Bebelusi de iulie-august 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Anis baga acia schema, chiar daca nu intelegem noi prea multe.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Buna fetelor!
In sfarsit am si eu curaj sa intru pe forum
Vreau sa va spun ca va citesc si va cunosc inca de cand eram insarcinate si imi sunteti fff dragi.
Am si eu un bb scump Matei-Scantei, are 5 luni si azi mi-a facut cea mai mare surpriza de cand s-a nascut: mi-a aratat ca i-a iesit primul dintisor.Sunt atat de emotionata si mandra de el!!!!

Anis, felicitari pt recordul la dintisori!
Laura, ai niste copii minunati, nici nu-mi pot imagina cum cineva a putut purta asemenea minunatii in burtica.
Monica, felicitari pt perseverenta si morelul de invidiat.Nu stiu daca as fi fost atat de puternica.

Daca ma dumiresc repede, postez si eu cateva poze cu micul meu vanator!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

bai voi intelegeti...da imi e ca intru in polemici cu unele fete.....

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Hai mai! Fiecare isi scrie punctul de vedere (sau al dr.). Nu ne apucam sa ne certam acum. Chiar sunt curioasa. Si stiu ca mai sunt si alte fete care asteapta.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI si mie imi plac fetitele cu cercei, dar cum va spuneam, aici numai fetitele de alte nationalitati au ( si nici ele toate). copilul meu si asa va fi diferit- limba, culoare, obiceiuri- nu as vrea sa accentuez prea mult chestia asta, fiindca ma tem ca va suferi.
cu praji...nu, din pacate sotul meu numai cumpara bunatati. eu sunt cu mincatul...

si noi ne ducem miercuri la masurat/cintarit si as intreba-o pe tanti de diversificare- fiindca nu stiu nimic despre asta si o sa fac cum imi zic astia, ca de capul meu nu stiu ce e mai bine. vad ca si la ei sunt diferente, unii incep la 6 luni, altii la 5, iar pe unele borcanase scrie ca de la 4 luni.....sunt confuzata total.

M

Mergi la inceput

Si pe mine ma intereseaza diversificarea.Eu ii dau la masa de la 10 para rasa cu zeama de portocale si cereale, iar la masa de la 17.00 cereale cu lapte, mar si morcov.
Nu mi-a zis dr de nici o schema, mi le-a recomandat si pt faptul ca piciul meu e ca slabut.La 5 luni abia a atins onorabila greutate de 6 kg.

Fetelor, vad ca sunteti niste fericite cu bb-ii vostri exemplari.Al meu nu adoarme decat in brate si se trezeste de cel putin 2 ori pe noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Anis, haide, mai, nu te lasa atata rugata.

Starchi, bine-ai venit. Sa traiasca bebele Matei.

Monica-Elena, i l-as fi dat eu pe cel de dimineata, dar din pacate nu e voie.

Mamini, eu m-am cam lamurit cu sfaturile doctorilor si cu ce scrie prin carti. Pai daca as fi alaptat-o pe Sara 6 luni exclusiv (cum de altfel fac, dar macar incerc sa o invat cu gusturi, sau sa pape cu lingurita, sau pur si simplu cu ideea ca exista si altceva in afara de tzitzi) nu stiu ce ma faceam ca ma trezeam ca nu papa nimic la o varsta asa de inaintata. Asa ca sunt bune sfaturile mamelor noastre aici, combinate cu ceva noi descoperiri si pana la urma o scoatem noi la capat cumva.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Iar apropo de dulciuri si eu am interzis tuturor sa mai aduca asemenea tentatii acasa.
Insa, in perioadele de criza, am inceput sa dau iama prin cerealele piciului.A luat sotul meu, din neatentie, unele pt bb-i de 6 luni si am descoperitca daca pui putina miere si lapte in ele, iese un desert pe cinste...

Banuiesc ca si astea ingrasa dar...ingrasa intr-un mod sanatos...asa ca am constiinta impacata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Continuarea:

Bebelusi de iulie-august

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput