Salariul bonei si Fisa postului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nu stiu daca va ajuta cu ceva, dar avem si noi o bona ptr Ancuta de la 8,30-19,00.
Ii dau 7 mil + abonament, dar face tot ptr Ancutza de 3 luni: sterilizeaza biberoane, suculetul, supica, ii calca hainutele, ii face ordine in licrusoare/jucarii, iese afara cu ea, o supravegheaza.
In plus, sta si cu 'big brother' al Ancutzei 1 ora cand vine de la gradinita si in zilele cand este bolnav.

Eu m-am gandit sa o pregatesc sa aiba grija de Anca, ca din ianuarie incep serviciul si atunci cine o mai ajuta.

Parerea mea este sa vorbesti serios cu bona ta: ori face mai mult (atentie, s-ar putea sa mai ceara bani) ori renunti la ea.
Daca cere mai multi bani, intreab-o cat vrea in plus, si daca va permiteti, ati putea sa ii dati.
Gandeste-te ca deja s-a obisnuit copilul cu ea, si voi cat de cat.

Sa stii ca eu pe baietelul meu cel mare l-am crescut cu bone de la 10 luni la 2 ani si 9 luni, dar nu a plans dupa niciuna dintre ele, cand le-am zis 'Pa!'.
Ba chiar, s-a adaptat la gradinita foarte usor
Nu ma credea nimeni, ca nu mai fusese la gradi pana atunci.

Bafta,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

Doamne, fetelor, unde gasiti comorile astea de bone?
Nu e vorba ca nu-mi permit sa dau si 7 milioane, dar sa vad ca face tot ce ati enumerat voi mai sus si eu sa stau fara grija.
Multumesc de raspunsuri si va doresc Craciun fericit!

Mergi la inceput