Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
adar spune:
URAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am reusit!!!!!!
Saru-mana Catrinel, ca Tinuta are chef de glume, ma lasa sa scriu toata noptea url-uri....fara egal...![]()
![]()
![]()
Tinuto, am vazut si pozele tale...si mor de ciuda ca eu n-am voie sa cumpar hainute.....tare mai sunt frumusele.....
Pispi...ce faci mama, mai traiesti, ca ne-ai bagat in boale rau de tot, am crezut ca ai dezertat sau ca te-a batut barbatu peste manute de n-ai mai scris nimic...Auzi, da pozele 3D unde le pusasi muica, ca eu in batranetea mea...nu prea mai vad bine...si le cautai, dar nu le gasii....
IOTE COLEA:
minunea mea
catrinutza spune:
Catrinel, si mie mi se intareste burtica...de nu mai pot sa suflu, uneori...daca nu doare e ok...sunt contractii, cel putin asa mi-a explicat doctoritza mea...totul sa nu doara...
Fetelor e normal????: daca misca prea mult, de ce misca asa de mult...daca nu mai zice nimic, de ce nu mai zice....
????
Voi ce ziceti...
un puiutz de moldovean
buritici la 6 si 1/2
the nunta mea
catrinutza gravidutza
Catrinel_17 spune:
Multzumesc catrinutza!
Io credeam ca ,, contractiile sunt cumva mai inauntru, burtica mea se intareste chiar la suprafata, daca pun mana pe ea, e ca o minge de fotbal umflata prea tare….
Misto pozele tale, mi-au placut si alea de la “the nunta ta”
da’ poze cu burtik serioasa cind pui? ![]()
Asa, si io zic ca e oarecum normal sa ne punem tot felul de intrebari (adica vreau sa spun ca marea majoritate a mamicilor isi pun intrebarile astea, mai ales daca-s la primul bebe). Daca reusesti sa iei totul mai cool, cu atita mai bine. Io una nu prea pot… 
Adar, cu placere!!! Daca vrei sa scrie cu rosu si bold la semnatura, scrii asa:
[.red] [.b] minunea mea [./b] [./red]
(evident, scoti toate punctele)
Catrinel & bb mik
adar spune:
Fetelor, si mie mi se intareste burtica, dar asa e, daca nu doare nu e problema, pe mine m-au bagat in seama cand au inceput durerile, atat. Trebuie sa aveti grija ca in momentele acelea, sa stati cat se poate de relaxate, fiindca lui bebe nu-i place deloc sa il stranga burtica...asa ca ajutati-l cu o leneveala pe cinste in patuc, si sa vedeti ce bine va va fi.
Va pup pe toate si va doresc sa va fie bine
eu si minunea mea
adar spune:
Mare noroc avusei cu tine Catrinel, ca de nu erai tu...da ia sa vedem ce am facu cu coloratul....
La aspirante e MirelaV care a scris o litera rosie, una albastra...tare frumos e si asa, da io nu stiu sa fac ca ea.....
eu si minunea mea
Catrinel_17 spune:
adar

![]()
minunea se scrie asa:
[.red]m[./red][.green]i.[./green][.orange]n[./orange][.purple]u[./purple][.pink]n[./pink][.orange]e[./orange][.blue]a[./blue]
(scoti punctele)
Catrinel & bb mik
Pispirica spune:
adar da-i back to album si iti vor aparea 2 albume. unu e cu pozele lu piscotica mea cea bamboocica. 
catrinel ideea cu piscotica mi-a venit asa dintr-o data. cred ca de la sotul mi se trage ca el e maestru la alinturi si la fel de fel de porecle
. tu ai reusit s-o vezi?
cat despre ce povestesti tu cu burtica, si eu zic ca sunt contractii. nu trebuie sa te sperie, daca nu sunt dureroase. pe mine uneori, ma tine asa de rau burta ca nu pot sa stau dreapta, ma aplec de spate ca sa ma simt confortabil. dar nu dureaza mult si nici nu doare. daca te sperie rau incearca sa pui un scobutil, sau scopantil supozitor. tot aia e. si se da la farmacie fara reteta.
e clar...a inceput sa se intinda burtica sa faca loc la bebeline, ca vorba aia cresc fetitele nu?
sa va spun ce m-am amuzat intr-o seara
stateam intinsa in pat si am simtit dintr-o data ca parca ma trage cineva de burta si o simteam ca parca se intinde si se lungeste. ori se intindea piscotica, ori se intindeau muschii burtii sa-i faca loc tinerei domnite
a fost misto senzatia.
sa stiti ca si bebelina mea de obicei loveste elegant, insa are si momente cand ma altoieste de ma face sa sar ca arsa, de se sperie lumea din jur.
chiar si la echo, la un moment dat cred ca se saturase de cat a pozat pe toate fetele si am vazut toti trei adica eu sotul si dl. doctor cum a tras un picior de sa crape burtica. s-a amuza dr. iosup la faza asta, el care rade rar...l-a bufnit rasul, probabil si de reactia noastra, eu ca am sarit ca arsa, sotul ca a sarit de pe scaun fericit ca a vazut ce sut mi-a tras. ![]()
![]()
![]()
pupicei
Gravida Loca 24+ si bamboocica voinicica
Pispirica's album
Catrinel_17 spune:
Pispi, te vazusem numai pe tine, dar acuma am dat back to album si am vazut piscotzika!!!!!!! Aia cu manutza la ochi e super misto! Foarte bine au iesit pozicile! felicitari pt domnisoara energica!!!! ![]()
Catrinel & bb mik
Pispirica spune:
Catrinel
e haioasa ce sa zic. si mai stii ceva? cu cat vorbesc mai mult de ea cu atat imi e mai draga, zau. nu mai poooot dupa ea. o iubesc la nebunie si nici nu s-a nascut inca... of doamne ce draga imi e 
fetele, voi ati simtit cutremurul? ca pe mine m-a cam zdruncinat pe scaun. beah ce nu-mi plac cutremurele astea. ![]()
bine ca n-a fost asa de mare.
Gravida Loca 24+ si bamboocica voinicica
Pispirica's album
aileana spune:
Pispi, nu l-am simtit, slava Domnului, da am inteles ca a fost de vreo 5 grade. Brrr!!! Si-asa ma sperii din orice, bine ca taman iesisem afara dupa ce am mancat si eram pe strada. Sper ca nu te-ai speriat tare, nici tu nici celelalte fete.
Ca tot discutati de burtica, mi se mai intampla si mie sa se intaresca putin cateodata, dar am crezut ca se intinde baiatul si ma impinge aiurea. Deci astea sunt faimoasele Braxton-Hicks? Wow!!
O sa fiu mai atenta data viitoare.
Va pup pe toate si pe puiutzi

26+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get