Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 3

andreea.a spune:
Ioanailicam - sa-ti traiasca printesa! E frumoasa foc!
Ma bucur ca v-a placut Piticozaurul meu. Intr-adevar erau haioase pozele, si mie mi-au placut. Eli, Loreen - e greu, nenica, cu ditamai bebeul! Ma cocosaza mai rau decat sunt. Dar ce sa-i fac? Il iubesc si asa, maricel.
Ce vreme nasoala. Noi asteptam sa se trezeasca seful si purcedem intr-o vizita, la un bebe mai mic. Sa ne scapam de niste hainute.
Va pup cu drag si vb mai tarzior!
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

monu spune:
va rog frumos sa imi spuneti si mie ce le dadeati la bb-ii raciti. a mea tuseste putin, nu stim exact daca e tuse de la raceala sau e din cauza sa sta cu capul dat pe spate, si acum am vazut ca ii curge nasul. o chestie apoasa!!! e prima data cand are asa ceva. ce pot sa ii dau? daca ii curge nasul inseamna ca e racita?
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

elisor spune:
Florentina sanatate Mayei!
Androix pai asa e si-al meu sot, daca eu nu sunt apta sa prestez traisca cartofii prajiti, ouale sau spaghetele, in rest nu stie nimic, acum de cand cu Bianca in afara de lapte nu stie ce si cum, cand ce sa-i dea. Nu cumva e vorba de migrene ce ai tu, ca asa se manifesta: durere de cap, greata, voma si o stare de n-o doresti nici dusmanului. Sanatate! Revin cu cromul, pt. ce il iei?
Am niste draci in mine ca ne face fite termostatul de la centrala, l-am declarat defect, l-am dus la magazin, l-au trimis in Neamt la verificari si au zis ca e bine merci, l-am adus acasa si iarasi aceleasi fite in cap, iar l-am dus la magazin, s-a comportat exemplar termmostatul - a mers, iar am venit acasa iar nu merge, cum naiba sa-i demonstram aluia ca nu merge, multa dreptate are Murfy asta. Si mai costa si o avere pacatosul, e in garantie dar ce folos ca nu ni-l schimba ca la ei merge. Curat SF se intampla.
Sa aveti un we placut!
Monu incearca sa-i cureti nasucul cat mai bine cu pompita, medicamente eu zic sa nu-i dai daca nu face si febra. Sanatate!
Loreen cum mai este cu bubitele Deliei?
Eli, Bianca & Andreas

monu spune:
febra a facut zilele trecute dar numai seara si am pus-o pe seama dintilor. dar transpira f mult. e uda la ceafa.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

elisor spune:
Monu in perioada eruptiei sunt mai predispusi la una alta (raceli) si pot contracta mai usor o raceala. Asigura-te ca nu e din cauza dintisorilor!
Transpiratia poate fi si de la carenta de Ca. Mai multe nu stiu ce sa-ti zic. Sanatate!
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
Ioana daca tot ai RDS diseara transmit concert cu IRIS de la 20, iar maine cel cu MADONNA, daca ai timp si esti fan. Anei, e scumpa, imi place si caciulita care se asorteaza cu canapeaua.
Eli, Bianca & Andreas

gabitzam spune:
Mesaj de la Beatrice:
Elisor, bine ai revenit. N-am rezolvat nimic cu contul si nici nu cred ca voi rezolva ceva... Ma rog de unul si de altul care are vre-un cont pe DC si nu-l mai foloseste sa mi-l imprumute, ca ma streseaza sa scriu asa! Off!
Ieri am fost la spital la prietena mea cea care a nascut... Uitati niste poze aici:
ANASTASIA
Se uita cu asa niste ochisori Alex la Anastasia, cand o vedea asa de mica, vai de mine! Era asa de scump...
Noi aseara ne-am culcat pe la ora 24.00 si s-a trezit pe la ora 9.00. Puturosul lui mama! Bine ca doarme si s-a reglat cu somnul...Deh, incet, incet ne indreptam spre 7 luni... Vai ce repede a trecut! Off!
pupici

gabitzam spune:
Azi a fost tati singur la Romexpo la tirg la Kidex, ca sa nu scoatem copilul pe frigul asta si din cauza de epidemie. I-a luat caciulitza cosmonaut (thanx Lucas), doua salopete dragutele si un costumas tare dulce. Se pot purta pe amindoua fetzele si jachetica si pantalonasii (alb/bleu), mai are o bluzita si o tichiutza super nostima. I-am facut o multime de poze cu tichiutza, zici ca e unul din spiridusii lui Mos Craciun. Uitati-l, puteti sa-l vedeti aici
Imi pare rau ca n-am fost si eu, probabil i-as fi luat mai multe chestii, ca tot a primit baiatul banuti de la mine si de la servici de Mos, si de la sindicat.
Aseara am pus si bradutul. Este artificial, din cel cu fibra optica, arata foarte frumos. I-am facut poza dar nu a iesit bine pe intuneric, sa se vada luminitele. O sa fac mai multe poze dupa ce o sa insir si toate decoratiile si beculetele pe balcon.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Margott spune:
I-am mai facut lui David niste poze.
Puteti sa-l vedeti aici
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro