Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Ziua buna fete dragi!

Am intrat sa va salut. Sa va urez un CRACIUN cat mai fericit si cat mai senin. Va doresc sa reusiti sa ramaneti . Si daca nu reusiti, va doresc sa reusiti sa uitati pentru moment, si sa va bucurati de Craciun. Sa va bucurati de aceasta sarbatoare splendida. Si nu uitati ca Isus s-a nascut de Craciun. Deci, poate va fi pentru unele un nou inceput acest Craciun. Apropo CAMI , odata ce crezi in Craciun trebuie sa ai credinta. Craciunul nu-i altceva decat nasterea Domnului Isus. Deci, scumpa mea poate dat fiind ca nu ai reusit sa ramai , iti vine sa spui ca nu crezi in Cel de Sus. Dar sa stii ca D-zeu de multe ori ne pune la incercare si te probeaza sa vada daca ii "spurci"(ca nu-mi vine acum cum sa spun) numele. Adica nu stiu daca v-ati dat seama ca ne amintim de D-zeu numai cand avem greutati. Dar cand ne merge bine nu-L pomenim. Deci, scumpa mea stiu in strafundul sufletului tau crezi in El si speri sa te ajute...............doar ca acum esti un pic suparat pe El. Te si iti doresc din toata inima sa te ajute sa ai un copil. Poate daca ai reusi sa iti muti gandurile de la copil poate asa ai deveni mult mai relaxata. Ca un foarte mare numar de perechi nu reusesc sa aiba un copil , tocmai din aceasta cauza: STRESUL.

Rog moderatorii sa ma scuze ca am fost off-topic.

Craciun fericit fetelor!

P.S.: Am scris acum pentru ca nu stiu cand imi scot internetul.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by danangie

Ziua buna fete dragi!

Am intrat sa va salut. Sa va urez un CRACIUN cat mai fericit si cat mai senin. Va doresc sa reusiti sa ramaneti . Si daca nu reusiti, va doresc sa reusiti sa uitati pentru moment, si sa va bucurati de Craciun. Sa va bucurati de aceasta sarbatoare splendida. Si nu uitati ca Isus s-a nascut de Craciun. Deci, poate va fi pentru unele un nou inceput acest Craciun. Apropo CAMI , odata ce crezi in Craciun trebuie sa ai credinta. Craciunul nu-i altceva decat nasterea Domnului Isus. Deci, scumpa mea poate dat fiind ca nu ai reusit sa ramai , iti vine sa spui ca nu crezi in Cel de Sus. Dar sa stii ca D-zeu de multe ori ne pune la incercare si te probeaza sa vada daca ii "spurci"(ca nu-mi vine acum cum sa spun) numele. Adica nu stiu daca v-ati dat seama ca ne amintim de D-zeu numai cand avem greutati. Dar cand ne merge bine nu-L pomenim. Deci, scumpa mea stiu in strafundul sufletului tau crezi in El si speri sa te ajute...............doar ca acum esti un pic suparat pe El. Te si iti doresc din toata inima sa te ajute sa ai un copil. Poate daca ai reusi sa iti muti gandurile de la copil poate asa ai deveni mult mai relaxata. Ca un foarte mare numar de perechi nu reusesc sa aiba un copil , tocmai din aceasta cauza: STRESUL.

Rog moderatorii sa ma scuze ca am fost off-topic.

Craciun fericit fetelor!

P.S.: Am scris acum pentru ca nu stiu cand imi scot internetul.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Sarbatori Fericite si tie, Danangie!
Ia zi, cand te apuci de treaba? A trecut perioada 'interzisa'? Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

AVALON multumesc de urari. Inca nu a trecut perioada. Din motive care am sa vi le povestesc intr-o alta zi.......perioada mea de asteptare s-a prelungit pana in iulie. Oricum din umbra va citesc si asa ma tin la curent cu tot ce se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danangie..pai atunci Craciun fericit si multa sanatate..te asteptam cu drag..
Avalon io fata dasteapta
cami30 si pe tine fatooo ca tare stresata mai esti...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

fetele,
Raportez: azi z7 CM, aseara inainte de culcare am luat prima doza de Dostinex si toata ziua de astazi ma durut capul. Acum mai pe seara a inceput sa ma doara si burta ca inainte de CM , a mai patit cineva ca mine? Dureaza mult durerile astea ca ma terminara dupa o singura zi!
Mishule, ai terminat procedurile?
si pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

motzunica io nu pot decat sa'ti dau neste ca poate trece ca io nu am luat asa ceva si nu stiu ce sa-ti spun..

sorooooooooooo ma bagi la idei..ridica macar un desht sa te vaz..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Liana, si eu fata.
Nu stiu ce sa fac, ma doare si capul si burta... de ovare ce sa mai zic, parca as fi la ovulatie, dar de unde ovulatie in z7 la un CM de 28 de zile? Unde mai pui ca n-am avut ovulatie nici cu stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Albinutelor, stiu ca m-am tinut mai "la umbra" in ultimele zile, sperand sa vin la voi cu o raza calda de soare ca-mi sunteti tare dragi

Despre mine, ieri ziua 10 endom 7,4 mm, pe stanga 1 folicul de 13 mm iar pe dreapta 1 folicul de 11,3 mm. Nici prea bine nici prea rau... E clar, cand ovulez pe stanga valorile mele sunt mult mai modeste...cu tot mastodynonul si plantutzele...

T. m-a chemat si maine dim. ziua 12... Va zic pe la pranz ce am facut.

Motzule, nici eu nu pot sa te ajut, despre dostinex nu stiu nik, decat ca scade prolactina...dar te pup cu drag si-ti doresc sanatate multa si bebic cat mai curand...

Cami30, apropo de ghicitoare, mi-am amintit de o prietena care s-a dus tot asa, la una faimoasa in lumea ghicitoarelor, prin recomandarea unei cunostinte.... prietena mea fiind gravida in luna a 4-a si ca sa faca un pic misto de ea (adica de ghicitoare) a intrebat-o daca va avea vreodata copii, iar ghicitoarea i-a spus ca nu va putea niciodata ramane insarcinata si doar daca va vrea sa infieze un copil... Prietena mea, i-a zis in fata ca e gravida si ca nu-i da nici un ban pt. asa-zisa "prezicere"...aia a-nceput sa-njure si sa se aoleasca... Iti dai seama ce ne-am amuzat cand ne-a povestit... Eu zic sa te gandesti la lucruri mai frumoase, las-o incolo de ghicitoare, ca oricat ar fi de culta...tot nu le stie pe toate!

Danangie, uite un -icel ca mi-a fost dor de tine... Sarbatori fericite si tie scumpa!

Liana, mai tu ai dreptate cu Lia...ce-o fi cu ea? Chiar asa ocupata sa nu ne mai scrie ea un rand acolo? Bugnaras sper ca esti bine si asteptam un semn cat de mic...

si pe tine Olteanco, ce credeai ca te-am uitat?

Galinarodica buna ideea cu botezul la Simo, sa speram ca e gata cuptorul... Apropo cand faci botezul?

Avalon, fata isteata si sufletista...

Gagici, ne auzim maine! Sa aveti toate o seara cat mai placuta!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, va multumesc pt aprecieri
Danangie, nu ma asteptam la prelungiri, zau... cand te-am vazut am crezut ca te-ai apucat de treaba... imi pare rau... mai intra pe aici, poate ti se pare mai usoara asteptarea asta
Motzunica, nu stiu de la ce poate fi durerea aceea ca la cm... cat despre durerea de cap, este posibil sa fie de la dostinex, dar nu sunt sigura... cel mai bine intrebi dr.
Amely, mi-era dor de tine! Ai rezolvat raceala? Vad ca ai revenit la tonusul tau obisnuit. Bafta la eco!
Liana, am o intrebare pt tine: spermograma unde ati facut-o si dupa cate zile de abstinenta? Vad diferente mari intre valorile din spermograma si cele de la inseminari.
Simonette, te-ai dat la fund... Bugnar, la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Pai mama cum pana de Boboteaza nu se boteaza ma gandesc sa-l botez de Sfantu' Ion

Mergi la inceput