Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 4

Margott spune:
Am reusiiit!!!!
Sper sa o puteti vedea!
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro

fran spune:
Buna !
Cornelia, Florentina-merci frumos de informatii.
Cred ca o sa incerc sa-i fac la medicover, dar in ianuarie, macar 8 luni sa faca pana atunci. Sa vedem daca ne lasa tanti de la dispensar pana atunci.
Florentina, multa sanatate Mayei. Ati facut acasa recoltarea sau la ei? Ca si la noi era infectie cu coli-aia pe care am recoltat-o acasa- iar apoi am fost la ei sa-i recolteze si a iesit negativa.
Andreea- eu stiu de la california fitness doar ca infant formula e in jur de 300. Da' au un site calivita.ro parca si aveau si preturile.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

andreea.a spune:
Monu - eu i-am dat Rhinatiol pt tuse, de 3 ori pe zi (la sfatul pediatrei). Poate va e bun si voua. pt Alexia si multa sanatate!
Gabitzam, Margott - ce frrrrumosi sunt! Imi vine sa-i mananc!!
Beatrice - ce bine arata prietena ta care a nascut. Si ce fetita micuta si dragutaaa!!! Si portocalie. Inca - hi hi hi. Sa va traiasca!
Noi am venit din vizita de la un baietel cumintel si frumusel (care are 2 luni). Mi-am amintit si eu de perioada cand era Eric asa mic si abia acum imi dau seama de diferenta, de cate lucruri poate sa faca acum. Ma minunez si ma bucur.
Acum ne ducem la baita. Vb dupa!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

elisor spune:
Margott l-am vazut pe David, ce sugubat pare!
Beatrice iti dau un e-mail ca sa nu incalc vreo regula si sa ma trezesc cu cine stie ce. Anastasia s-a nascut pe cale naturala dupa cum o vad pe mami a ei, nu?
Ce mititica e si tati Liviu ce mandru pare, sta numai cu ea in brate!
Andreea.a si eu am scapat saptamana asta de cateva hainute si de landou si m-am bucurat ca mi s-a mai facut loc prin casa, dulap, dar voi de ce le dati, nu mai vreti sa-i faceti un companion lui Ericut?
Andreeaatan, Loreen si mamici cu bb de 7 luni (sau aproape) mai pasati/mixati mancarica sau ati trecut la bucatele mai mari si cum este?
Gabitza deja ati facut bradul?
Eli, Bianca & Andreas

loreen spune:
Cam mult ati prestat pentru o zi de sambata...da ma bucur...
Noi am fost creanga,pe la Selgros prin piete si binenteles sa-i caut lu'dintoasa ceva frumos pentru iepuras ...i-am luat niste cizmulite tare frumoase,un trening si un plovaras mortal...asa ca astept si ceilalti doi dinti ca am luat in avans...
Da cu mancatul tot prost stam...probabil ca mai dureaza pana-si revine...apetitul...
Apoi am fost intr-o vizita la cumnatu'...m-am dat la barfa cu noua cumnata si am facut-o kiselita pe soacra ca sa ma racoresc si eu...Delia a fost fenomenala...daca era la cineva in brate intindea manutele spre mine si spunea printre lacrimi clar de tot "mama"... acuma sigur nu mai era nici o confuzie...m-a recunoscut plodu meu ca fiind ma-sa cu drepturi depline...audienta era pe jos ras,iar mie-mi crestea pipota de fericire...
Elisor asa-mi place ...dai cu scrisu'...mancaoas( nu stiu cum sa scriu corect cuvantul) pe ea de grasa mica...hai ca ami este putin si se intoarce...Iar cu joaca prin pat,nu stiu ce lene ai tu,da a mea e de-aia lunga si stufoasa si ca atare astept sa-mi treaca...
Cu bubele stam bine...se pare ca afost alarma falsa...e rea de caldura ca acuma am in casa cald pana-mi da greata si asta mica nu prea este obisnuita asa ca mai scoate doua trei bube...
Cu salele si eu stau prost de tot,mai ales dupa ce-am mutat tot calabalicul incoace ...batranetea maica,bat-o vina...ca si mi-emi vine sa ma duc la reclicare macar sa ma tina pana pe la vreo 50 sa-mi vad fetele mari...
Margott da semanati ca doua picaturi ...
Ioana spune-mi si mie cum o faci pe Ana sa rada si sa stea la poze...haioasa foc
Gabitza parca-i un strumfisor cu caciulita aia...
Monu cand mi-a racit Delia am adoptat metoda babeasco-contemporana adica baie fiebinte urmata de o frectie cu apa cu spirt peste tot inclusiv in cap,dat plodu cu Pulmex baby,un unguent echivalent cu frectiile lichide,nasul vidanjat cu pompa si apoi stropit din belsug cu picaturi si in final karvol pe perna...DAca era cazul vreo 3 zile nurofen cu paracetamol si oricum raceala tinea o saptamana sau 7 zile depinde de unde privesti...
Aseara am vazut Troia pentru a 4 sau a 5 oara...imi place la nebunie...iar cand il vad pe Brad Pitt ma gandesc ce nedreapta-i viata asta uneori...macar o cafea daca-r vrea sa bea cu mine si m-as declara multumita...
Hai ca bat campii pe aratura...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

loreen spune:
Elisor eu nu-i mai dau pasatura cam de vreo 2 saptamani...le pisez cu furculita sau le tai marunt si papa bine nu se inneaca...bea si apa singura...dupa masa de pranza intinde ciocul dupa canuta si baloteaza apa...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Salut!
Nu mai pot, sunt franta de oboseala! Plimbarica mea intima a fost un fiasco: targul de la Polivalenta a fost mai nasparliu decat cel de la Romexpo (acolo tot aveai de unde sa alegi cate ceva), asa ca m-am carat repejor si am zis sa ma duc si eu la PLUS ca tot fac astia reclama toata ziua. SI m-am dus la cel din Berceni, ca tot eram in zona. Dar, stupoare, desi e plin tot drumul de indicatoare catre acest magazin, au omis sa precizeze ca INCA NU S-A DESCHIS. Asa ca iar am facut cale intoarsa plina de nervi si am ajuns in Piata Sudului, unde am facut cumparaturi pentru a gati si unde iar m-am enervat ca nu stiam care macelarie e de incredere si de unde sa cumpar la preturi rezonabile. Asa ca sunt f suparata ca nu mi-a iesit nimic
. Cred ca m-a blestemat tati ca a ramas cu Mogaldea. Care Mogaldea ma astepta ca pe painea calda ca-i era un pic de foame. Si dupa ce si-a potolit ea fomita, a inceput sa ma mangaie pe fata si sa vorbeasca cu sanul si cu mine
. Oare mi-a simtit lipsa in cele 2 ore cat am lipsit
.
Elisor, multumesc de pont cu Iris. Sa vezi faza amuzanta apropo de Iris (ca era cat pe ce sa-i vad live). Ajung eu la polivalenta si in fata era o tanti cu bilete in mana. Ma duc si zic ca vreau si eu un bilet. Cat e? Ea de colo: 200.000. In gandul meu imi zic: "Sper sa fie ceva de capul targului astuia. AUzi, 200.000, bine ca nu a venit si barbatul!" Dau sa scot banii si cand ma uit mai atent la bilet vad ca scrie Iris pe el. Si intreb timid: "Da' pentru ce e biletul asta?" Si ea: "Cum pentru ce? Pentru concertul cu Iris."
Trebuia sa-mi dau seama de atunci ca nu avea sa-mi mearga bine. La targ din fericire intrarea a fost gratuita. Macar atata, ca in 10 minute am iesit.
Gabitzam - sa nu-ti para rau ca nu ai fost la Kidex. Chiar nu aveai ce sa iei mai mult, cred ca sotul tau a exploatat tot ce se putea. pana si colega mea, care arunca banii in stanga si-n dreapta indiferent daca puiul ei (sau ea sau familia ei) are nevoie de acel produs nu i-a luat copilului decat o salopetica si 2 body-uri.
Asa, si dupa ce ca nu mi-a priit plimbarea, dupa ce am ajuns acasa da-i si fa mancare, ca batea vantul in frigider. Si barbatul alaturi de mine, ca m-a batut la cap sa-i iau fasole si a facut-o el si am bagat in noi cu spor de data asta cu ceapa. Se simte duhorica pana la voi, Loreen? Ca deja ma gandesc ca Ana e disperata de ce gusturi regaseste in laptele meu.
Multumesc de aprecieri pentru Mogaldea. Intr-adevar, frumos model! Nu ca e a mea, dar cateodata ma minunez cat e de frumoasa. Si in acel moment o iau si o albesc cu pupaturi
.
Hai va las, ca v-am batut la cap destul! Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mercedes spune:
Salutare fetelor!!!!
sa semnam si noi condica pe ziua de azi ce-i drept cam tarziu
In primul rand elisor bine ai revenit, ce s-a intamplat de n ai mai dat pe aici?
De noi ce sa spun in afara faptului ca amndoi copii sunt raciti si pe antibiotic nu am mare lucru sa va spun
Ah, sper sa se faca bine Bianca pana marti pentru vaccinul de 6 luni
Am citit mai inainte ceva de crom- si eu vreau sa iau - stiti cumva care din medicamente sau care concentratie e mai buna?e buna sa nu ti mai doresti dulciuri

ioanailincam spune:
No, ca pana am scris eu vad ca ati mai umplut vreo pagina.
Loreen - Ana rade asa ca nebunica de felul ei, asa ca daca ma scalamb un pic la ea rade si mai tare. Iar la poze stie deja sa stea, ca-i zice tati asa: "Ana, hai razi la tati sa facem poza" SI apoi repeta de cateva ori cuvantul poza. Cred ca primul cuvant nu va fi mama sau tata, ci poza! SIngura problema e ca nu sta bine in fund si de unde incep pozele vitejeste in fund pana la sfarsitul sedintei fotografice se prelinge pe spate
Aoleu, si tie iti place sa te uiti la filme de mai multe ori? Sau la asta in mod special?
Ca barbatul e in stare sa vada un film si de 10 ori - cica il relaxeaza ca nu trebuie sa se mai concentreze
. Pai eu daca vad un film si dupa un an imi amintesc jumate din replici si ma plictisesc. a, sa nu uit: felicitari pentru "mamoasa"!
Margott si David - frumusei foc prichindeii. Azi intr-un moment de respiro am incepu sa iau si eu la rand pozele si ce mi-au mai placut. Din pacate am ajuns doar pana la Nelia, dar nu ma las!
Si inca ceva: sanatate multa la bolnaviori! Vad ca e in toi sezonul de raceli! Sper ca Ana sa ma mosteneasca pe mine: nu am mai racit de 6 ani. Ea nici nu are 6 ani, nici macar 6 luni, asa ca ar fi cazul sa ramana sanatoasa.
Hai ca incep sa aberez. Va pup!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Androix spune:
Elisor, nu stiu, migrena sa fie? Eu asa nu mai pateam decat in prima zi de ciclu, mi-era super rau dar acum raul a venit cu cateva zile dupa ciclu. Cromul il iau ca "supliment" pe langa eforturile mele de a slabi. Cica are treaba in metabolismul glucidelor si mai taie pofta de dulce. Ma rog, ideea este ca ajuta intr-adevar daca ai deficit de crom in organism. Ca asa poti foarte bine sa nu ai deficit si surplusul luat nu are mai nici un efect. Deci ideal era sa fac niste analize. Pentru ca nici excesul nu este bun. Dar nu iau decat pentru doua saptamani, am inceput de vreo 3-4 zile dar nu simt nimic deosebit
Mercedes, este CROM PICOLINAT. Sub denumirea asta il gasesti la farmacie si eu iau 2 pastilute pe zi.
Cu termostatul, incearca sa-i faci pe aia sa vina acasa sa faca o constatare. Am patit si io SF-uri d-astea.
Eu nu mai pasez mancarea. Am inceput prin a pasa doar jumatate din cantitate iar cealalta jumatate o pisam cu furculita si lasam inadins si bucatele mai mari. Iar acum pisez totul cu furculita. Carnea o tai cubulete marunt, iar ficatul il tai cubulete si apoi il pasez putin cu furculita, dar nu ca sa-l inghita mai bine ci ca sa se amestece mai bine cu toata mancarea ca e cam fad si sa alunece mai bine... Filip mananca asa foarte bine, nu s-a inecat grav niciodata, adik doar asa a tusit cine stie cand, dar in rest e bine. Ieri i-am dat si o bucata de mar, l-a molfait putin si cred ca daca ar fi avut macar inca un dintisor il dadea gata.
Loreen, brava ce dintoasa vorbareata ai! Moama da ce de vizite cu cumnatul a revenit la sentimente mai bune acum ca s-a insurat? Si cumnata in ce ape se scalda vis-a vis de socrella?
Ioana, daca ai sti ce-mi lipseste sa vorbeasca si Filip cu sanul Bucura-te din plin de momentele astea.
Beatrice, chiar ca e frumusica Anastasia, dar nici Alex nu e mai prejos. Un bucalat si un ochios. Iti vine sa-l pupi pe obrajorii aia grasi si imbujorati.
Hai va pup ca Mihai trage de mine sa stau cu el ca se plictiseste
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip