Miresele anului 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

sefu are intotdeauna dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Asa vezi RAlu .

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

SUNTETI BINE GAGICI?
AM DORMIT SI CAND M-AM TREZIT AM AUZIT CA A FOST CUTREMUR LA VOI.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

sunt ok. spal, aspir, fac mancare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Doamne fereste de mai rau.........
Sa revenim la oile noastre

Animagus...mie nu-mi plac paharele alea nici sa ma pici cu ceara...parol...da' stii cum e..in gusturile omului nu poti sa.......daca ma-ntelegi
Auzi, da' cu ce se mananca Tolkien-ii astia??? E un fel de fratia inelelor...ca vad p'acolo niste fetze d'alea "prea pretioase" de prin timpuri medievale....cel putina sa-mi inspira mie ....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Giova

SUNTETI BINE GAGICI?
AM DORMIT SI CAND M-AM TREZIT AM AUZIT CA A FOST CUTREMUR LA VOI.

gio si bb Marco 35+

Uite, de-aia uneori nu-mi place mie ca locuiesc in bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Meeeyyyy, da' ce v-ati mai zgaltzait voi, mey! Eu nu am simtit nika . Se cunoaste ca am esperentza , ca doar la cutremurul din '77 aveam 8 luni ... la mama in burta . Cred ca d'aia si sunt asa zbuciumata acum . Ce m-am mai distrat pe seama colegilor mei care au inceput sa iasa din birouri si s-au adunat la tiutiun sa schimbe "impresii" . Si ... super faza ce-am auzit eu la schimbul de impresii:
O colega catre un coleg adancit in treburi: "ai simtit cutremurul?"
Colegul: "Daaa ... dar am crezut ca treci tu pe langa birou ..." Iar dialogul era f serios, pe bune! . Noroc ca tipa e super-ok si nu s-a suparat.

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by krelia
Auzi, da' cu ce se mananca Tolkien-ii astia??? E un fel de fratia inelelor...ca vad p'acolo niste fetze d'alea "prea pretioase" de prin timpuri medievale....cel putina sa-mi inspira mie ....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Krelia, pai tolkien e cel care a scris "stapanul inelelor"...si, apropos, mie imi plac unele din ele, nu stiu insa ce efect ar avea la nunta (dezastruos, probabil...)
Cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Vai, cat ati mai scris, fetelor. Sa o luam cu subiectele mai de actualitate: a.cicel, sa fiti fericiti, sa ai un bebe super frumos si sanatos, o sarcina usoara, si sa nasti cum a nascut o colega a mea, azi noapte, in 2 ore....
Da, a fost cutremur, l-am simtit si eu, si toata firma, m-a trecut o emotie...lichida, dar a trecut, sa speram ca nu o sa mai fie curand. Sau, mai bine mici si dese, decat, Doamne fereste....
Si acum, sa ma dau mare, ca tare mandra sunt: mi-am gasit melodie pentru primul dans!!!!! E cantata de Iris, si e pe noul lor album, se numeste Vals. Ideea mi-a venit la prima auditie, la concertul lor de sambata, de la Polivalenta. M-am indragostit pur si simplu de melodia asta (apropo, a fost cineva la super concertul de sambata???).
Vad aici o serie de pareri impotriva crinolinei. Nu mia stiu daca v-am spus sau nu atunci, dar eu, dupa vizita la Mariaj Lux, mi-am schimbat impresia despre crinolina. Mai exact, chiar vreau crinolina, pentru ca senzatia de libertate e teribila, ai loc sa te misti si sa respiri. Cele care anu ati incercat, merita efortul, sa vedeti ce senzatie este. Eu prefer asta decat sa-mi intre fustele printre picioare.
Intreba cineva de noua colectie la Mariaj Lux: eu o sa va anunt ce si cum, eptnru ca tipa de acolo a promis sa ma sune cand le vin rochitele cele noi, in ianuarie, din cate am inteles eu.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput