Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
kim spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Kim, zi si mie pliz, ce inseamna p’tit bout d’chou, suna tare simpatic. Mie imi place cum arata semnatura. E happy!
Catrinel, e un fel de alint pt bb, cum ar fi in romana puiut, bebelina, prichindel, comoara, galusca, piscotzel, bumbacel, ce vrei tu...(nu se traduce mot à mot, deci nu are legatura cu varza
Ciuf, ma bucur ca si tie iti place semnatura, ma gandeam ca e prea Disney, daca nu deranjeaza la ochi e ok. Zici ca te-ai indragostit de costumasul galben, vezi daca nu gasesti si tu acolo un magazin Catimini.
Fetele, eu nu stiu daca am contractii, cateodata mi se intareste burtica, daca imi schimb pozitia sau stau prea mult in picioare, sau ma intind, dar nu prea ma pricep sa interpretez chestiile astea. Iar loviturile de bebelina nu au deocamdata nimic dureros, se situeaza tot in sfera de maxima placere
. Zic si eu ca si Ciuf, ori e o gingasa, ori e inca micutza (desi dupa dimensiunile balenei de maica-sa... nu pare).Ce cutremur, fetelor?
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
quote:
Originally posted by ANDREEA GEORGIANA
A propos,ii mai suportati pe tatici in pat cu voi?Eu inca da,dar aud o gramada de cazuri in care EI au fost alungati din pat de ELE.
Daaaaaaaa... eu nu suport sa NU fie in pat cu mine. El a vazut ca uneori ma cam chinui cind ma intorc de pe o parte pe alta, si era dispus sa ma lase singura in pat, insa nu pot concepe sa nu fie si el cu mine in pat. O sa ne luam pat king size si asa le rezolvam pe toate. Dar de el nu pot sa ma lipsesc, mai un pupic, mai un tinut in brate... yummy
21 fix
Se mareste clanul :)www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
Qamar spune:
salutare burtici,
am intrat si eu putin, desi cred ca hormonii mei au luat-o razna rau de tot, parca mi s-au inecat toate corabiile si...culmea e ca nu stiu de ce, asa fara motiv...
poate am devenit nevrotica 

anairda36, ma bucur ca ai reusit sa vezi fata printesicii, si eu zic sa lasi curatenia pentru ...altii sau pentru zile mai energice, evident dupa sarcina
aileana, si eu beau apa la greu...insa stiam ca asta e chiar bine, si oricum e un remediu f bun pentru arsuri, ...cat despre vizita la doctor, si a mea va fi tot saptamana viitoare si tot atunci o sa vorbesc si eu clar cu el, desi prea multe optiuni nu am, dar, ma rog, sa vad ce imi mai spune... Eu zic ca nu ar trebui sa te ingrijorezi, chiar daca va trebui sa nasti prin cezariana, eu sunt f ok cu ideea asta, si nu cred ca vor fi probleme
intreba o mamica daca mi s-a cerut expres sa aduc trusa de epidurala la nastere- pana acum nu, insa am mai tras cu ochiul la mamicile care au nascut deja(in romania) si multe ziceau ca au trebuit sa cumpere din farmacie trusa, pentru ca nu se gaseau in spital....eu nu stiu ce sa mai zic, cred ca o sa il intreb pe dr. exact daca trebuie sau nu, pt ca nu cred ca mi-ar placea vreo surpriza de genu:oops, ni s-au terminat epiduralele!
pispirica, foarte simpatice pozele si f simpatica bebelina, cred ca abia astepti sa o tii in brate ...ca noi toate dealtfel
si da, si eu sunt CF2-ista, dupa cum zicea si Catrinutza, cine stie, poate ne intersectam intr-o zi pe acolo
eu mai nou incerc sa fentez somnul culcandu-ma cat mai tarziu, cand imi e atat de somn incat alta optiune nu mai am decat sa cad lata si adormita
, insa ma apuca uneori ziua asa un fel de somn de simt ca nu ma mai pot concentra la nimic, si imi vine sa pun capul pe birou sau pe masa si sa dorm acolo ca un porc![]()
sper sa mi se mai redreseze corabiile, de dragul bebelinei, nu de alta si sa fiu ceva mai bine dispusa maine cand mai vorbim...
deocamdata asta fac
si astept somnul....
Noe
26+
diana_roua pe messenger
Poze wedding & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/my_photos
Zuzilici spune:
Buna ziua burtici! 
Tina arati tare bine in pozici. Imi place garderoba ta dar si a
.
Pispitica sa-ti traiasca piscotzica.
E superba!
Catrinutza si tu arati tare bine.
TRe' sa ma mobilizez si eu sa-mi mai pun ceva poze la album.
Dea multumesc de indicatiile referitor la dureile
... stii tu de unde. Deci sunt normale. Bine ca nu vin prea des. 
Catrinel si eu am "contractii" din acestea si nu-i placut deloc sentimentul.
Mai ales cand m-apuca pe strada.
Imi vine sa ma strang covrig. Sa speram ca n-apar si durerile.
Ema
bine-ai venit, sarcina usoara, nastere si mai usoara si
sanatos si frumos.
Aida cred ca-i in al noualea cer sotul cu-asa 'bucurii'. Bine c-ai gasit sutiene pe masura.
Dragelor scuze ca nu raspund tuturor dar am intrat o fuga de la munci. Mai vorbim de-acasa. 
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Delia21 spune:
ANAIRDA,BIUTA si CIUF,si eu am convins-o pe mami meu sa se programeze la interviu pentru viza si-l va avea pe 24 ianuarie.Invatati-ma si pe mine fetelor ce sa o invat pe mama sa spuna,ce intrebari i-ar putea pune?As vrea sa vina la cateva zile dupa ce nasc ca sa stea cu mine si cu bebe mic macar cateva saptamani,dar...nu neaparat prea multe ca nu vreau sa ma bata la cap....e o dulce ca-i a mea,dar e perfectionista din fire si eu....just the opozite,si acu decand cu burticu....am o lene si un somn aproape permanent.
[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]
MP spune:
Buna seara,mamici dragi!
Nu am mai scris de ceva vreme,dar sa stiti ca citesc zilnic ce scrieti.Si acum,ca sotul e de serviciu,iar Vladut a adormit,am si eu timp sa va iau pe rand...
Imi pare rau ca nu se intampla mai des.
Noi ne-am mai pus cate un beculet cate o luminita pe ici pe colo,am dat cu zapada artificiala pe geam...si sambata vom face braduletul.O fi devreme,n-o fi,noua nu ne pasa.Abia asteptam sa il facem.
In rest,totul bine.Cate o contractie mica pe ici pe colo,dar trece.Bine ca nu doare. Maine avem 26 de saptamani si o sa mergem la medic cat de curand;daca se poate, pana in Craciun.
Sa va mai zic ca am murit azi de frica la cutremur?Nu are sens...sunt o panicoasa,fricoasa si am ramas si cu sechele de cand eram micuta.Acuma nu pot sa inchid un ochi de teama unei replici.Of of...![]()
ciuf,imi pare rau pentru micul Luca.Cum se mai simte?La noi pe tati il incearca o raceala mica.Speram sa nu luam si noi...
nshiro,interesanta politica lor de calire a copiilor.Am incercat si noi cat era Vladut mic...dar mama de cate ori il prindea ii punea caciulita,doi pantaloni...mai facea si cald in camera...De nu mai stiam ce sa ii pun cand il scot afara.
Deh,mentalitati diferite.Si acum imi reproseaza ca din cauza mea are Vladut probleme.
Cu curatenia stam bine,aproape gata.Dar casuta noastra e micuta si noi suntem 3,toti harnici.

.Asa ca abia asteptam Sarbatorile.
anairda,super petrecere ati avut.Imi si imaginez cum dansau aia toti pe muzica saltareata romaneasca.
Mai nasol cu evacuarea,dar cred ca sunteti deja obisnuiti.Ma bucur ca fetita este ok.Oare de ce te-or fi speriat asa criminalii aia?Mama lor...
tania,frumos sportul asta cu umblatul dupa cadouri.Pacat ca obosim mai repede acum,ca eu as sta non stop.Noi am zis ca dupa ce trec sarbatorile vom incepe sa cumparam cate ceva,usor usor si pentru Matei.Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si nu bagam in seama superstitiile.
lumysti,treaba cu sanii e normala.Culoarea o sa isi revina dupa ce termini si cu alaptatul si cu toate cele.Restul vezi sa nu fie vergeturi.Unge-te bine.Trebuie sa ramanem frumoase chiar daca suntem mamici.
Andreea,noi nu am mai fost la Kidex.Sambata am trebaluit prin casuta,iar duminica am fost un pic la biserica si cand am vazut ce rece este afara si stiind cat e de sensibil puiul nostru,nu am mai iesit apoi.Chiar daca era soare.Ne-a delectat tati cu un peste cu sos à la tati
si am jucat Piticot...am lenevit. Dar nu ma gandeam ca va fi asa de urat la Kidex.Cand sa ne intalnim,zi si tu?Cum sa facem sa ne sincronizam,daca nu toate,macar cateva?
pispirica,sa va traiasca papusica.Am vazut si pozele si sunt super.Frumos nume Bianca.Si eu am niste pofte cand simt miros de minuni din alea de la Mac...fereasca Dumnezeu!Eu care inainte de sarcina nu le agream,acum as manca o tona o data.
ema,bun venit! Si eu tot cu acelasi doctor ca si tine.Sarcina usoara!
ama,melodia cu Motanul era preferata lui Vladut acu vreun an...Si canta "pam pam paiam pam pam" la refren...Ca nu il zicea pe R.Nici acum nu il zice bine.Ii plac in schimb alte cantecele.L-am invatat Mos Craciun cu plete dalbe.
catrinel,mame leone devenim toate.Ce frumos ca vii acasa de sarbatori si mai ales ce frumos ca s-a intamplat sa te poti intalni si cu Delia.Va fi super bucurie in familiile voastre.Asa as vrea si eu sa merg la ai mei...
Ma apuca asa o jale cateodata...
Noe,eu voi face cezariana.Deocamdata ma pregtesc intens sufleteste,stiind ce ma asteapta.Nu-ti mai zic ca mi-e o frica de mor...
Dar,cu Dumnezeu inainte!Trusa pentru epidurala am inteles ca se plateste/cumpara.Asa am inteles si eu de la alte mamici trecute prin asa ceva.
honeypuma,felicitari pentru baietel!Sa fiti sanatosi!
catrinutza,probleme cu burta prea mica?...Mie imi spui?? Nu o vede nimeni si pe a mea,mai ales cu toate sumanele cu care ma imbrac atunci cand ies pe afara.Si eu mor de ciudaaaaaa.

tcelen,bine ca esti mai bine.Asa sa fie si pe viitor!Deja 8 luni?Oau...Pupici si puiului Iulian si tie!
aida,ce evolutie au avut sanii tai!Si eu ii simt grei si aiurea,dar...ce sa fac?Si partea proasta e ca nici cu sutienul pe mine nu ma impac.
serj,si Vladut tot cu noi doarme.Avem un pat maaare si incapem toti 3.Nu stiu cum va fi cu celalalt copilas.Cert este ca nici nu as vrea ca Vladut sa se simta in vreun fel marginalizat din cauza lui Matei.Asa ca n-o sa-i schimbam locsorul de dormit pentru inceput.Vor avea amandoi loc cu noi.Pe urma...dupa cateva luni vedem noi cum ne mai organizam.Cert este ca eu nu vreau sa fac cu Vladut greselile pe care le-au facut mama si tata cu mine,eu fiind cea mai mare dintre frati.
delia,buna idee sa vii in Romania! Si acum si pentru botezul lui bebe.Nicaieri nu e mai bine ca acasa,printre ai tai.Cat despre miscarile lui bebe...uneori si eu ma fac covrig indiferent unde ma aflu.Mai ales daca il apuce sa joace cand am eu vezica plina e o senzatie de discomfort mama mama.Mai pun si eu mana si incerc sa ridic burtica mai sus...sperand ca va fi mai bine.Noroc ca nu tine mult.Nu esti singura asadar.
kim,frumusele foc hainutele.Imi faci pofta...si eu am zis ca mai rezist pana dupa sarbatori si abia apoi dau iama.Buna treaba cu umidificatorul.Ma bucur ca ti-e mai bine asa,pentru ca avem nevoie de odihna.
aileana,prea multa apa?Bine ca poti...eu abia beau din cand in cand...si atunci o fac pentru ca trebuie nu pentru ca as simti eu vreo nevoie ceva.Dar doctorul ce aparat avea de ii tot aparea si disparea din raza vizuala putzulica copilului?Si tu ce rea...sa il lasi sa se chinuie

mamaariadna,sa fie sanatos baietelul si mamica lui!Succes cu musafirii!Fara stres,insa...
Cam atat deocamdata fetelor.Am umplut un capitol cu mesajul meu.Sper sa nu va plictiseasca.
Ne mai stoarcem creierii sa ne vedem undeva in Bucuresti sau nu?Ca eu vreau...
Pupici tuturor!!!
26+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
MP spune:
Tina,frumoase poze,frumoasa burtica! Si mai ales...ce frumosi sunteti voi asa indragostiti!
Multumesc pentru sprijin!![]()
Te
!
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
nshiro spune:
Buna Burtici!
Din pacate nici de data asta si nici zilele care vor urma nu voi avea timp sa raspund la fiecare in parte, dar revin! Vreau doar sa va spun ca maine merg la doctor, controlul de 26 de saptamani, sper ca acum sa o pot vedea bine pe bebelina la 3D... In rest vreau sa termin cu curatenia asta mai repede, imi sta pe creier. va invidiez ca are cine sa va ajute si ca nu va omorati prea tare.... Eu m-am apucat de scos tot de prin dulapuri, am aruncat 3 saci de haine (in primavara mai aruncasem inca vreo 3) plus vreo 10 saci de gunoi... in fine nu chiar gunoi, ci lucruri, porcarii de care m-am gandit eu ca nu ar mai fi nevoie (in mare parte scule de-ale sotului
si trei saci mari de reviste.... Ce usurata ma simt!
Burtica mi se intareste si mie, cam in fiecare zi in ultimul timp si tare ma streseaza.... Iar bebelinei vad ca ii e mila de mine si nu ma mai chinuie si ea, la modul ca loveste asa gingas, doar cat sa-mi dea de stire ca e si ea prin zona... de fapt cred ca ii place plimbata si agitata....
V-am pupat si revin cu vesti!
rocsana si bebe chan
dianad spune:
Ma inscriu si eu in clubul bufnitelor, daca mai aveti locuri si pentru mine. M-am trezit la ora 3 si de atunci stau pe net. Acum este 5,35. Bine ca am medical si nu trebuie sa ma duc la serviciu.Totul mi se trage de la senzatia de lipsa de aer: ma trezesc si, oricat as vrea, nu mai reusesc sa adorm. Si nici bebe nu doarme, il simt cum se misca.Sa fie de vina stresul? Cei de la serviciu
au grija sa nu-mi menajeze neuronii ramasi functionali
.DianaD 22+
anairda36 spune:
Biuta am sa te tin la curent, poate mai incearca si mama ta si reuseste.
Ciuf, da m-am linistit si promit ca fac si poze cu bradul. Si eu simt asa parca imi creste inima cand vad bradul impodobit.
Andreea Georgiana bine ai venit si tu in clubul bufnitelor 
Noe iarasi te impiedicasi de butoiu ala fir-ar el al dreaq de butoi.
Delia draga, in primul rand sa se duca mama ta cu dovezi care sa demonstreze ca se intoarce in tara, de genul: acte de proprietate, dovezi de venit,etc adica tot ce considera ea ca ar putea sa demonstreze ca nu este interesata sa ramana in US. In nici un caz sa nu spuna ca vine sa te ajute cu copilul ca in cazul acesta nu primeste viza. Se considera ca ia locul de munca a unui baby-sitter, aici la ei statul bunicii cu nepotii se considera servici si se plateste, ceea ce nu este compatibil cu o viza turistica. Sa spuna ca vrei sa o duci sa viziteze Niagara, Casa Alba, orice.
Mp imi pare rau ca am fost cu capul in traista si am uitat aparatul foto pe masa, altfel puneam niste poze de la party. Apropo de cumparaturi asa am zis si eu ca incetul cu incetul am sa las superstitiile deoparte dupa sarbatori si am sa incep sa cumpar cate una, alta.
Nshiro bafta la control si sa vii cu vesti bune. Ai grija cu curatenia aia, nu te obosi prea tare, fa pauza din cand in cand si intinde-te. Asa fac si eu cand ma apuca curatenia mare, arunc tot ce-mi sta in cale si dupa aia sotu ma bodogane ca sunt periculoasa :)
Dianad welcome in club!!
27+