Bebelusi de iulie-august 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 12

mamini spune:
Cati, vazut papusica...tare e scumpa si ai prins-o in niste ipostaze bestiale, pozele in care sta pe burta si se mira sunt f haioase. si tati are dreptate, seamana cu mami!
M

Monica-Elena spune:
noi nu avem nimic Ioana de la pere.
anca asteapta ce e mai rau ca si mie la fel mi-au zis e la servici si aqpoi m-am trezit cu hartiile acasa.
fetele care sunteti plecate sunteti fericite ca nu depindeti de legile astea de kk din tara lui papura voda.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

mamini spune:
Monica, e drept, dar sunt alte chestii... mie cind mi-au calculat banii pe concediul de maternitate mi-au facut in functie de venitul pe 2003- fiind ultimul an fiscal incheiat( se facuse returnul la taxe si erau clare si re-calculate). ca sa imi fi facut in functie de salariul de anului asta trebuia sa fi cistigat mai mult cu 20%, iar eu nu aveam decit 18%. si asa am pierdut o gramada de bani. dar asta e... peste tot sunt bune si rele...
M

emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Irda
Hai ca m-a apucat "limbatitza"..!!!
Aveti idee de unde as putea lua o periuta de dinti de-aia tip degetar?!!?
Am citit pe-aici ca avea cineva pentru bebe, dar cum neuronul saracu' nu mai face fatza decat la chestii de baza...nu mai stiu cine zicea...ufff!!
Merci de eventuale raspunsuri lamuritoare!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Cred ca m-am exprimat eu aiurea

Iaca poze

MONAI spune:
Salutare, gagici!
Am fost azi sa-i facem gauri in urechi fetei, a fost o experienta traumatizanta, atat pentru fata cat si pentru mine
.
Citesc din urma(harnicutelor) si apoi revin.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

Albinutzza spune:
Svety este o carte, chiar asa se numeste, foarte renumita in State: Dr Spock, e foarte interesanta, adaptata la zilele noastre, nu chiar la traiul de aici, darmie imi e foarte utila. Este de la Editura All, eu am comandat-o pe net, e vreo 350.000
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

MONAI spune:
Irda, m-am distrat de mica Daria cu parul lung. Iti seamana tie foarte bine. Cat despre periuta degetar, eu am luat-o de la Canpol, e o marca de produse care mie imi plac mult, de o calitate excelenta si nu la pretul chicco sau nuk, pentru ca inca nu sunt cunoscute la noi.
, pe mine m-a sarit prima anul asta
, conform CCM am contractul suspendat si nu beneficiez de aceleasi drepturi ca restul salariatilor. Asta e, noi sa fim sanatosi
.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi

mamini spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Salutare, gagici!
Am fost azi sa-i facem gauri in urechi fetei, a fost o experienta traumatizanta, atat pentru fata cat si pentru mine
.
Citesc din urma(harnicutelor) si apoi revin.
Sa auzim numai de bine.
Mona siSara (16/07/2005)
Scumpii de noi
sa ne spui cu gaurile in urechi cum a fost- ac sau pistol? a plins? eu inca ma mai gindesc ce sa fac cu Veveritzosu`meu...ii pun cercei sau o las in pace pina cere singura/daca cere... ever...
M

Albinutzza spune:
Cati, Irda, frumushele foc fetele voastre...sa fie sanatoase
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

MONAI spune:
Cati, pup ochisorii aceia albastri de care m-am indragostit.
Anis, eu am cumparat deja pampers de 7-18kg, dar noi avem deja 8.200 kg . Eu n-am fost niciodata dezamagita de pampers, drept e ca nici n-am incercat altceva. Ce ma deranjeaza e mirosul lor de chimicale. Ati simtit si voi?
Katink, te inteleg cu programul, si noi l-am avut dat peste cap. Dupa o perioada care mie mi s-a parut nesfarsita, Sara si-a modificat complet programul, de exemplu acum suge ziua la 3-4 h, ea care m-a terminat atatea luni cu suptul la 2h.
Sa auzim numai de bine.
Scumpii de noi