Cum te imbraci la o petrecere?

Cum te imbraci la o petrecere? | Autor: tyaa

Link direct la acest mesaj

Firma angajatoare a sotului da o petrecere.......la restaurant. De cand am fost gravida si acum cu copilul nu am mai fost nicaieri.
Pe langa faptul ca deja am emotii ca o las pe fetita peste noapte cu altcineva ma mai gandesc si cum sa ma imbrac...asa ca sa nu ma fac de ras.
Sotul a zis ca el nu se pune la cravata, nici eu nu vreau sa port rochie, ca nu m-as simti bine. Oare ce ar fi mai potrivit si simplu? Intrebare valabila si pt mine si pt sot.
M-am gandit sa imi cumpar o bluzita mai eleganta (ca ale mele sunt sport), am o pereche de pantaloni negrii, pana deasupra gleznei, care au montate pietricele pe lateral, cizmultite cu toc?
Habar nu am..........in cazul asta cum ar trebui sa se imbrace sotul?
Nu le am si nu le am.
Heeeeeeeeelp

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Foarte bine te-ai gandit cum se te imbraci iar sotul sa-si ia o pereche de blugi cu o camasa sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Ana_radu zici ca se poate imbraca sotul cu camasa sport si blugi...bucuria lui:). Multumesc mult

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Ba eu zic ca daca tu iti iei o bluzita eleganta si pantaloni cu niste pietricele, esti un pic cam prea eleganta pentru un sot cu blugi si camasa sport. Poate ca la felul in care ti-ai propus sa te imbraci el ar trebui sa poarte costum dar fara cravata, (deci sa nu fie prea office), si camasa sa fie cu niste patratele finute (incat sa mearga fara cravata). Cel putin eu asa m-as vedea pe mine si pe el la o petrecere data de firma la restaurant. Sau poate sa purtati ceva de genul casual business, adica el pantaloni din stofa cu un pulover finut si tu o camasa draguta, cu pantaloni. Parerea mea, gandindu-ma ca e o petrecere de Craciun.

Mergi la inceput

Ramonai, ma gandisem si eu sa il imbrac pe sot cu pantaloni de stofa si un pulover. Chestia e ca....m-am saturat de camasutele astea cu manecile intoarse (astea pt femei), de aceea prefer o bluzita.
Merci. Mai vine cineva cu idei?

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Tinuta la o petrecere de firma tine cont de stilul in care te duci imbracat la servici zi de zi. Daca sotul tau merge zilnic in costum, nu merge sa vina in blugi. Daca este casual (blugi zilnic si tricouri), atunci blugi, o camasa si un blazer (fara cravata) este acceptabil. La fel si pantalonii de stofa si un pulover fin.

La petrecerile de Craciun eu caut sa am mereu un accesoriu rosu, imi da o nota de festivitate tipica ocaziei.

Deci, orienteaza-te in functie de dress code-ul firmei angajatoare. Daca e vb de costum, orice rochita super simpla neagra merge...daca nu, un pantalon fin si o jachetica este perfect.

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Daca petrecerea se tzine seara si e restaurant de fitze - litle black dress - nu dai gres niciodata
Daca petrecerea se tzine ziua si tendintza e spre causal, tzinuta degajata, lasa pietricelele alea acasa. si pantalonul negru, ca parca-i uniforma...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Petrecerea incepe la ora 18 si este in alt oras. Aici in orasul nostru sunt doar 3 pers angajate. Sotul la serviciu poarta numai blugi.
Little black dress iese din discutie caci nu as vrea sa port rochie.
Devine tot mai complicat. Hi hi

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

daca pantalonii sunt incarcati neaparat sa-ti cumperi o bluza simpla ca sa nu arati ca un brad de craciun ( sau ca nasa mare de la sat depinde ce comparatie preferi) . Si eu sunt in aceeasi situatie . Luni mergem la petrecerea de craciun a sotului meu si o sa-i cunosc colegii, sefii pt prima oare asa ca o sa port o bluza simpla neagra cu gat inalt fara maneci ( helanca) cu un sacou scurt din catifea neagra ( ca deh catifeua neagra e fita sezonului , nu ca ar stii si americanii asta ) si niste pantaloni gri deschis simplii ( material asemanator cu jeans) si pantofi negrii. Eu nu port aporape niciodata negru dar la o petrecere e bine sa porti o culoare neutra pt siguranta.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

buna
imi dau si eu cu parerea
dupa gusturile mele,eu l-as imbraca pe sot cu pulover finut si pantalon de stofa casual,nu de costum iar eu as purta un costum de catifea(bermude cu sacou),ciorapi cu imprimeu discret dar neaparat mati si cizme inalte fara toc sau cu toc mic.sau o bluzita,bolero si pantaloni conici de stofa.iarasi cizme.dupa cate ai spus,firma nu impune tinuta,asa ca nu cred ca e cazul de ceva prea elegant.asta e parerea mea.
pupici si petrecere frumoasa!!
si sa ne spui si noua ce ai purtat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizica spune:

Incearca un sport elegant; Sotul blugi, camasa si pantofi tu blugi si o bluza mai eleganta si ceva cu toc. Imi dau si eu cu parea.
Orice ai sa alegi cand pleci uita-te in oglida si vezi cat esti de frumoasa caci asa o sa te vada toata lumea. Voi doi sa va simtiti bine.
Bafta

Mergi la inceput