Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
neatza neatza!
mai iubitelor ce e cu epidemia asta de vomitaturi pe voi? tare rau imi pare sa aud asa! sper sa nu se mai repete nici anu asta nici in cei viitori!
Liliana am lesinaaat de raaaas!!!! esti crima cu asaltu final si cu impedicatu.....dea Domnu sa iasa asa cum va doriti!
Olivia numai nopti din astea va urez!
Marcela imi pare tare rau de aventura cu petrecerea....intr-adevar ar trebui facuta macar o reclamatie!
Monique bravo bravo bravo! este super ca te poti distra si ca ai chef de iesit! mai tii minte cand toate iti recomandam sa faci asta? pupi multi lui Bobo!
ziceti de dansatori sau cititori? io dirijor il fac. jucaria aia cu ferma de Mos Nicolae esuper, are multe melodii. ee..........la alea care ii plac dirijeaza! adica el da din deget si noi trebuie sa dam din palme si sa dansam eventual. asa ca....merge si asa!
gata ca nu mai stiu ce sa zic. pup tutror si o zi super!
corianai spune:
Neata,
Eu incerc disperata sa-mi revin citind aici la voi, am cam abuzat aseara de sticla de baileys Noroc ca s-a trezit Eva la 7 asa ca am scapat sa o duc pe Mara la scoala. Chiar, eu nu-mi mai amintesc bine, la voi e intuneric la ora 8 dimineata? Ca uite ce problema am eu acu ca nu pot sa trimit fata la scoala din cauza de intuneric.
Mara e mai bine acum, tuseste dar in rest e ok. La ea nebunia e cu stomacul, cum face o viroza direct acolo se fixeaza, vomita si are niste crampe ingrozitoare saraca, striga pe la baie AJUTOOOOR!!! Nu stiu de ce face asa, eu una nu am mai pomenit asa ceva. Am ajuns de 3 ori pana acum cu ea la spital ca nu stiam ce are, acu m-am obisnuit.
Mai fac o oala de cafea si trec sa va citesc.
kro spune:
'Neata !
Hop si eu dupa cateva zile de absenta din cauza de PC mort la datorie...
Am reusit sa citesc ceva din urma...am vazut ca azi e party, bravo, va doresc petrecere frumoasa...Salutati-i pe Ema si Ricardo din partea noastra...Si chiar, Marcela, a-ti botezat copilul ?
Carmen, succes duminica la serbare, asteptam poze...ce rol are Ionut, ca stiu ca erai un pic ingrijorata din cauza ca el lipsise o perioada ?...Si noi tot in febra pregatirlor pentru serbare...Cat despre cor...eu cred ca profesorul respectiv trebuia sa il ia si pe Ionut daca el isi dorea, asa ca sa-l incurajeze si sa nu ramana copilul cu o impresie proasta despre el insusi, educatoarea de la noi de la gradi care se ocupa de cor asa procedeaza cu copiii care isi doresc neaparat sa faca parte din cor....La noi problema a fost alta, ca de ce nu este si ea (Felicia) solista....dar s-a rezolvat si asta, ieri a primit si ea strofa pe care o canta singura...un cantecel in germana...sa vedeti ce m-i se incurca limba in gura cand il repet cu ea ...
Altceva nu mai raspund pentru ca nu prea mai stiu ce am citit....va pup pe toate si pe toti copilasii, mai ales pe cei bolnaviori....
PS. Scuze pentru off-topic...
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
g_ioana spune:
Neatza harnicutzelor!Si eu m-am cam cutremurat ieri, si noroc cu astia de la stiri ca au anuntat ca a fost cutremur ca mai eram cu 2 persoane care n-au simtit nimic si ma trimiteau la doctor sa ma controlez daca ametesc asa de rau ca zic ca este cutremur!
Olivia(Kim) noi am dormit foarete bine pana pe la 10 luni(doarme in patutul ei dar in camera cu noi)dar de cand cu dintisorii si maselutele ne anunta de fiecare data cand se pregatesc sa-i iasa.Iar daca as lasa-o acum sa doarma singura ,sigur vin vecinii sa-i dea apa sau ceai ca cere in gura mare pana ii dai!!
In schimb este o mare devoratoare de povesti si de carti, dar eu o fac rugbysta, ca a invatat-o tacsu sa se arunce pe burta si sa strige "aseu"!!!
Fetelor pana la urma ce luam artificial sau natural(eu pana acum eram pronatural dar incep sa ma gandesc la cel artificial) si il cocotzam sau nu?Ca cica nu simte copilul atmosfera daca nu se invarte/aseaza in jurul bradului si daca nu-s cadourile sub brad.Pana sambata mai am timp sa ma hotarasc.
La noi in parc au pus beculetze si bradut super impodobit si cum din balcon se vad foarte bine am inceput sa-mi lucrez muschii de la maini, pentru ca din 5 in 5 minute vrea la geam sa vada "gobuieteie" si "badutul" asa ca sper ca daca va avea unul personal scap de muschi.
pupici si o zi buna
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
Ah, am uitat,Andreea am vazut-o pe Stefania in ziar asa ca o s-o votez ca este tare dragalasa!!!
Carmen, chiar sunt copii care mananca deja cu lingurita?A mea mananca cu furculita,sic!,dar pana nimereste ea bocatzelele,....importan este ca are rabdare iar can nimereste scoate un strigat de victorie, dupa care o baga in gurita.
Parca azi era petrecerea, asa ca uram petrecere frumoasa si distractie maxima!!!
http://photos.yahoo.com/gorodeii
ANDREEABANICA spune:
'neata!
Mai dar chiar asa ce-i cu epidemia asta de vomitaturi - bleah,ce urat suna...oricum va doresc sa ramana doar amintire sau nici macar atat.
Fetele petrecere frumoasa,ca rau imi pare ca nu pot veni,next time,pupici pentru Ema si Ric.
Caro,hello,ce mai faci,mi-a fost dor de tine!Ce mai fac balerinele,vad ca va pregatiti de serbare,ce frumos...moata mica ce face?Pupicei de la noi.
Corina,multa sanatate Marei,urata treaba asta cu viroza la burtica,ofof,saracuta,
Lilianapupici Adelutei,pui mic si destept...hai impiedica-te si tu odatasa vina si surioara sau fratiorul.
Andruska,eu fac brad artificial(foarte frumos,cu conuri si toate cele,juri ca e natural),il pun in sufragerie,neancorat,cu toate oranamentele de plastic...cand o sa-l fac va pun si pozici sa-l vedeti.
ma duc sa mai fac o cafea si revin...ma doare un cap si ma incearca si gatul,ce meseriasa sunt....
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
szivarvany spune:
Stiti ce-am uitat, Giulia de vreo 4 zile imi zice mami acuma ne striga asa: tatiii, mamiii, mamaaa, tatiii Ce fain e !
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
leeloo2004 spune:
Buna dimineata fetelor!
Hop si eu la datorie sa vad ce s-a mai intimplat...
In primul rind Corinei - pupici Marei si sa-i treaca repede viroza (sora mea tot facea din astea si stiu cit sunt de nasoale...)
In al doilea rind - Liliana - iti tin pumnii sa vina anul nou cu veste de ochisori!!!
Ieri m-am dus acasa cu impingaretul - nu va inchipuiti ce succes am avut cu el la Stefan. Aseara a impins in continuu la el prin toata casa si se distraaa, ridea cu pofta si impingea la el! Macar astia au fost bani pe care nu i-am aruncat pe fereastra...
Sper sa ajung diseara la petrecere, macar la spartul tirgului - problema e ca Stefan are si gimnastica azi si termina pe la 6.30, dupa asta maninca si abia spre 7 putem sa ne urnim din loc...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Marcela, abia acum am citit de cei de la evis - chiar ca ar trebui trimisa garda fin peste ei! Pina la urma este la Zig-Zag - dar nu stiu daca mai are sens sa vin pentru ca sub 19:30 nu am sanse si sa vin doar pentru 1/2 ora...nu stiu ce sa zic...imi pare tare rau ca a iesit asa si chiar nu vreau sa te incurc...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
ANDREEABANICA spune:
hehehe,felicitari Daria,,gata esti mami si cu strigat.....pe mine fiimea ma striga "Deiaaa,Deiaaa",io nu-s mami...
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru