Cum te imbraci la o petrecere?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Nu vreau sa cheltui prea multi bani, cred ca o sa purtam blugi si eu si sotul, e angajat UPC (calculatoristi), apoi majoritatea sunt tineri, mie nu imi plac hainele scortoase care au un aer de birou. Mi-ar placea un costumas sacou + pantaloni dar e scumpsi ca sail port doar o data apoi sail tin in dulap...nu merge.
O sa va anunt cand o sa ma hotarasc exact ce purtam. Pana atunci mai asteptam idei.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by energy79

buna
imi dau si eu cu parerea
dupa gusturile mele,eu l-as imbraca pe sot cu pulover finut si pantalon de stofa casual,nu de costum iar eu as purta un costum de catifea(bermude cu sacou),ciorapi cu imprimeu discret dar neaparat mati si cizme inalte fara toc sau cu toc mic.sau o bluzita,bolero si pantaloni conici de stofa.iarasi cizme.dupa cate ai spus,firma nu impune tinuta,asa ca nu cred ca e cazul de ceva prea elegant.asta e parerea mea.
pupici si petrecere frumoasa!!
si sa ne spui si noua ce ai purtat!

subscriu!!!!

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Roxana si energy, din pacate garderoba mea nu contine asa ceva...cum am mai spus nu as vrea sa cumpar ceva scump special pt ocazia asta. Dar sfaturile imi sunt de folos.
A, si pantalonii de care vorbeam nu sunt impodobiti cu pietricele, sunt montate cateva pe lateral, foarte micute, pe o fasie de panglica tot neagra.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Pai pantalonii aia sunt superok, doar eu nu sunt impacata cu jeanshi pt sotul tau, poate gasesti totusi niste pantaloni casual, din stofa si un pulovar sau o camasa simpatica, fara cravata of course :) Tu poti sa iei un maieu/top mulat si deasupra un sacou sau o camasa neagra descheiata ... (ca sa nu mai cumperi alta bluza)

Distractie placuta!

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Si eu zic sa nu ii dai blugi sotului, mai ales ca e petrecere de Craciun, la restaurant, dupa ora 18.
Si noi mergem in fiecare an la petrecerea firmei sotului dar la noi a fost intotdeauna un restaurant cu fite... deci el a avut evident costum iar eu ceva "select" anul trecut am fost in negru iar acum doi ani in verde inchis, pantaloni si sacou.
As vrea chiar sa remarc ca mi s-a parut de prost gust sa vad destui barbati sau cupluri care au venit la Intercontinental in blugi si sacou....
Eu zic ca depinde de restaurant, dar oricum fiind seara, trebuie ceva mai pretentios.
Poate reusiti o "inventie", uita-te printre hainele din sifonier. Sigur gasesti tu ceva !
Succes si distractie placuta !

Annablue si Adita(1.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ma bag si eu in aceasta discutie!

Parere profesionala;

1.PANTALONII BERMUDES adica pana la genunchi sunt indicati fetelor mai inalte si cu picioare lungi altfel optic vorbind vei parea mai pitica si cu picioare scurte.
2. CIZMELE CU TOC INALT sunt frumoase dar nu se potriveste pentru o iesire la restaurant.
Pietrele stralucitoare mi se pare deja de domeniul trecutului.
Negru este o culoare neutra si se spune ca se foloseste de catre persoanele care nu au stil sau care se simt putin grasutze.

SFAT:
La restaurant fie el si de cartier sunt cateva reguli care cred eu ca toate femeile "must respect it"
Pantalon cu un top si o vesta sau sacou ,pantof inchis in fata si in spate cu toc.
Culorile; iti poti permite orisice culoare ,cu exceptia pastelurilor ;acesorizeaza fara frica dar nu depasi limita culorilor in amestec : 3 CULORI NU MAI MULTE!!

SUCCES

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Intrebare la voi: la o toaleta neagra (rochie deasupra de genunchi si ceva din voal deasupra) cu pantofi negri ce fel de dres ati pune? Negru sau culoarea piciorului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Depinde de pantof, daca este un pantof mai decupat, as pune dres culoarea piciorului, daca este un pantof plin (care acopera si calcaiul si varful), atunci as pune un dres negru foarte fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut Avalon,

In lumea diplomatica dresul culoarea piciorului este de zi iar cel negru de seara,acum cosiderati voi care este adevarul!!

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by aime

Intrebare la voi: la o toaleta neagra (rochie deasupra de genunchi si ceva din voal deasupra) cu pantofi negri ce fel de dres ati pune? Negru sau culoarea piciorului?

incearca ciorapi plasa negrii. arata super si nu risti sa fi demodata .

Michelle 7

Mergi la inceput