Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
aileana spune:
Pispi, nu l-am simtit, slava Domnului, da am inteles ca a fost de vreo 5 grade. Brrr!!! Si-asa ma sperii din orice, bine ca taman iesisem afara dupa ce am mancat si eram pe strada. Sper ca nu te-ai speriat tare, nici tu nici celelalte fete.
Ca tot discutati de burtica, mi se mai intampla si mie sa se intaresca putin cateodata, dar am crezut ca se intinde baiatul si ma impinge aiurea. Deci astea sunt faimoasele Braxton-Hicks? Wow!!
O sa fiu mai atenta data viitoare.
Va pup pe toate si pe puiutzi

26+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
mamaariadna spune:
Tina, te rog mult, trece-ma si pe mine cu baietel la inceput, pe lista cu masuratorile.
Si am si noutati, ca azi am fost la doctor: saptamana 28, are 1560 grame, toate masuratorile OK, si e deja cu capul in jos.
Eu primesc in doua zile musafiri, sunt in pregatiri si stres, nu prea va pot citi si nici scrie.
Va pup pe toate si sper sa ramaneti sanatoase.
Ariadna,
28+
manu spune:
Bine v-am gasit burticutelor!
Multumesc mult pentru urarile facute printeselor mele! Gata am scapat si cu asta si acum ne refacem.
Bun venit si sarcina usoara fetelor noi si feliciatri celor care au aflat sexul bebeilor!
Catrinel, eu nu stiu daca ce simti tu sunt contractii. La mine contractiile tineau cam 1-2 min si apoi se relaxa burta. Nu inteleg de ce medicii va spun ca nu sunt periculoase contractiile nedureroase! Eu cu contractii nedureroase (aveam la 3 min)eram sa le nasc pe fete la 28 de sap. Nu ma dureau deloc decat ca nu mai puteam sa respir cum trebuie. Din cauza asta am asa teama de contractii. Mie mi-au tot repetat ca daca sunt regulate atunci e mai rau. Si de la 25 de sap sunt normale 2-3 pe ora.
Tina, eu voi naste la clinica Geisenhofer cu medicul de garda.
O seara frumoasa la toate fetele!
Manu
Poze
aileana spune:
Ooouuuupppsss!!!
Scuze, nu stiam ca l-a trimis de 2 ori. Ma miram de ce-mi zice ca nu pot trimite alt mesaj mai devreme de 60 secunde.
Fetelor, eu mai am un ticker pe baby-gaga, care azi mi-a zis ca mai am 13 sapt si 2 zile pana se naste bebe si ca.... am intrat in Trim III. La cate saptammani incepe trim. III? Eu stiam ca din sapt. 28.
26+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
kim spune:
Tina si Catrinutza, sunteti totale! mi-ati dat si mie tema de casa sa-mi schimb semnatura (sunt acasuca, in greva, asa ca scriu si eu la ore normale...). Ce ziceti, am pus prea multa culoare?
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Catrinel_17 spune:
Kim, zi si mie pliz, ce inseamna p’tit bout d’chou, suna tare simpatic. Mie imi place cum arata semnatura. E happy!
Cu contractiile, asa am citit si eu, ca daca-s regulate e problema. la mine nu-s regulate, da' nici nu stiu macar daca sa le zic contractii!!! Pur si simplu parca se intaresc muschii burtii, nu simt nimica la uter, sau asa. daca ma intind pe pat un sfert de ora, imi trece.
Catrinel & bb mik
manu spune:
Bine v-am gasit burticutelor!
Multumesc mult pentru urarile facute printeselor mele! Gata am scapat si cu asta si acum ne refacem.
Bun venit si sarcina usoara fetelor noi si feliciatri celor care au aflat sexul bebeilor!
Catrinel, eu nu stiu daca ce simti tu sunt contractii. La mine contractiile tineau cam 1-2 min si apoi se relaxa burta. Nu inteleg de ce medicii va spun ca nu sunt periculoase contractiile nedureroase! Eu cu contractii nedureroase (aveam la 3 min)eram sa le nasc pe fete la 28 de sap. Nu ma dureau deloc decat ca nu mai puteam sa respir cum trebuie. Din cauza asta am asa teama de contractii. Mie mi-au tot repetat ca daca sunt regulate atunci e mai rau. Si de la 25 de sap sunt normale 2-3 pe ora.
Tina, eu voi naste la clinica Geisenhofer cu medicul de garda.
O seara frumoasa la toate fetele!
Manu
Poze
Biuta spune:
Anairda36, mama mea a zis ca merge de sarbatori..nu a pomenit de nici un copilas..ca am auzit ca asa nu iti da cica nici asa viza..da o nimerit la una scorpioaca rau..deci..a ta s-ar putea sa aiba noroc.
Sa imi spui de ia viza ce o spus..si detaliile..pe private :)
Bafta!!!
Si pupici la toate burticile!!
Bia
24+
ciuf spune:
Salutare, dragele
Tin sa va spun ca nu am dormit deloc azi-noapte 

. Pe fiu-meu l-a apucat o tuse din aia magareasca de am stat trezi cu totii. Astept cu nerbadare we sa ne refacem ca simt ca nu mai rezist.
Sa-i treaca raceala asta ca nu se mai poate. Mi s-a urat de febra, termometre, stai dupa fundul lui sa-i dai lichide cu pipeta ca altfel nu accepta nimic, schimbat de lucruri si cearsafuri de la vomitat ... Eh, e un intreg scenariu.
Aida, pai sa-ti stapanesti sanatoasa comorile. Lasa, mai, ca e sexy sa fii asa. Ce-as vrea si eu. dar ai mei sunt mai micuti. Si sotul m-a complimentat. Ca se vede ca sunt sani de femeie gravida, nu de sexoasa. Nah, ca m-a lamurit.
Ziceai ca tu simti lovituri puternice. Pai inseamna ca suteaza bine bb. A mea e mai balerina, miscari gingase. Ori e prea mica si nu are putere ca ma gandesc si la asta.
Pispirica, sa-ti traiasca fetita si sa se nasca sanatoasa!
Biuta, tare rau imi pare ca mama ta nu a primit viza. Si ce-o sa faci in situatia asta? Ca nevoie vei avea de ajutor. Mai ales ca tu te si duci la serviciu.
Ref. la ai mei, ce sa fac ca sunt mai mamoasa... Vorbesc cu mama zilnic pe YM, ne vedem prin webcam, ca sa nu mai zic de factura la telefoanele internationale, dar tot imi e dor de ei.
Andreea Georgiana,si eu am observat ca gravidutele sunt tare dragute intre ele. Isi tot trimit bezele.
Eu pur si simplu savurez momentul cand misca bebelina. Sunt atat de fricita ca o simt. Si cu Luca imi doream sa am momentele mele de liniste sa ma pot bucura de lovituri. Uite asa sunt eu mai sentimentala. Ii si spuneam sotului ca e bble meu, ca-l simt numai eu, e numai al meu, Cand se va naste va trebui sa-l impart cu el. Deh, mama egoista.
Tcelen, zau ca nu stiu cum poti rezista sa nu-i spui secretul! Eu nu as putea. M-ar manca limba, l-as lua cu dedesubturi si tot as spune. Bravo tie. Oricum e super sa afle la nastere. Asta e cea mai mare surpriza.
Ema, bine ai venit!
Sanatate multa si sa stea colul inchis./ Bine ai facut ca ai hotarat sa stai acasa. E mai important bb.
Delia, si eu l-am botezat pe Luca in Ro. Sanatosi sa fim ca as vrea si pe urmatorul tot acolo sa-l crestinam.
Referitor la scapat pe noi, o patesc si eu, si parca mi se face rusine de mine. Dar asta e natura, nu ma pot impotrivi. Mai ales cand ma apuca un acces de tuse sau stranuturi.
Tweety, sa stii ca nici eu nu ma mai ingras. Si ma ingrijoreaza un pic. Ca mi se pare ca si burtica ramane pe loc. Asta ca sa-mi mai fac si alte griji, ca n-oi avea destule.
Tina, frumoase pozele cu burtica, cat si cu lucruletele. Sa fie bb sanatos ca are grija mamuku lui de el.
Kim, am vazut si pozele tale si pur si simplu m-am indragostit de costumasul acela galben. Uite asa as vrea sa o vad si eu pe zana mea imbracata. O sa pun si eu doua poze cu costumasele de le-am luat. dar cand??? Ca n-am timp.
Faina semnatura.
Anairda, felicitari pentru mersul sanatos al fetitei. Si bine ca te-ai linistit si cu buzele. Uite asa iti mai dau emotii unii doctori.
Tu sa pui poze cu bradul. Ca eu sunt innebunita sa vad brazi impodobiti.
Duminica mi-am scos si eu toate ornamentele de Sarbatori. M-am speriat cate am putut aduna. ca o furnica adevarata ce sunt. Sper in we sa luam si noi un brad si sotul sa se apuce de exteriorul casei. Si atunci pun si eu poze.
Ref. la curatenia de Craciun, am avut noroc cu ai mei ca mi-au spalat geamurile inainte de a pleca. Asa curat cam fac o data pe saptamana si mi-e suficient. Ca nu suntem o armata de oameni ca sa facem murdar.
Catrinutza, foarte frumoase pozele. Mai pune si tu mai multe cu burtica.
Catrinel, nu stiu ce sa zic de intarirea burticii. Ca inca nu am avut parte de asa ceva.
Fetelor, unde s-a simtit cutremurul? In Bucuresti?
Ariadna, felicitari pentru bb asa mare. A zis doctorul ca e vreo problema ca e cu capul in jos? Ca e de abia in 28 saptamani , sa se tot invarta prin burtica ta. Distractie placuta si nu te stresa cu pregatirile pentru musafiri. Ia-o usurel si fa cat poti.
Va pup ca-mi pica ochii de somn ce-mi e si fiu-meu nu da semne de oboseala.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
ANDREEA GEORGIANA spune:
Pispi,eu nu reusesc sa vad pozele cu Piscotica.Si eu am simtit cutremurul si am cam tremurat.Dar culmea este ca bebita l-a simtit cu 10 secunde inaintea mea.Eram la computer,la mansarda(adica in cel mai inalt loc al casei) si brusc s-a trezit bebita.Era cam agitata,dar nu m-am dezmeticit bine ca s-a si produs cutremurul.M-am speriat rau de tot,dar si mai tare ma sperie gandul ca mai poate fi inca unul in noaptea asta.Iar casa noastra este noua si inca nu stim...cat de rezistenta.
Ciuf,sanatate baietilor tai!Menajeaza-te cat poti si fugi din calea microbilor neiertatori!
Catrinel si mie mi se intareste burtica.Si,din ce in ce mai des,simt ca ma sufoc,ier atunci cand stau intinsa in pat,nu gasesc nici o pozitie confortabila.Presimt ca pe masura ce creste burtica,somnul nostru cel dulce va deveni o amintire.
A propos,ii mai suportati pe tatici in pat cu voi?Eu inca da,dar aud o gramada de cazuri in care EI au fost alungati din pat de ELE.
ANDREEA GEORGIANA +24 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana