Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Diciu e asa cum zice si Avalon, analizele din secretie e bine sa le faci dupa oprirea sangerararii. Inainte de menstruatie nu e bine, nu le face astazi. Ar fi bine sa le mai amani pana trece CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Avalon&Crinutzamerci fete dulci...
asa banuiam si eu...dar nu eram sigura...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna dimineata si un weekend cum vreti voi sa va fie!!

Eu is suparata!! Sotzu meu s-a dus la ..... ghicitoare cu un prieten( care nu e hotarat cu cine sa se insoare) si mamaia respectiva care e celebra pe aici prin zona i-a zis lu' liviu ca n-o sa fac copii decat daca... vrea Dumnezeu. CUm eu sunt cam necredincioasa, e clar ca-mi iau adio, mai ales ca tanti asta la care s-au mai dus niste cunostzinte da in ele de tzi se scoala parul pe maini. Asa ca is cam tristutza si sigur o sa ma deprim rau de Craciun cand tb sa-mi vina si CM.

Hai va pup si sa aveti parte de noroc!!

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pai cum vine asta, Cami, nu esti credincioasa (nu crezi in Dumnezeu) dar crezi in vorbele unei ghicitoare?!). Scuza-ma, dar asa ghicitoare pot fi si eu sa dau raspunsuri evazive, stim si noi ca atunci cand vrea Dumnezeu vom avea copii, nu trebuie sa mi-o spuna ghicitoarea... de ce nu a dat un raspuns clar, daca 'le zice' asa de bine, de ce nu a spus 'vei avea' sau 'nu vei avea' copii?

Mergi la inceput

Mah nu cred in chestii din astea da' la cat sunt de vulnerabila vizavi de subiectu bebe... si tu daca vii si-mi spui nushce , te cred pe cuvant sau daca nu te cred macar ma pun pe ganduri vorbele..

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Am fost si eu la cateva ghicitoare, dar nu pt a gasi raspunsuri, asa, de amuzament, eram cateva prietene si mai mult pt ca era 'cool' ne duceam sa ne ghiceasca, in carti, in cafea... am auzit numai lucruri care nu s-au adeverit... unele ghicitoare au fost diplomate si au ocolit raspunsul legat de copii, alta mi-a spus ca voi avea copii dar nu cu sotul meu, ci cu altul pt ca ma voi desparti de sot... numai bazaconii... nu cred o iota... Numai Dumnezeu stie raspunsul!

Mergi la inceput

Avalon tipa asta nu e doar o simpla vizionara ci si o baba extrem de culta. E citita baba de mori desi sta intr-un sat uitat de lume.Eu nu am fost niciodata si nici nu o sa ma duc, da' liviu s-a mai dus cu diversi prieteni care au plecat f tulburati de acolo de adevarurile spuse. Nu a zis ca n-o sa am copii, nu a dat un raspuns clar, a zis ca o sa fie greu.... ..
In fine, ideea e ca m-am pleoshtit de tot de aseara. Iar m-am certat cu Liviu care iar s-a dat la mine ca is nebuna si ca sa-mi iasa din cap ideea si stresul de a face un copil. Ca el nu mai suporta sa stie ca vine acasa si ca eu vreau sex doar pentru a ramane gravida ( ceea ce nu e deloc adevarat, eu chiar imi doresc partidele noastre de sex) si ca el e sensibil si "nevricos" si nu in curand nu o sa i se mai scoale deloc

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Sa-ti spun ceva... stresul asta al tau nu e bun... sotul tau are dreptate... asa eram eu acum aproape un an, din luna in luna eram mai deprimata, faceam crize de plans, atacuri de panica (ma inebunea gandul: daca nu voi avea niciodata copii?)... rezultatul a fost un organism dat peste cap, hormonii au luat-o razna, nervos eram epuizata si copilul nu a venit. De ce iti spun ca Liviu are dreptate: priveste in jurul tau, aici pe forum si vei vedea ca fetele care incearca de mult timp au reusit atunci cand nu se asteptau... fie intr-o pauza de stimulari, fie dupa ce au adoptat, fie cand isi luasera gandul... de ce? pt ca psihicul s-a eliberat de stres (stres care mareste productia de hormoni ce impiedica instalarea sarcinii). Incearca sa-ti repeti obsesiv "intr-o buna zi voi avea copilul meu", pana cand subconstientul tau va accepta asta si atunci vei astepta mai linistita... ACCEPTARE- asta e solutia.

Mergi la inceput

Avalon, nu sunt atat de stresata pe cat par. Cu ceva vreme in urma ma inspaimanta ideea unui copil, nici nu voiam sa aud. Cred totusi ca am intrat intr-o oarecare inertie, e o chestie care nu mai depinde de vointa mea, de ce vreau , cand si cum vreau. In plus, cand imi vad nepotzica ma topesc pur si simplu.
Pe sotz nu l-am stresat decat 2 zile luna asta si nu la modul "hai, pantalonii jos si la prestat". Dar cu trompe operate la modul cel mai serios si nu doar desfundate, e greu sa mai ramai gravida "cand nu te astepti". Exista si posibilitatea asta, dar da-mi voie sa nu mai fiu atat de optimista si sa ma rog la Dumnezeu sa-mi faca trompele sa functioneze.
As putea incerca un FIV, as avea mai multe sanse, dar nu ma vad dand banii astia, cel putin nu acum ( asta in cazul in care i-as aduna vreodata).
Stiu ca Liviu are dreptate, dar mi-e teama ca va veni ziua cand mi se va lua de tot de incercari si de stres. Am niste prieteni in aceeasi situatie cu mine, ea cu trompele infundate, are 45 de ani, pe vremea cand isi dorea copil nu exista laparoscopia.. asa ca au renuntat la idee si sunt foarte fericiti. AU o relatie minunata, au un nepotzel pe care il iubesc f mult, s-au resemnat si s-au obisnuit. Ba chiar nu s-ar mai vedea acum mama. Are tabieturile ei, iese cu fetele, merge la sala, se duce in concediu cu nepotzelul daca vrea sa simta prezenta unui copil, iese cu sotzul mereu la plimbare.
Imi dau seama ca m-as obisnui cu ideea, dar mi-e teama ca mai tarziu sa nu regret ca n-am facut totul atunci cand am avut ocazia si cand am putut fizic si financiar sa incerc a avea un copil.

pozelemele

cami

Mergi la inceput

N-a spus nimeni ca trebuie sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa vina... barza, mai ales cand sunt probleme medicale la mijloc... desigur ca trebuie sa facem tot ceea ce este posibil pt asta, inclusiv sex in perioada fertila (de exemplu la mine nu exista alta sansa decat inseminarea, pt ca sotul are oligospermie si test post coital negativ- ca o paranteza pt ca vad ca ai pus problema "fetelor care fac inseminari 10-11 si fara rezultat", inseminarea nu o fac pt ca e "trendy" , ci pt ca exista indicatie medicala SERIOASA). Ceea ce voiam eu sa subliniez era altceva, si anume ca incercarile le putem face fara incrancenare, cu acceptarea situatiei, asta este, nu toate CUPLURILE (pt ca fertilitatea este o problema de cuplu) sunt la fel de fertile, noi ne aflam in categoria "mai putin fertile", nu trebuie sa ne invinovatim si sa ne dam cu fundul de pamant acum, si nici sa facem din asta o problema de 'viata si de moarte', sau sa ne dam ultimatumuri de genul "daca intr-un an de zile nu reusesc... nu stiu ce se intampla".
Eu citesc postarile tale si din ele 'transpira' multa cramponare, sa nu mi-o iei in nume de rau acum ca incerc sa-ti spun ca e bine sa cauti impacarea cu tine insati si sa nu pui la suflet pronosticurile unui medic sau a altuia (sau ale unei ghicitoare)... viata uneori este imprevizibila...

Mergi la inceput