Dati bonei prima de Craciun?
Si daca da, cam ce procent din salariul ei?
Nu stiu ce sa fac... Eu sunt f multumita de bona lui Luca. Pe langa faptul ca se ocupa f bine de el, face si menaj destul de serios (zilele trecute am gasit toate geamurile curatate, perdelele spalate, covoarele curatate; face menaj in timpul in care doarme Luca).
Problema este ca nu stam nici noi f bine cu finantele (nici ff rau) si as vrea sa stiu cum procedati voi...
Multumesc mult
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina
Raspunsuri
LYADA spune:
Eu ii dau 2 milioane. Si mie imi face curat de sarbatori desi nu ii cer, dar normal ca imi face placere.
Poate 2,5 anul asta.
gianina spune:
Noi o sa ii dam 50% din salariu, adica 2 mil. sunt f. multumita de dansa. Nu gateste, nu face curatenie dar nici nu i-am cerut. Se ocupa de copil, mai starnge jucariile cand adoarme fata, cateodata mai si calca.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
Kehleyr spune:
Si eu ii voi da tot 50% din salariu. Asa primesc si eu la birou . Anul trecut i-am luat cadou, dar cred ca banii ii sunt mai utili.
Luminous beings we are, not this crude matter.
Ana68 spune:
Alina,noi ii dam la tanti 3 milioane pe luna,se ocupa de Luana,dar un picut si de Alex si face ordine prin casa,nu dat cu aspiratorul si sters geamuri...munca usoara.Asa ca am hotarat sa ii dam 1 milion in plus prima...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ingridnen spune:
1.000.000 ii dau prima, nu se ocupa decat de copil, uneori mai calca lucrusoarele lui.
Ingrid si Cristi 2 ani si 9 luni
danat spune:
Alina pai daca zici ca esti atit de multumita de ea, iti mai pui problema?! Mai ales ca zici ca-i asa harnica si te-a scutit de multe trebusoare de-ale casei....gandeste-te cam cat ar costa o femeie daca ti-ar face acest menaj. In plus, sunt sarbatorile si e frumos s-o faci sa se simta bine, asa cum va simtiti si voi cand vedeti ca a facut ceva de bine in casa. E si stimulativ, cred eu, caci primind ceva va mai face si altadata!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
roisin spune:
Am si eu o intrebare: daca bona va fi angajata incepand cu 15 decembrie, are rost sa ma gandesc la prima? Adica, prima se da (si) ca stimulent sau numai ca recompensa? Eu n-am vazut bonus (in bani) de Craciun la niciuna din firmele unde am lucrat, asa ca habar n-am care-i ideea...
Ca sa fiu sincera, ma gandeam sa-i iau ceva, un cadou mai degraba simbolic, mai ales ca bugetu' e mititel anul asta...
alina023 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Nelamurirea mea era daca sa-i dau cadou sau/si prima. Am vrut sa vad care este tendinta pe piata, din acest punct de vedere. Nu se pune problema sa nu o recompensez intr-un fel pt cat de mult ma ajuta. Daca mi-as fi permis mai mult, i-as fi dat mai mult (chiar merita), numai ca ma intind si eu cat imi este plapuma... Ii cumparasem deja cadou...dar ii voi da si 1 mil. prima.
Va doresc sarbatori fericite si bone cum e "mama Angela" noastra!
Alina si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
teledon, 4000 de euro, lumina ochilor pt Alina
nepotzica spune:
da, pentru ca merita si pentru ca imi face placere. Nu stiu ce suma, nu am discutat inca cu sotul.