Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, cume cu soacra-ta al tine, tot va mai dezmierdati? intreb nu dau cu paru`
daria,

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nah, ca a ajuns murphy si in vest, nu numa la Ieshi !
Daria, !! Si Andrei era cit pe ce sa scuipe adineauri juma de lapte halit, dar l-am prins repede si i-am extras mina din gitlej, vorba Monicai, ramasese o bucata de lapte mai mare p-acolo !!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

oups !!! uite acum am intrat sa vad cand e petrecerea si ce vad? Marcela ce rau imi pare ...mai ales ca eu v-am recomandat locatia ..ce-i drept eu nu am fost acolo ..niste prieteni de-ai mei au facut o petrecere cu bebei acolo si au fost foarte incantati ...de aceea am retinut-o pe post de back up la Zig zag ..unde am fost si stiu foarte bine locatia si conditiile dar la fel de bine stiu ca sunt foarte aglomerati !!!!
de aceea am recomandat-o ..dar imi pare rau ca aiesit asa ..oricum trebuie sa facem ceva !!!!sa nu lasam lucrurile asa ..nu-i corect
ce-i mai fain este ca saptamana viitoare este alta petrecere a unor prieteni ..tot acolo ..sunt curioasa cum vor pune problema !!!!
ce nesimtiti!!!!

so , maine la 17.30 la Zig zag ?
mai vorbim acolo
ce m-am enervat ..

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

quote:
Originally posted by carmenp

marcela, imi pare rau ca tare te-ai mai zbatut, da` vorba andreei, o garda tot le-as trimite
olivia, ilinca-i toate gastile cu probleme posibile...
andreab, nu m-am interesat da` am timp, oricum in capitala aveti mai mari posibilitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, carmen, inca ne mai dezmierdam, ca eu ajung la 6 seara acasa, la 9 ma retrag in dormitor...n-avem motiv sa nu...da te anunt eu daca se schimba ceva

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata frumoaselor.

Eu am absentat ieri motivat..adica am avut examen cu studentii,si nu am mai avut timp nici sa va citesc. Asa ca acum citesc si raspund in acelasi timp.
hahaha, Roxi, parca si noi tot asa suntem. Cand se aduna toate...atunci sa vezi dezmat.(vorbesc de vita sociala, cui is spui tu)La mine va fi mai usor caci inca mai tin doliu(mai ales in inima).
Daria , sarut mana de tinut pumnii.Sa sti ca am mare nevoie, caci eu vreau de la mos, doua liniute pe un test, stie el pe care, nimic altceva.
Carmen asaltul final a fost super. Acum sa vedem rezultatele.Cand a auzit sotul de asaltul final, s-a dus sa se culce, cica sa fie odidnit cand....Asa ca l-am trezit frumos, cu lugu, lugu...
Andrea multumesc de urare. Gata cu fugareala...si bineinteles ca l-am prins, nu de alta dar s-a impiedicat singur. Stiti voi bancul acela cu cocosul care alearga dupa gaina.Aceasta spune, daca stau...crede ca sunt c..., daca fug, crede ca sunt speriata, asa ca mai bine ma impiedic. Cred ca asa a facut si sotiorul meu.

Hai pupici si continui sa citesc, caci inca nu am recuperat. Dar pana va treziti voi recuperez sigur.

Liliana

Mergi la inceput

tot eu, caci nu am terminat de raspuns.

g ioana...si la noi tati tot asa a zis, ca pune bodyguard la fundul ei.Si pana atunci cica vrea un fratior ptr Adela ca sa o apere.
Fetele distractie placuta la party, si asteptam poze.Marcela mai ales de la tine, ca sunt super profesionale, dar si de la ceilelalte mamici.
Nicola mama, da tu tare harnicuta mai esti.Pe praful asta speli tu geamuri?Si nu ingheti?Nu vi si la mine, ca sincer platesc bine, in valuta.
Hei ce spuneti de cutremur? Unde a fost? Eu am vorbit in Romania si nu mi-au zis nimic.
Hai mai Andreea(B), chiar asa rau te-ai speriat. Si pana la urma ti-ai indreptat parul, sau tot in sus sta(de frica?)
Alice, tot te doare capul. Hai sa te pupam si pe tine sa treaca.Hahaha, si sotul tot asa a intrebat de sania Dariei "merge singura de e 3 milioane si "(ce mi-a placut expresia, i-auzi la ea, leusteni ).

Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Hei am uitat sa-l pup pe Pupa Dodo cel scump, si pe mamica lui.
Alice iubita nu te intrista ca nu ti-a dat sotul telefon, dar asa sunt barbatii, nu se gandesc prea mult.O fi vazut ca a fost un cutremer mic si nu si-a facut griji.
Olivia, daca ai sti tu cate procese de constiinta imi fac eu.Si cate reprosuri aruncate sotului...numai el stie. Chiar de exemplu cand am fost in Romania, am vazut ca Adeluta daca nu-i convine ceva da in tine. De fapt daca nu cunoaste pe cineva si vrea sa o ia in brate, nu plange, dar zdranc una peste fata. Sau loveste cu caputul. Nu mi-a placut asta, si nici nu cred ca a invatat-o cineva, dar totusi, ma intrebam cum ar fi fost daca o educam eu.
A si apropo de faptul ca puiutii imita tot. De cand a murit tatal meu, cu mamica-mea sta si bunica mea. Ea in fiecare dimineata isi face rugaciunea, in genunchi. Duminica , au dat drumul la TV si era o emisiune religioasa. Nu ziceti ca Adeluta s-a pus in ghenunchi si a inceput sa se inchine .Nu foarte bine, dar duce mana de sus in jos, nu a mai prins si miscarea de la dreapta la stanga. Sunt fenomenali copiii acestea.
In continuare o striga pe maica-mea "babaie", de rade toata lumea de ea. Si are o memorie fosrmidabila. Cica maica-mea nu-si amintea unde isi pusese lucrul (ii place sa creseteze si sa faca macrameuri) si se intreaba cu voce tare unde ii e lucrul. la care Adeluta, isi lasa jucariile ei, se duce si il duce. Asta dupa ce maica-mea il cautase mai bine de 30 minute.

Hai ca iar v-am innebunit de cap, maine doar mesajele mele le cititi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Good morning sunshine ! Si da, n-am somn Ma-m trezit cu gandul la pomu` de Craciun si am verificat instalatiile, am spalat vasele, stiti voi, ce face un om normal miercuri dimineata

Polux - ce scumpa a fost Adela , dar ce bine ca are asa exemple in jurul ei de la care invata lucruri bune Chiar zilele astea ma gandeam ca Giulia nu a fost in biserica de la botez , rusine mie

Kim - citim, cititm, dar mai ales rasfoim. Nu o intereseaza ce citesc eu, intreaba doar de personje cu "aia se e" si vorbeste pe limba ei numai ea stie ce. Isi ia cartile si-si vorbeste ...

Vrabiuta si restul de mamici: petrecere frumoasa !!!

Carmenp - ce face Ilinca, cum ii sunt degetele ? Si Ionut, va pregatiti de serbare ?

Philip - aha, deci de la 9 seara sunteti freeee Asa da ! Ce bine ca ai asa o soacra

Mey, da` Giulia nu de aia vomita ca-si baga dejtele sau altceva in gura, pur si simplu se opreste si vomita`n jet. Dup`aia rade ca o capra. Aseara ii dadusem cereale cu caise, o bunatate, a si mancat tot; dupa eveniment i-am dat cu zmeura si a fost multumita Ptiu, ptiu sa n-o deochi

Gata, merg sa spal hainutele de aseara ca le-am aruncat doar in apa .

O zi frumoasa si mai calduroasa sa aveti si petrecre frumoasa !!!

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata. io-st impuscata intr-o aripa, aseara dupa ce-am postat ultimul mesaj s-a terzit ilinca si vroia nina nina, adica leganata, nu m-am conformat, i-am dat doar niste apa si am gidilat-o da` n-a tinut, a plins si-apoi a vomat. si dai foiala toata noaptea, cre` ca ii era foame desi nu a vrut decit apa. degetele-s bine, multumim.
daria, avem serbare duminica, aseara era f suparat ca vroia si el in cor, da` ca profesorul care se ocupa i-a zis ca n-are voce si era foarte marcat. si da-i discutii cu el despre talente si antitalente, pin` la urma l-am lamurit eu ce si cum. a inceput sa tuseasca putin, aseara i-am servit una bucata mamaliga pe chept, sa vedem azi ce-o urma.

Mergi la inceput