Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89
Raspunsuri - Pagina 7
Madana spune:
Catty scumpa de tine. Imi pare asa rau ca nu poti sa-ti platesti datoriile. La mine e exact cum sti, munca multa, "remuneratie mica, dupa buget" dar macar cu laude tot m-am ales. Cat de cat tot e bine. Azi trebuie sa-mi intre salariul, inca nu am verificat daca au si intrat.
Lachi gata polonezii sunt imediat dupa rusi pe lista cu "persona non grata". Intra cu artileria grea iubita ca nu mai merge.
Fetele mele scumpe eu azi am facut o super boacana: am uitat sa iau Mastodynon de dimineata, m-am luat cu treaba si
. Asta e, sper ca nu e chiar asa de grav. Am luat putin mai devreme doza de seara si maine o sa iau normal. Galma d ieri de la san nu se mai simte deloc, dar cred ca am facut o vanataie acolo cat mine de mare ca m-am tot palpat.
In rest sunt ok, stau super bine cu moralul zilele astea, dar peste vreo 5 zile trebuie sa vina rushii, shi iar o sa fiu
cateva zile, ca nu cred ca e nici luna asta bb, ca nu simt nimic deosebit.
Dar asta e, eu sunt in luna mea preferata shi nu las nimic sa ma intristeze. Am un
mare pe fata si am de gand sa-l lipesc cu "super glue" ca sa nu-l pierd. ![]()
![]()
Va pup dragele mele si sper sa aveti un we cat mai frumos.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
catty spune:
CAMI, puiule, nici eu nu gasesc o explicatie logica la ceea ce se intampla cu fetele care fac ISA sau FIV si care se soldeaza cu esecuri. Dar oricum Dumnezeu face si desface si stie El mai bine decat noi ce e bine si ce nu.
Lasa ca poate asa babeste cum prestam noi, asa cum ne pricepem noi sa ne luam temperatuta bazala si sa facem eco atunci cand stim noi ca este cazul va iesi ceva. Eu cu asta ma alin atunci cand ma apuca disperarea.
Oricum o iau razna, asta e clar. Ma gandesc numai la copil, visez copil si in culcare si in sculare. Ma uit cu jind la bebeii pe care ii vad pe strada, ma doare sfletul cand o aud pe o colega de a mea povestind despre puiul ei de 9 luni, si asa mai departe. Dar va iesi si soarele pe strada noastra si atunci nimeni si nimic nu il va mai umbri.
catalina
cami30 spune:
catty 
stiu ca nu tzine de foame da' poate te imbarbateaza un pic.
Madana si eu tot bugetara da' lucrez zi lumina ca sa=mi suplimentez veniturile. Am senzatia ca daca m-as opri o clipa sa ma gandesc cat sunt de obosita probabil as lesina si nu m-as mai ridica vreun an..
pozelemele
cami
cami30 spune:
catty eu nu am deloc obsesia asta. Daca e sa se intample o sa fiu fericita, daca nu, n=o sa imi distrug viata si relatia cu stresul de a avea un copil cu orice pret. Tot ce pot sa fac este sa iubesc barbatul din viata mea si sa sper ca rodul iubirii noastre va fi un copil. Fara eprubete, fara termometre, fara naturiste ci doar ceea ce consider eu a fi limita pentru mine: monitorizarea eco atunci cand trebuie. Am facut laparo, mi-am monitorizat ovulatia, am facut si o stimulare... pentru mine deja e suficient. Mai mult de atat s-ar putea sa-mi afecteze relatia, iar pentru mine cel mai important este sotul meu, cu care voi petrece, sper, o viata. Nu l-as pune niciodata pe locul 2.
pozelemele
cami
catty spune:
CAMI ai dreptate. O sa vedem noi ce va iesi pana la urma.
Eu plec spre casa.
Sa aveti week-end placut si sa ne revedem cu bine luni. 

catalina
Alexia27 spune:
mamiFlori, pai da, la cabinet, dar eu nu stiu inca la ce ora ma duc, la 13 sau la 15. mai vb pe dc si vedem noi.
PS: bineinteles ca va spun si voua cum e bebe strumf, mai ales ca atunci o sa fiu fix in 6 saptamani si ar trebui sa-i vedem si inimioara
Mirona spune:
quote:
Originally posted by mamiFlori
... sunt "prea tinara" ca sa am PM. Adica am prea putine mesaje. Am aflat adineaori. Daca ajung la 100 oare primesc? ...
Florina
scumpa ... nu trebuie sa indeplinesti un numar de mesaje pentru a avea PM. Trebuie numai sa le activezi tu. In meniurile de sus ... din stanga sus ... mergi la mesaje private si cauti optiunile. Acolo trebuie sa bifezi o casutza pentru a le activa.
quote:
Originally posted by monica_b
...temperatura bazala in timpul stimularii cu clomifen se comporta normal?
... raspund si eu cu DA la ambele intrebari.
lachione mama lor de polonezi ... pe ei pe mama lor.
catty imi pare rau pentru fazele penale cu banii. Nu poti cauta altceva??? Si cand ai ceva la mana ... sa-i dai
cami30 si eu imi pun adesea asemenea intrebari. Dr. a mea nici nu vrea sa-mi faca inseminare ... zice ca sunt numai 15 % sanse cu aceasta procedura ... deci mai bine prestam de voie ... ca astfel sunt mai multe procente.
acu ca tot am inceput ... voiam si io sa va intreb ceva: sa nu radeti de mine ... dar azi m-am contrazis cu o fatucă cum ca dr. ei i-a simtit o rana pe col. Deci fara eco ... fara sa se uite ... doar prin palpare. Se poate asa ceva?
Va pup pe toate ... raporul nu vi-l dau ca nu am ce ... sunt deja gravida ... dar la creier ... asa ca mai stau nitel la dospit ca abia sunt in z. 3 DPO.

Miro
KITTA spune:
Cami30 - Felicitari, inteleapta decizia ta! O voi urma si eu, da' parca totuti le-as vrea pe amandoua, adica si sotul si copilul.
Alexia27 - Eu vin pe aici mai rar, ca nu pot sa tii pasul cu "nebunele" astea! Care e povestea ta pe scurt si pentru mine? Ai ramas
dupa IA sau cum? Multumesc!
Fetelor bugetarelor, va doresc daca bani nu sunt macar dragoste si fericire cu un
in casa sa aveti!
Va pup!
Liana30 spune:
Mirona tu ai avut drepatae..nu are cum sa simta dc rana...se vede la colposcopie,,echo..mai rar la un control normal...
KITA
soroooooo nu mai apari deloc????????mie cam doruletz de tine
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"