Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Avalon, merci de sfaturi si de primire. Hai sa vaz daca a iesit rosu......
Ziceai de TPC, stii care sunt valorile normale, ca eu am facut testul asta la clinica aia a Israelianului (nu stiu cum se cheama) si cand m-am dus cu testul la dr. mea Giulesti a zis ca ce interpretare e asta. Adica scrise doar >5. Excat asa. Lumineaza-ma si pe mine putin!
Da de spermograma sotzului meu ce ziceti ca el e foarte mandru: nr. spermatozoizi 296 mil - valori normale 40 - 240 mil. si mobilitate 75% - Medsana. Bine ca nu e el de vina, ca altfel trebuia sa il tratez si pe el de cap, nu numai pe mine.
Iube 2001, sper ca pana la 101 mesaje cate ai scrise pe aici sa ajung si eu ca tine, adica[gravi.
Cami30, hai sa iti zic si eu una pe tema ghicitoarei. Niste prieteni de-ai mei tot asa se chinuia de nus cati ani cu BB si se duce el la o ghicitoare si ii zice ca al nu sa poata sa mai faca copii ca nu mai are buni si ca el e divina. Omu' se simti cu muca pe caciula caci avea si fo 50 de ani. Da iata ca nici nu trecu anu si cand se destresasera mai bine si eraun ei f. relaxati in concediu in Italia, ei nu ii mai apar musafirii. EEEa o puse pe seama schimbarii de clima, alea, alea, da cand colo cand veni in Ro, teste, etc. chiar era gravi asa ca omu' la 51 ani , ea 38 avu un copil. Si sa nu te duci la ghicitoare sa il arati? Ca si eu fusei o data ca orice om si tot ce imi zise mi se indeplini pe dos, adica in sensul al bun, de mi-am gasit iubirea pe care o asteptam de mult de nici nu credeam ca mai poate exista! Asa ca decat la ghicitoare cu pierdutul timpului si banilor, mai bine acilisa!
Va pupez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

AncaW pai tocmai ca nu mi-a zis nimic si proba a recoltat-o la ea la cab..
Avalon
betycoooo pai vezi tie ti-a zis..da mie nuuuuuuuuuu..si daca nu as fi intrebat-o as mai fi zis..da gata ca nu vreau sa scriu mai mult ca ajung sa scriu urat si nu vreau io..sa se intample asta pentru ca's fata educata si cu bun simt....ma crezusi??????..nu's ca sunt

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Avalon, facui cum imi zisesi, dar uite ca nu ies numele voastre rosii. Sper sa nu va suparati pe mine, si sa va cautati totusi niste raspunsuri si din partea mea!
va din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Pusule - ciudat, parol! Eu eram mandra tare ca-i pauza mai mare si ca ar fi mai multi...iti dai seama ... si cand m-a intrebat de cand nu am prestat si a i-am zis ca-s 7 zile pauza, atunci mi-a spus. Chiar nu te-a intrebat?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

KITA iubita uite cum faci deci scrii cuvantul da...dai cu mausul pe el si clic pe stanga la maus..pana se roseste,inverzeste,negreste..sau ce culoare o fi latine..apoi ai o casutza sus in care scrie Culoare..da? dai click pe sageara de la culoare si iti alegi culoarea pe care o vrei tu...o sa=ti apara cu cam asa cuvantul[red] ..si o sa ai cand o sa se afisesze mesajul cuvantul cu culoarea pe care ai aleso..io am ales rosu si uite [red]KITA..HAI INCEARCA ..NU'I GREU..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

betycooo pai tocmai asta eeeeeee ca m-a intrebat ..i-am zis..si a spus ca e ok...acum intelegi de ce imi vine sa imi iau campiii?????
acum intelegi de ce am hotarat sa iau o pauza??????

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Liana, o fi si din cauza stresului. Nu-i nici o placere sa prestezi in camera alaturata. Aiurea chestie. Stai linistita. Nu dispera. Refa-o si...gata. Bafta.

Bety, pup mandretzea mea de fata!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

motzunica..offffff..meyy cu problemele mele am si uitat de tine uite aici te pupacesc io mult..mult sa-ti treaca odata durerea aia..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Stiu iubita ca nu-i placere..da s-a obisnuit saracu..si e ok..ca i-am zis odata... pai ce... facem schimb urci tu pe capra si fug io la camera sa vaz iti convine???

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Da...nu comentez...(la mine fu' acum 2 ani chestia asta...poate intre timp...ex: dupa inseminare, in 2002 - nu trebuia sa prestez 24 ore, dar acum mai nou, dupa Congresul de anul acesta de la Pris, cica ar fi chiar indicat...asa ca ???????????????????)...De-asta ai schimbat pm-uri cu Anca?!
Hai ca mi-s curioasa...

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput