Pe cine ati invita la cina?
Am vazut azi intr-o revista o intrebare la un interviu :
Cu ce trei personalitati contemporane ai vrea sa participi la o cina?
Mi s-a parut foarte interesanta ideea, dar nu reusesc sa ma hotarasc daca mi-ar placea mai degraba o cina cu Robert Nozick, Papa Ioan Paul si Ghandi sau una cu Marquez, Llosa si Borges.
Voua ce v-ar placea?
Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Raspunsuri
Andrada spune:
Pe Colin Firth, Osama si Salman Rushdie. Ultimii doi o sa fie f ocupati unul cu altul asa ca imi lasa mie timp cu Colin.... Dar cu norocul meu o sa am un patrunjel intre dinti toata seara, darn !!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
axia spune:
Mmmmmm, pe David Duchovny
Da sa nu ne auda Tea
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
adusca spune:
io nu vreu sa invit pe nimeni ca mi'i pre' leni sa gatesc, insa as accepta invitatie de la Mona Musca, Cristian Tudor Popescu, si Brad Pitt
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Elena spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ultimii doi o sa fie f ocupati unul cu altul asa ca imi lasa mie timp cu Colin.... Dar cu norocul meu o sa am un patrunjel intre dinti toata seara, darn !!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada, esti grozava !
Cat despre invitati....aaaaaaaa, cred ca mi-ar fi placut Regina Maria, C.S. Lewis si pentru a treia persoana inca nu m-am hotarit.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Iubika spune:
Eu i`as invita pe Carcotasi... si as rade asa de mult ca n`as mai avea timp sa manac, deci nu m`as mai ingrasa
Jocelyn spune:
Da de ce trebuie sa fie personalitati contemporane?
Ca din contemporani nu imi doresc pe nimeni
Eu i-as invita pe Isus, Mark Twain (sau pe Benjamin Franklin, ma mai gandesc ) si pe W.A.Mozart (si m-as asigura ca pianul e acordat )
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
inaioana spune:
Nu trebuie sa fie contemporani. Asa era intrebarea acolo in revista...tu alege pe cine-ti place.
Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
Kehleyr spune:
Albert Einstein, Stephen Hawking si Platon .
Luminous beings we are, not this crude matter.
adusca spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Da de ce trebuie sa fie personalitati contemporane?
Ca din contemporani nu imi doresc pe nimeni
Eu i-as invita pe Isus, Mark Twain (sau pe Benjamin Franklin, ma mai gandesc ) si pe W.A.Mozart (si m-as asigura ca pianul e acordat )
pe Iisus mai bine nu, in afara ca tre' sa-i pregatesti mancare de post, te mai poate si boscorodi ca pacatuiesti, ca nu faci bine una sau cealata, si s-o dus naibii magia
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Jocelyn spune:
fii serioasa adusca draga, Isus a mancat peste non stop, ce post? A postit 40 de zile pentru lucrarea pe care avea sa o faca, nu toata viata
Daca n-a boscorodit nici pe vamesi, doar nu imi da mie in cap acum Eu de-abia astept sa-mi spuna o pilda
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are