Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ieri si azi am fost foarte plimbareti. Ieri am fost in vizita la niste prieteni si a primit fii-mea cadou de Mos Niculae o salteluta din aia cu jucarii atarnate cam ca a lui Jadi dar fara colacelul ala din mijloc. E fii-mea tare incantata de ea, ca pe bara e un papitoi care canta. Si il ascultaaaaaa.....mai rau decat pe carusel, care are aceeasi melodie. Inca nu ajunge la jucarii dar se uita la ele si rade cu gura la urechi.
Azi am fost prin supermarketuri. In Carefoure nu am stat ca era mare aglomeratie si ma enerveaza, nu-mi place. Am plecat val vartej la Unirii La universal. Si uite asa am intarziat masa lui fii-mea vreo ora jumate. Dar nici nu a cerut. Seamana si ea dintr-un punct de vedere cu mine ca in rest, deloc: plimb-o cu masina si du-o la cumparaturi ca nici mancare nu-i mai trebuie.
Azi dimineata avea la muuuuuci!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana nici eu nu-i dau deocamdata antibioticul. Am mai avut o data o problema, avea mai putin de o luna si-i iesisera bubite pe tot corpul. Doctora ne-a dat antibiotic, nu am luat si am fost cu ea la Ancar care ne-a dat o crema pe baza de untura de peste si am scapat.
Trimite-mi si mie pe pm numarul lui Ancar, te rog! Ca nu-l mai gasesc.
Am achizitionat aspiratorul, l-am testat pe mine. Desi nu aveam muci mi-au iesit o tona.
Astept asistenta sa faca operatiunea la fata ca mie mi-e mila rau.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Azi vine sotul meu de la Dorna. De abia asteptam. Cred ca de aia e maraita Petra...........i dor de el
Si eu vreau sa imi cumpar aspiratorul....macar pentru viitor sa il am. Ca nu cred ca ma incumet acuma sa il folosesc pe nasucul ei.
Am ras bine de "ce spun babele" la parintii intreaba, parintii raspund....

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutzi spune:

Bune seara,

Ma scuzati ca ma bag si eu in seama. Va mai urmaresc pe sarite cand am timp sa intru pe net. Am si eu 2 fete Iasmina - 2 ani si o luna jum si Miruna - 2 luni jum. Ca o mamica cu un pic de experienta imi permit sa fac si eu niste precizari:
- bb nu trebuie ragait decat pana pe la 6 luni . Dupa ce stau in fundic ragaie singuri
- pompita de muci avem si noi inca de la cea mare, vreau sa va spun ca nu tb sa va fie frica sa o folositi. Miruna la 2 sapt a avut nasul plin cu muci (raceala primita de la sora-sa) si nu am reusit sa-i curat cu pompia clasica. Dupa ce am lalait-o 2 sapt am folosit-o pe cealata si in 2-3 zile am scapat de ei. Se foloseste doar in caz de muci multi, iar nasul se umezeste cu cateva picaturi de ser.
- nu va faceti griji daca bb nu-si tine capul sau alte cele deodata cu altii, pana la urma si al vostru va putea face la fel. De ex Iasmina pe la 3 luni isi tinea capul asa cum Miruna il tine deja de la 7-8 sapt, cu toate astea e perfect si normal dezvoltata.
Va pup si va doresc bb-i sanatosi,cuminti si mancaciosi.
Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Buna, ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Bebe Andrei s-a nascut pe 14 octombrie 2005 si i-ar place mult sa fie si el in club! Intre timp, spuneti-mi si mie va rog cat timp dorm ai vostri pe zi si ce altceva mai fac, zambesc, ganguresc la varsta asta?
Multumim,

Andrei si mami

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Cristina, asteptam detalii de la botez, si bineinteles poze in album!!
Sa-i fie de bine lui Raducu!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Spuneti-mi si mie va rog , pe unde sunt pozele alea cu zmei? Am si eu unul....

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bine ati venit Vio si Tutzi alaturi de bebeii vostri

Vio, activeaza-ti PM-ul sa iti putem trimite parola.

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salut
cineva din bucuresti spunea ca a gasit costum de mos craciun, dar nu mai stiu la ce magazin. metro ? sau altul ?

SARBATORI FERICITE !!!!!

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Din cate stiu eu, Kid zicea anul trecut ca a vazut costum de bebe craciunel la Mother Care.
Cine ajunge sa faca o verificare anul asta ?

Si eu vreau costum de Craciunita sau un costumas ceva.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput