Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89
Raspunsuri - Pagina 13
Anca Wish spune:
Bai, da' nimic nu putem sa facem si noi.
Bety, io mi-am tinut gura. N-am vrut s-o influentez. Dar dezamagirea mea era mare.
A ajutat multa lume, dar nu si pe mine.
anca...SIGUR intr-o zi

Avalon spune:
Hai mai, Liana, de cand bantui tu pe forumul asta nu ai vazut si tu ca spermograma se face intre 3 si 5 zile abstinenta?! Ca pe langa pupici-uri 

eu mai imi notez intr-o agenda si lucrurile importante... zau asa! Imbinam utilul cu placutul... ca doctorii au si ei atatea pe capul lor, trebuie sa fim si noi putin istete, nu sa ne spuna chiar asa mura-n gura tot.![]()
bety spune:
Anca -
si apropo...am vorbit cu Teo saptamana asta si mi-a zis sa-ti dau un
si din partea ei...pe cuvant!
Si apropo - am vrut sa scriu Paris nu Pris.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Avalon spune:
Am vazut si eu ca schimbati PM-uri... nu-i bai... dar sa nu aruncam in capul dr.-lor toate dezamagirile noastre![]()
![]()
... Liana, ma bucur ca esti fata educata

.
Bety, mersi pt
! Please, luminati-ma si pe mine cu prestatul dupa 24 ore de la inseminare, ca io din exces de zel am prestat chiar in ziua respectiva (adica am facut inseminarea la ora 13 si am prestat la 22). E rau?![]()
Anca Wish spune:
Avalon, noi suntem norocoase fata de alte femei in situatia noastra. Avem parte de acest minunat forum de unde invatam zi de zi multe lucruri. Dar, gandeste-te, ca alte femei nu au posibilitatea asta...si chiar mi se pare normal ca ti se dea mura-n gura. Sa ti se explice ca la prosti ca de aia le lasam o gramada de bani. Si nu e numai vorba de bani. E vorba de respect si de profesionalism.
Iar in legatura cu dezamagirile. E mare lucru si le consider norocoase pe femeile care au sansa sa ajunga la un medic bun si dedicat muncii lui, din prima. Sa nu-ti taie unu' craca si sa te mai trezesti cu cine stie mai ce... si cate ar fi de povestit aici.
Nu ai facut rau ca ai prestat. Doar ca spermatozoizii nu au avut timp sa se refaca. Stiu ca le trebuie 24 de ore. Dar...cine stie???
anca...SIGUR intr-o zi

galinarodica spune:
Bety ce sa-to zic uneori e cuminte alteori face fitze de Buftea...Acu de ex vrea in brate si se miortie, ca toata lumea il jughineste il ia in brate si eu raman cu fitzele lui... Da asta e, e un smecher mare
bety spune:
V-am spus ca-s ca o soacra!
Anca - stiu...
Da' ce sa-i fac daca eu intru la categoria "cei ajutati?" si ca inca mai merg pe mana ei...pana la acel capat, de care am fugit sincer, cu acest nr mare de inseminari ca
de tamaie?
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Anca Wish spune:
Bety, daca te va ajuta pe tine...zau, ca o pup. ![]()
Daca o ajuta si pe Teo, o iau in bratze, de-a dreptu'.
Nu contest ca e un medic bun. Doar ca eu am avut probleme serioase de comunicare cu ea.
anca...SIGUR intr-o zi