Filmul/filmele anului
Raspunsuri - Pagina 3
bibyrox spune:
THE NOTEBOOK cel mai impresionant film de dragoste pe care l-am vazut!!!!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
RaluD spune:
Four Brothers (nuantat, excelent jucat, desi intriga e un pic simpluta) si Harry Potter 4, pe care tocmai l-am vazut si care nu ma asteptam sa fie atat de bun. E mult mai bun decat 3 si aproape la fel de bun ca 1. Nu sunt fan, dar e chiar misto.
E frumos si In Her Shoes. Iar daca vreti sa vedeti un fel de Die Hard cu mamici, mergeti la Flight Plan.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
pika-pika spune:
Am vazut pana la urma Sin City.Am vazut un pic din inceput si sotul a vrut si el sa-l vada...nu mi-a fost deloc frica si nici nu am visat urat dupa.Mi-a placut idea si stilul.Imi place Tarantino,dar nu e genul de film pe care l-as cotiza ca cel bun film al anului.Raman cu The butterfly effect.
Acum o sa vad Closer.Este cu Julia Roberts,nu?
12+
Sarbatori fericite
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
teodora35 spune:
celularul este iarasi un film super bun daca il gasiti merita urmarit
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
daniella4 spune:
referitor la Sin City.
adaug
Mie mi-au placut Vanilla Sky si Ultimul Samurai, cred ca-s mai vechi, dar cu siguranta mai digerabile.
adrienne12 spune:
AM vazut in acest weekedn Memoriile unei Gheisa pe care vi-l recomand cu caldura si Cronicles of Narnija care e ... distractiv, daca v -a placut Harry Potter. E pt. copii dar deh si copiii aia tre' sa mearga la film cu un parinte... In weekendul viitor merg sa vad The family Stone...
karmyna spune:
buna tuturor..
da Sin City e un film bun...merita vazut...
--RIDIK cu Vin Disel e super
si cand imi mai aduc aminte va mai scriu..
va pup..
http://photos.yahoo.com/crista_222000
karmyna spune:
ah
miam mai amintit ceva
cine a vazut filmul SAW amandoua partile??...pot spune ca e cam brutal(horror)
nu recomand filmul doamnelor insarcinate in nici un caz...sau exorcismul emely rose..
pe curand..
http://photos.yahoo.com/crista_222000
meb spune:
"Cum se tin barbatii in lesa", dragut, mi-a placut. foarte didactic :)
Sotul meu a zis ca trebuia sa se numeasca "Cum se tin femeile in lesa"!hihihi