Bebelusi de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Si daca tot esti la explicatii din astea, zi-mi si mie cum ai facut sa pui dunga aia gri inainte de semnatura. Ca am intrat eu la re with quote, dar n-am vazut nimic.
Merci!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE
Da quote si tu si te lamuresti.E un buton sus tot unde sunt bold,italic, cu HR pe el.
decu fundita
Iaca poze
mamini spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Mergem sa papam ca ii cade acu' mana din guritz si apoi la.Ca a iesit soarele sa nu ii fie de deochi ca inceput ziua cu
decu fundita
Iaca poze
la tine a iesit soarele si aici e bezna...
M
Tia spune:
pentru inserarea unui link, puneti [ u r l ="link " ] textul dorit [ / u r l ]
pentru liniuta, adaugati [ h r ]
--> ca sa functioneze, stergeti spatiile (valabil pt. ambele explicatii)
bafta
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)
emaaimee spune:
Pai aia a fost ca acum se intuneca si la noi.Nu am mai iesit afara pt ca era liftul stricat.Imbracate si cu chef de duca si nimic.Damn it!
decu fundita
Iaca poze
irinabungau spune:
mamini, suntem bine, dar nu am mai apucat decat sa citesc de la voi si sa mai bag la bag anumite chestii... Acu' suntem si noi la inceputurile diversificarii si ne distram pe chestia asta. Numai ca nu am avut succes cu piureul de morcov, insa marul i-a placut la culme!!! A papat un mar intreg!!!Jumate suc, jumate ras... foarte yummyy!!!!!
Pupam
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
delia grozav spune:
Andaintr-adevar am avut si noi problema asta. pe la 3 luni de vreo 3 ori am observat firisoare de sange asociat cu mucozitati in scaun. La 4 luni in doua scaune succesive a avut cam in 5 locuri destul de vizibil dar nu foarte mult (ce explicatii aiurea dau).
M-am alarmat foarte tare si am vorbit cu doi pediatrii si am citit ca ar putea fi o forma tardiva a bolii hemoragice a nou nascutului (la 3-4 luni) prin deficit de vitamina K. Laptele de mama contine de 4 ori mai putina vitamina K decat laptele de vaca.
Asta e, sunt si mici dezavantaje ale alaptatului.
Dar sa iti spun sincer vazand ca au mai patit si altii ce am patit noi, tu fiind a 4 persoana, ma linistesc tot mai mult. A patit-o si Emaimee, Monica-Elena, eu si acuma tu.
La noi pentru ca s-a repetat a primit 2 doza de vitamina K intramuscular.
De atunci nu am mai avut nimic in scaun si sper sa nici nu mai avem.
Multa sanatate va doresc si voua.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
irinabungau spune:
am incercat si eu sa schimb linkul, este a treia oara... si ultima...
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
delia grozav spune:
Acusor nici eu nu sunt o femeie de casa cum se zice, dar pe de alta parte stiu si eu ce important e pentru Medeea sa stau cu ea macar un an, dar stand in casa mai mult tot imi gasesc cate ceva de facut si ma deranjeaza lucruri care alta data nu le vedeam si asa sunt pe cale sa devin o obsedata de curatenie ...doamne fereste.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
KULTA spune:
Irinuca mama, ti-am vazut minunea. S-o pape mama pe ea de grasunica. Are niste piscute, sa le tot pupi.Sa fiti sanatosi.
Pupici de la Sebi
svety spune:
Da, la noi este un adevarat Cenaclu Flacara: tati este Paunesc si mami . Mersi Kulta pentru laude.
Am probleme cu calculatorul; i-am dat niste spyware
irinabungau: si noi am avutprobleme cu morcovul, in schimb, marul i-a placut tare mult.
este vreo mamica dintre voi care a nascut pe 26 iulie?
vrem si noi pe listuta de la inceput; cum sa facem? pe langa cine ne punem bine?
Respect pentru voi veteranelor (cele cu peste 1000 mes.)
mami de dani (care sufera acum o criza de personalitate)