revelion
stiti vreun loc unde se poate merge de revelion, preturi decente, conditii rezonabile? SI care sa mai aiba locuri la ora asta (cred ca cer imposibilul, huh?)
Raspunsuri
anda141 spune:
Si pe mine ma intereseaza....cam tarziu, dar cine stie???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
josefine spune:
peste 4 ore am un examen si nu am somn deloc, de la prea multa oboseala.
ideea mea de revelion e mai pentru tinerei fara pretentii, adica nu masa festiva si conditii de 5 stele. noi am inchiriat acum o saptamana o camera intr-un hostel la brasov, preturi decente, zic eu. cu masa ne descurcam de acasa, iar cu distractia, am zis noi, ca mergem in poiana dupa revelion, ca sa ne mai destindem putin.
altfel, cred ca tot asa, o cabana undeva, sau o pensiune turistica, insa sa nu fie prea tarziu..
cand o sa avem mai multi in pusculita, vrem sa mergem www.transylvaniancastle.com/Winter_Activities.html" target="_blank">aici. locul pare desprins din basmele cu printi si printese, iar pozele..va las sa trageti cu ochiul:-)
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
anda141 spune:
Sie u tot fara masa vreau, mancarea o aducem noi, imi place sa gatesc pentru sarbatori, imi place sa fac sigura cumparaturi, asa ca nu imi stric placerea, deci vreau cazare fara masa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
gangurici_licurici spune:
Eu as vrea sa fie un loc unde sa pot manca, dar nu la ore fixe, si sa nu fiu obligata sa platesc la inceput mesele. Deci as vrea sa rezerv cazarea, si cu mesele sa vedem la fata locului.
Am fost noi acum vreo 2 ani la Corund, si a fost super, dar anul asta mi-au spus ca pretul e de 130 EUR/pers./3 zile, ce include cazare, mic dejun+cina si cina de revelion cu de toate. Mult nu e (am auzit si altele muuult mai gogonate), dar nu-i nici putin, si nici nu am chef sa platesc mesele toate, cand noi am fi vrut sa mai mergem pe langa Corund, destul de aproape e Sovata , de ex., si sa mancam acolo.
Am uitat sa precizez ca din motive practice as prefera ceva la distanta rezonabila de Cluj (100-150 km).
Pare-se ca facem Revelionul in familie, pana la urma.