Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

NU pot crede, azi asa subtirel? E clar prestati la greu. Lasa sa fie cu folos!

Mergi la inceput

Simonettooooooooooo unde esti talika? Imi nevi o idee creatza. Ce zici daca esti gata cu mustaria pana pe 7 ianuarie ma gandeam sa fac botezul la talika la pizzerie; oto fac si tie safteaua si nici nu fac balamuc acasa. Nu o sa fie multe persoane, da cred ca o sa ne simtim bine si nici tu nu o sa iesi in pierdere. Ce zici? Vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

rodi nu numai azi..si ieri a fost la fel...
ce'o fi cu fetele astea?????
ca dehhh de prestat am tot prestat si io..da uite ca tot vin si p'aci

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Bugnar.. acum io chiar vorbesc serios..sa stii ca sunt chiar ingrijorata..pe cuvant..ce se intampla cu tine????
de ce nu mai apari..macar da un pas...pas...sa stim ca esti bine...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Bugnareluuu, da mama si tu un buna ziua ceva ca suntem ingrijorate. Daca nici maine nu dai semn sa stii ca plec sa te caut pe la serviciu...

Mergi la inceput

rodi asa sa faci ca vaz ca nu'i a buna cu ea..stiii sa nu fi patit ceva???

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, sunt prima care va urez BUNA DIMINEATA pe ziua de azi si sa aveti un week-end superb si insorit cum fuse ieri -vineri - pe la Bucuresti. Eu sunt intr-o pauza de somn mi se intampla cam intre 5 - 7 dimineata si mai ales in week-end cand as putea si eu sa dorm mai mult. Fetele care se vaitau de aceeasi problema, voi nu ati obs. in ce perioada a CM nu dormiti prea bine ca eu da. Inainte sa bata rushii la poarta! Acu' sunt si cam nerabdatoare sa am musafiri! Poate mi da si mie cineva care nu are nevoie de ei luna asta, ca o sa ii dau si eu mai departe cand nu oi mai avea nevoie de ai mei. Mie imi trebe ca sunt dupa laparo (a 36-a zi de la ultimul CM dinainte de laparo) si trebuei sa fac si 3 instilatii dupa ce apar rushii. De ce ma grabesc si sunt nerabdatoare? Ca pe 23.12. plecam in Germania 2 saptamani de Sarbatori (asa ca n-o sa prea fiu pe aici) si as vrea sa ma rezolv inainte c daca nu as da oricat sa le fac si acolo numai ca cred ca aia nu te trateaza decat de urgente. Asa ca va rog io, rugati-va pentru CM-ul meu ca toate ne rugam sa nu mai vina da' uite ca cateoadata (scuzati-mi KK!)e necesar.
Pupici fetelor active in top (ca sa nu sar pe vreuna ca sunteti multe tare taica!
Cine ma invata si pe mine cum sa scriu cu rosu ca sunt tampitica tare! AAaaaaaaaa, am vrut sa zic incepatoare tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

fetelor...voi ce parere aveti?
trebuie sa-mi refac niste analize...in special din secretia vaginala...culturi col si secretie vaginala...insa trebuie sa-mi vina rushii din moment in moment...chiar azi ma astept...si azi se fac si recoltari...
oare e bine sa-mi fac analizele asa? poate influenta ceva?..ma gandeam ca desi nu se vede inca...prin interior deja s-a declansat ceva...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bugnar, vrei sa ne faci o surpriza?

KITTA, bine ai venit printre noi! Sa speram ca apuci sa faci instilatiile inainte de a pleca din tara. Poti sa scrii cu rosu astfel: scrii normal , apoi selectezi textul (tii pe mouse apasat si se innegreste/albastreste textul , apo te duci sus in fereastra de mesaj unde scrie "culoare" dai pe sagetica in jos, alegi "rosu" si apoi dai pe vizualizare ca sa vezi isprava. Succes!

Diciu, eu stiu ca analizele de secretie se fac dupa cm (ideal dupa ce s-a oprit sangerarea), nu imediat inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

'Neatza fete frumoase!
SA stiti ca nu v-am uitat....... si chiar
v-am urmarit... asa mai din umbra ca nu prea am avut noutati.Ramasesem sa fac dupa testu pozitiv b-hcg-ul care a iesit pozitiv-81 deci bun pt saptamana 4 cat aveam!ieri am fost la doctor si am vazut samburica care plutea bine mersi in saculetul ei are 2.3 mm deci in limite normale!Pana aici toate bune si frumoase......... urmeaza indicatiile de la medic: duphaston si vit e .Acid folic sa nu mai iau ca nu indica celor cu antecedentele mele(mola partiala)REpaus fizic si sexual( o sa fac paianjeni la domnitza ca nuam maideloc de cand am ramas, fara calatorii, fara dans, nika.De REv o sa stau in varfu patului ca nu am voie sa fac nika!
No......... cu asta ma vait io !
Pup fetele!

dienush cu bebelush
5+

Mergi la inceput