Mamici de martie-aprilie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
Tina_Welsh spune:
Da Catrinutza merge!Super pozele si super burtica!Insa sa stii ca nu ai nevoie de 2 linkuri, ca se vad ambele albume in prima semnatura!Te
si felicitari!Uraaaaaaaaa ai reusit!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ema.72 spune:
Multumesc pentru primire si ma bucur ca am aparut si eu pe listuta.
Ceela sa stii ca am fost cu " ochii pe tine" de la inceput si asteptam cu interes datele tale tocmai pentru ca aveam acelasi dr si varsta sarcinii apropiata. Din pacate la mine au mai aparut si probleme cu IR-urile pe artera uterina st. si pe ombilicala asa ca grijile si emotiile au fost mai mari.
Ieri am mers si la eco si bebe are 1103 grame la 28 saptamani fix. Ma tot uit si vad ca e cam micut comparativ cu alti bb-ei de varsta lui dar speram sa recuperam. In rest el e bine, eu cu o anemie pe care o sa vedem cum o tratam.
Acum sunt in medical pentru ca datorita contractiilor colul s-a scurtat in doua saptamani de la 4.3 cm la 3 cm si in ritmul asta nu prea era bine deloc. Job-ul meu insemna plecat din casa la ora 7 dimineata si intors la ora 20 ( la 30Km de Bucuresti), asa ca am decis ca prioritatea nr.1 este bebe si trebuie sa fac tot ce se poate pentru el.
la toate fetele, deocamdata mesajele mele apar cu ceva intarziere asa ca voi fi putin contra timp cu voi. Oricum daca organizati intalnirea sa stiti ca vreau si eu.
Manuela 28+
Tina_Welsh spune:
Adar,pozele se vad.Insa uite ce iti eu tie sa faci.Sterge tot ce-ai scris la semnatura, si scrie asa [,url (ghilimele) http://community.webshots.com/user/adarr103 (ghilimele)] poze cu mine sau ce scrii tu acolo si [,url]
si daca vrei semnatura colorata.dupa ce ai scris toata chestia asta, fara virugule si cu " in loc de (ghilimele),selectezi paragraful Ex;Poze cu mine, si alegi tu culoarea si formatul!Te
!Mi-ai vazut noile poze?
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Deliuta,pana la urma,tot ne-om vedea odata si-odata!Sa fim sanatosi,noi si bebeii nostri si se va rezolva....Oricum,invitatia ramane valabila.
Am o prietena care gandea exact ca tine,inainte sa nasca,iar acum ar vrea sa-l bage pe bebel uneori la loc in burtica,unde il tinea sub control.
Tina,jur ca e fetita!Mi-a soptit Thea.
Aileana,daca nu ai discutat inca despre modul in care vei naste,este timpul sa o faci.Macar pt. a sti cu ce idee sa te obisnuiesti psihic.
Catrinuta,bravoooooo!!!Frumoase poze si cu si fara burtica(miresuca)!
Adar ce burtica rotunjica!Mama,daca seamana bebel cu mami,indiferent ce sex va avea,va face furori printre cei de sex opus.Cu asa ochisori!!!!!
ANDREEA GEORGIANA +24 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aileana spune:
Andreea_Georgiana, baietelul meu este ceva mai mare decat varsta teoretica a sarcinii, dupa cum mi-a spus si doctorul la fiecare vizita si s-a vazut si la 3D. Cu toate astea, in greutate am luat cam 3 kg (desi nu le pot spune ca sunt 'luate', pentru ca am revenit de fapt la greutatea initiala, pt ca la 5-6 saptamani am fost in concediu la mare si am slabit 3 kg, nu stiu cum).
O sa incerc o discutie cu el, dar daca baiatul creste in ritmul asta (in trimestrul al 3lea ia cel mai mult in greutate, din cat am citit), s-ar putea sa nu prea am de ales. Ma refer la cezariana, pentru ca n-as vrea sa se chinuie copilul la nastere inutil. De mine nu spun nimic, inca nu m-a apucat frica
, inca sunt in starea aia euforica, asa cum este cunoscuta sub denumirea 'nesimtirea de sarcina'
.
26+
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get
Pispirica spune:
Fetelor, am pus pozele de la 3D. Sper sa va placa. Initial eu m-am cam pseriat, ca arata ca o aliana, dar acum m-am mai obisnuit si mi se pare cea mai frumoasa bebelina.![]()
![]()
.
La noi si dupa masuratori si dupa DPN suntem in 24 saptamani, adica tinerica s-a incadrat perfect in numarul de saptamani dupa DPN. Oare ati inteles ce am vrut eu sa spun?
Kim multumim frumos 
Catrinutza imi pare bine de cunostinta. Acum daca ajung la Cf2, stiu dupa cine sa ma uit.
Va pupicesc.
Gravida Loca 24+ si bamboocica voinicica
Pispirica's album
adar spune:
Tinuto, n-am reusit sa vad poziile si nu cred ca ma uit pana nu reusesc sa scriu si eu asa frumos ca voi, ca ma enervez si nu ma uit la nimic...de proasta ce sunt...

Mai zi-mi o data......
[url "http://community.webshots.com/user/adarr103"] minunea mea [/url]
Catrinel_17 spune:
Adar, pune un egal dupa primul url, si fara spatii intre: [url=”
Catrinel & bb mik
Catrinel_17 spune:
Moamaaa, fetelor, ce lovituri incasati!! A mea e tare finutza, mai mult zvicneste. Protesteaza cel mai tare (da’ nu ca lavoi!!) numai noaptea, cind se pare ca nu-i convine nici o pozitie. Ce te invidiez pt somnul bun de bebelina bursucina, Aida!!!
Anairda, la mine acasa tocmai se face curatenie
am chemat pe cineva la geamuri si podele si usi si tot restul. Si asa nu pot sa frec, si de fapt nici nu am chef si e asa de bine sa pleci de acasa si cineva sa se ocupe de curatenieeeee! Asa ca am terminat si cu faza asta.
andreea multumesc de invitatie, da’ noi stam numai 5 zile (si delia zice ca ea sta putin… bine, da ea calatoreste mult de tot). Noi nu stam si de revelion. As vrea tare tare mult sa ne vedem, si odata si odata tot se va intimpla!!!!
pispi ce ma bucur pt piscotica ta! Ce nume misto de alint! Ca si Pufetta lui Serj!
Intrebare
Fetele, voua inca vi se intareste din cind in cind burtica? Daca merg un pic mai repede – pac! Daca ma invirt prin bucatarie (de ex sa spal o farfurie, nu cine stie ce chestie spectaculoasa), iarasi – pac! Nu cred ca–s contractii… sau gresesc? Ca se intareste burta asa la suprafata si ramane asa chiar si jumate de ora. Daca ies la frig iar mi se intimpla… ciudat! Voi aveti?
Catrinel & bb mik
catrinutza spune:
Merci fetelor...

nu stiu daca se intelege care e nasul si care e mirele, da' ala nalt si frumos e barbata-miu.
Speram sa va placa...cu burtici o sa mai pun poze, ca deh, taticu' a facut o noua achizitie....un aparat foto digital ca sa fie sigur ca imortalizeaza cum trebuie momentele![]()
![]()
.
Da tinutza...neuronu'- mi a avut o sclipire cand a incercat sa intre pe pagina cu pozele, ca se deschid amandoua si nu e cazul sa tin doua adresele
...o sa modific...promit ca rectific cat de curand....
Si mie pispirico; ne cautam pe culoarele maternitatii![]()
![]()
![]()
Cred ca noe mai e ceferista ca noi.
Si ma mai gandeam, acum cat mai functioneaza neuronu' lu' peste, ca la urmatorul capitol sa trecem si ID-ul de pe yahoo - cine are - pentru messenger...o idee... am vazut ca unele dintre voi deja au scris-o....ce zici tinutzo????
27+
un puiutz de moldovean
buritici la 6 si 1/2
the nunta mea
catrinutza gravidutza