai mare surpriza de cand s-a nascut: mi-a aratat ca i-a iesit primul dintisor. Sunt atat de emotionata si mandra de el!

Anis, felicitari pt recordul la dintisori!
Monica esti o femeie f puternica si ambitioasa, sunt mandra de tine!
Laura, ai niste copii minunati.Nu-mi vine sa cred ca ai tinut in burtica asa comori!

P.S.: daca ma dumiresc repede o sa postez si eu niste poze cu micul meu vanator!-intra la cineva la poze si inscrie-te si tu sa iti faci album

Bine ai venit,iti sunt moderate inca mesajele pana la 10 de aceea iti apar mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Monai sper ca nu ii dai din marul pregatit de dimineata?

Mai am 2 zile si plec la munte

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

A venit si dr, i-a facut vaccinul.
Am discutat de diversificare.E o schema total diferita de ce vad la voi si din puctul meu de vedere mi se pare f ok si f logica.
Dede te intereseaza?? Ca stiu ca tu o sa intelegi cel mai bine schema...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput