Bebelusi de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Albinutzza spune:
Mamini si eu sper, numa deprima deloc...chiar m-am distrat putin. am avut o coafeza foarte buna, cred ca vrea 5 ani, luna de luna eram la ea. Dar s-a mutat central, la un salon foarte scump, si nu-mi permit, si sincer nu-mi convine sa ma duk acolo.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Albinutzza spune:
Fetelor, de mult vroiam sa va intreb: cum faceti sa scrieti ceva, si in spate sa fie site-ul de poze, sau povestea nasterii??? De exemplu, cum are Monai, scrie "Scumpii de noi" si daca dai click, iti apare pg de poze!!!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
mamini spune:
Dede, i-am spus si sotului: nu mi-am tuns decit bretonul de mai mult de un an de zile si mi-am ales si eu ziua pt schimbat look-ul: marti, 13... sper sa fie cu noroc, pt toate trei... si astea cu fosti, strada copilariei si casa bunicilor fac parte din ciclul: "cindva am fost care-free". m-am plins de chestia asta la prietena mea, care are trei copii si mi-a spus: "deh, draga, daca inca mai dormi...normal ca visezi. de toate. sa vezi cind nu mai dormi. daca inchizi ochii 5 minute esti in bezna, creierul face shut down"
cred ca ne e dor sa fim fara griji, frumusele, ingrijite si curtate. eu sunt fericita asa ca mami( banuiesc ca toate suntem) dar uneori oboseala ma impiedica sa ma bucur pe deplin si sunt shleampata rau, ca nu mai am timp si nici dispozitie sa ma motzez.
mi se pare mie sau esti un pic mai bine? asa sper.
M
andatudor spune:
Buna ziua la mamici si pititci!!
Stiu ca nu am mai scris de mult dar macar sunt la zi cu cititul,citesc cand am timp dar pt. raspuns mereu se iveste cate ceva.
Am o problema!!!!Am vazut acum in kkitza mucus cu firisoare de sange!!!1 E grav??? I s-a mai intamplat cuiva.
Dede parca Medeei i s-a intamplat nu???? Ce inseamna asta?? E cazul sa ma impacientez???
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.Sper sa revin si cu rasunsuri din urma,ca de,maine e sambata si e si tati cu noi acasa.
Pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
peca spune:
Incerc prima data la voi...poate am noroc:
tocmai am auzit sfarsitul unei melodi .....fuego ci versuri era cam asa ceva: "srabatorile au venit.....deschide usa mama.....nu m-ai vazut de mult....azi ma-ntorc acasa....!"
daca o are cineva va rog dati un pm as vreau mult melodia asta
multam fain!
peca si niko
_
peca spune:
si daca tot imi doarme ficiorul.....sa va spun ce spaima am tras saptamana asta:
luni seara intru pe forum , aici, si citesc cum ii ajutati sa se intoarca de pe spate pe butica.....
marti dimineata incerc si eu cu el (pana pe lateral reusea singur) si ii place tare mult...asa ca il "sucesc" de vreo 2 ori.....seara la baita.....pana asteptam sa se incalzeasca bine in camera iarsasi l-am intors de vreo 4 ori....am spus nu prea mult sa o luam cu incetisorul
miercuri seara il pun in patut....era aproape sa adoarma....ies din camera si nici nu ajung bine in usa baii (nu sunt nici 5 m), si aud ca urla si parca ar fi uralt si mai tare dar ceva il impiedica.....fug iute in camera si el saracutul....in incercarile lui de a se rostogoli pe buritca si-a bagat piciorusul inte gratiile la patut.....nici nu putea urla de durere
m-am speriat de numa....singura acasa.....seara.....asa tremuram ca nici nu am reusit sa ii scot piciorusul afara mai ales ca se zvarcolea.....in cele din urma am reusit....l-am stran putin sa va d cat de tare urla sa stiu daca cumva la rupt....la inceput a uralt dar apoi s-a calmat.....a adormit in cele din urma plangand.....mai mult cred ca s-a speriat.....si la fel am adormit si eu langa el plangand...
acum am baricadat patutul.....fiindca chestia aia de protectie e doar la caput si putin pe lateral....am pus paturici care le-am bagat sub saltea sa nu ii mai poata baga piciorusele acolo....si stiu de ce a ajuns si cu ele acolo....ca si acum asa face....se impingea in gratii sa se poata intoarce.....asa ca aveti putin grija sa nu trageti si voi asa o sperietura sau si mai rau chiar sa ajunga sa isi sclinteasca/ rupa piciorulul intre ele
oricum eu am cumparat patut pt. calatorii sa il duc acum cu mine in ro si aveam de gand sa il las acolo sa il am de fiecare data....dar dupa incident.....hm....ma tot gandesc ca o sa il aduc inapoi...iar la ideea de ai cumpara tarc sa il pun joc in camera.....am renuntat.....(vroiam de lemn, tot cu gratii)
numai bine voua si bb-lor
peca si niko
_
emaaimee spune:
-intra la mine in mes cu quote si ai sa vezi.Mai ma intrebi daca nu iti iese:
[ u r l ] = " adresa ta de poze " ] textul tau [ / u r l ]
Eu le-am scris cu pauze intre ele dar nu au deloc.Ma mai intrebi si daca nu poti iti fac eu si tu doar intri la mine in mesaj cu quote si dai copy si iei.
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by andatudor
Buna ziua la mamici si pititci!!
Stiu ca nu am mai scris de mult dar macar sunt la zi cu cititul,citesc cand am timp dar pt. raspuns mereu se iveste cate ceva.
Am o problema!!!!Am vazut acum in kkitza mucus cu firisoare de sange!!!1 E grav??? I s-a mai intamplat cuiva.
Dede parca Medeei i s-a intamplat nu???? Ce inseamna asta?? E cazul sa ma impacientez???
Va multumesc anticipat pt. raspunsuri.Sper sa revin si cu rasunsuri din urma,ca de,maine e sambata si e si tati cu noi acasa.
Pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Am patit-o asa cu fata si am luat o punguta pt sutece murdare cu pampersul in cauza si am mers la urgenta.Si asta ASAP(as soon as possible).Fugutza!
Nu a avut nimic poate sa fie ca s-a scremut mai tare( asa mi s-a spus),dar trebuie eliminat orice risc de catre medic.Si am scormonit mereu in cachi si nu a mai aparut,daca mai aparea era de ingrijorat.
decu fundita
Iaca poze
emaaimee spune:
Mergem sa papam ca ii cade acu' mana din guritz si apoi la.Ca a iesit soarele sa nu ii fie de deochi ca inceput ziua cu
decu fundita
Iaca poze
andre_ea spune:
Si daca tot esti la explicatii din astea, zi-mi si mie cum ai facut sa pui dunga aia gri inainte de semnatura. Ca am intrat eu la re with quote, dar n-am vazut nimic.
Merci!
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE