Pe cine ati invita la cina?
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
eu n-as chema pe nimeni, mi-ar fi frica sa nu se arda mancarea si la o prima vedere conversatia ar fi de toata jena, mi-ar strica impresia buna:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Elena spune:
quote:
Originally posted by adusca
pe Iisus mai bine nu, in afara ca tre' sa-i pregatesti mancare de post, te mai poate si boscorodi ca pacatuiesti, ca nu faci bine una sau cealata, si s-o dus naibii magia
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Oh, nu, Adusca, te asigur ca Domnul Iisus NU ar boscorodi pe nimeni !! gandeste-te ca El a fost cel care a salvat-o pe femeia prinsa-n adulter de cei care, cuprinsi de "manie sfanta", vroiau s-o omoare cu pietre !!! gandeste-te ca El a spalat picioarele ucenicilor, iara nu ei Lui ! Iisus a zis ca a venit sa ne slujeasca noua, ca a venit sa vindece rani si dureri sufletesti, El a venit sa mangaie si sa aduca alinare, nu sa boscorodeasca !
Nu confunda, draga mea Adusca, pe Domnul Iisus cu cei care doar se folosesc de numele Lui si fac din invatatura Lui un "ciomag" cu care pleznesc peste ochii pe toti cei care indraznesc sa le contrazica ideile lor sau ale grupului lor !
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
adusca spune:
Elena, mie-mi place tare de tine cum explici si modul in care abordezi toate temele, asa...cu blandete...te rog sa nu incerci sa ma convertesti c-ai avea ceva sanse de reusita....da' sa revin, io l-am vazut intr-un film ce-o facut in templu, moamaa ce-o mai boscorodit si ce i-o mai altoit pe toti de-acolo c-un ciomag, zau ca n-as fi vrut sa fiu in locul lor.
s-apoi io cat de pacatoasa is, n-ar fi asa de mirare s-o patesc....stii si tu ca frica pazeste bostanaria (parca asa era zicala)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Jocelyn spune:
adusca, adevarat, aia faceau afaceri in templu si multe dintre ele nu prea erau corecte asa ca meritau niste bice pe spinare
afaceri afaceri, da macar nu in biserica
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by marius
La cina, as invita o vecina
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ce mai faci vecine?
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump
Teodora D. spune:
I-am pus aceasta intrebare sotului meu si a spus ca pe Iisus, pe Napoleon si pe Cezar.
Eu l-as pastra pe Iisus pentru o cina in tete-a-tete, iar la cina in 3 m-am gandit sa "invit" niste persoane care ar avea cat de cat subiecte comune de discutie; s-au nimerit sa fie 3 femei-Marie-Rose Mociornita,printesa Diana si Maica Tereza.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
inaioana spune:
I-am pus intrebarea si lu' barbate-miu si raspunsul a fost : Nicoleta Luciu, Tyra Banks si Catherine Zeta Jones.
Io zic: baaai,astea-s fufe nu personalitati...zi si tu Einstein..cineva sa poarte o discutie..
A, zice, sa poarte o discutie si io sa ma uit ca la teatru? Bine, Einstein si cu Papa iar eu sa-i urmaresc de pe canapea incadrat de Tyra Banks, Catherine Zeta Jones....
Ioana 17 saptamani si Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja