Filmul/filmele anului
Raspunsuri - Pagina 2
pika-pika spune:
M-ati facut chiar curioasa sa vad Sin City.Sa vedem daca rezist sa-l vad ca in ultimul timp(de cand sunt insarcinata) ma uit doar la comedii si desene animate ca si asa visez urat,daca mai vad si filme de astea cu morti...
10+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
M-ati facut chiar curioasa sa vad Sin City.Sa vedem daca rezist sa-l vad ca in ultimul timp(de cand sunt insarcinata) ma uit doar la comedii si desene animate ca si asa visez urat,daca mai vad si filme de astea cu morti...
10+
poze cu noi
Pika-pika, Sin City e comedie neagra, da' mai bine nu te uita acum, lasa-l pe dupa ce nasti. Numai eu, ce-o fi fost in capul meu, gravida in luna a 8-a, parca, si singura acasa, m-am uitat la Blair Witch Project (cine l-a vazut stie...). Dupa ce s-a terminat filmul, nu am avut curaj sa ma ridic din pat , am stat vreo ora acolo, aproape fara sa ma misc si fara sa fac zgomot, pana a ajuns sotul acasa, si-a zis ca-s nebuna. Da' si acuma mi se face pielea gaina, si vorba ceea, nici urma de sange, de monstri, nimic, in tot filmul, da' brrr...
Anella, nu era neaparat vorba de filme de anul asta, ma miram numa ca stie cineva de el, e un film foarte vechi (a rog, de prin anii 70), si nu cred ca multa lume l-a vazut. Nu c-as fi inteles eu mare lucru din el, vorba unui prieten: te uiti si la sfarsit stii ca ai vazut o chestie faina, numa' ca nu stii de ce.
anella spune:
Da,The Stalker e un film vechi, foarte ciudat,greu de inteles dar nu de nepatruns(normal doar e facut de oameni).Eu am priceput ceva de genul ca acea calatorie spre si prin zona e de fapt drumul initiatic catre Dumnezeu si am vazut mai multe simboluri in film(ori doar imaginatia mea bolnava)dar ceea ce este clar e ca e nevoie sa-l vezi de cel putin doua ori ca sa-l intelegi cu adevarat(ceea ce si intentionez sa fac).Totusi e un film destul de deprimant prin peisajele dezolante si tonurile luminoase in majoritate obscure.
SARBATORI FERICITE!
pika-pika spune:
gangurici ai avut mare curaj sa te uiti la Blair Witch project insarcinata.Si eu am ramas pe ganduri vreo luna intreaga,imi tot apareau imagini din film.Am auzit ca a aparut si 2,ca niste pusti,cei care au gasit,de fapt,casetele celor din primul film au filmat si ei chestii ciudate acolo.Dar nu l-am gasit.Stii ceva?
Pana acum avem la cel mai bun film al anului 2 voturi pentru Sin City(poate il votez si eu la anu') si 2 pentru The others.Nu mai voteaza nimeni?
The village a fost un film care m-a dezamagit,ma asteptam la altceva si Secret Window,la care am banuit de la inceput ca era vorba despre dubla personalitate.
12+
poze cu noi
pumpkin spune:
Eu votez pentru Closer! Filmul asta m-a impresionat foaaaaaarte tare, iar muzica este deosebita. Il recomand celor care au avut o viatza zbuciumata...poate o sa se regaseasca in personajele filmului...Dar sa fitzi pregatiizi sa cadeti pe ganduri! "I can't take my eyes out of you..."
Miky 12+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
papadie spune:
"Invaziile barbare" coproductie franco-canadiana! Exceptional!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA
quote:
Originally posted by pumpkin
Eu votez pentru Closer! Filmul asta m-a impresionat foaaaaaarte tare, iar muzica este deosebita. Il recomand celor care au avut o viatza zbuciumata...poate o sa se regaseasca in personajele filmului...Dar sa fitzi pregatiizi sa cadeti pe ganduri! "I can't take my eyes out of you..."
Miky 12+
Ai dreptate, pumpkin, cum de am uitat de el? Si mie mi-a placut foarte mult.
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by gangurici_licuriciquote:
Miky 12+
Ganguriciul
Pai nu l-ai uitat, chiar l-ai inclus in primul tau mesaj!
Miky 12+
quote:
Originally posted by pumpkinquote:
Originally posted by gangurici_licuriciquote:
Miky 12+
Pai nu l-ai uitat, chiar l-ai inclus in primul tau mesaj!
Miky 12+
. Bine ca nu uit chestii mai importante! Sau mai stii???
adrienne12 spune:
Sin City e dupa parerea mea o porcarie. Ce comedie neagra frate, ca erau benzi desenate animate de o stupizenie cumplita si violenta multa, multa si mai oribila decit in filme reale cu actori. AM plecat de acolo cu durere de cap cumplita, plingind dupa cei $8.50 dati si jurindu-mi ce e cel mai ORIBIL film pe care l-am vazut vreodata. Si apropo, la ce categorie il bagati pe Sin City ca Oscarul nu are categoria "Film noir" iar daca va referiti la efecte speciale pun pariu ca Oscarul de la anul va fi luat de Khing Kong.Si apropo, istoric vorbind filmele cu potential pt. Oscar ruleaza acum, dec-martie...."Invazia Barbara" este un film exceptional. Cred ca am mai scris pe undeva despre el. Superb. Dupa parerea mea are Oscarul scris all over it la categoria "foreign film" dar nu stii niciodata caci mai sint si considerente politice plus stiff competition plus ca in ultimii ani spaniolii au fost f.f.buni...