Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor Craciun fericit..va multumesc din suflet pentru urari si sper ca Noul An sa va indeplineasca visele...In album la "ziua mea" am pus poze de la petrecere...Mii de pupici!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta36 + 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineatza!!!!
a venit ?????????
cred ca da..incarcat nu?????
o saptamana minunata va doresc..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

fete dragute!
Sa-mi tineti pumnii ca maine fac HSG cu Moisica.Am tot amanat si de frica si din motive de anexita,dar acum imi doresc doar sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cata, faine poze! sunteti asa de tineri si frumosi, iar tu mamico esti splendida, si burticoasa...deja se vede ca tre' sa nasti cat de curand!

Indysor, mi-a fost dor de tine... ce face Mirciulica? da din picioruse? Sa aveti Sarbatori Fericite si un An Nou exceptional si... sa ti se implineasca toate cele trei dorinte!

Mary-Lu, bafta la HSG, o sa vezi ca o sa fie bine si in plus, nu doare!

Betyca, Aileene, Madyn, Teo, Liliana, Kla, Alina, Picca, Olteanco, Roxee, Veronici, Musete si absolut toate moisicile mele dragi, cate un , LA MULTI ANI si un AN NOU FERICIT!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!!

mari-lutin pumnii pentru azi...sa reusesti si sa fie bine
betycoooooo
si pe toate superpacientele fara exceptie

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI Si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

gata fetele am scapat!pot spune ca nu m-a durut nici macar k la ciclu si sunt ca am trompite!!!n-am dormit azi noapte,nu merita,dar ata e...acum astept sa vina domnul sot cu artileria grea ca eu i-am facut cale libera, si sunt p spate!
la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna, dragelor! Eu nu am mai intrat de multisor pe aici, dar ma bucur mult sa vad ca fetele de la acest subiect au revenit: Alieen, TheaM, Indy, Liliana, Utocatalina, Liana, Amely, Bety si tuturor celorlalte, va transmit Sarbatori Fericite!
Eu as vrea sa fac o noua inseminare, dar mi-e teama ca se precipita iar evenimentele, ca acum 2 luni cand am avut o ovulatie foarte devreme prin ziua 10... stie cineva daca dr.Moisa lucreaza zilele acestea (inainte si imediat dupa revelion)? Nu am indraznit s-o deranjez cu telefonul, dar daca as sti ca vreo fata merge la ea in aceste zile, poate as prinde si eu curaj, sa nu mai pierd o luna (la noi sansele sunt aproape zero natural)... oare marti 3 ianuarie este la cabinet? Va multumesc anticipat!
Pupici

Mergi la inceput

betycooooo ce mai faci muma?????te'a acaparat marinerul?il rog io frumos sa te mai lase sa respiri putin
Carmencita cred ca mi'ai ascultat sfatul da????ca de nu stii tu ce fac
mari-lu dai bataie...ma bucur ca e totul ok..
clauf1000multumim si tie "Sarbatori fericite"
pica acolo unde esti iti trimit

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

betycooo esti o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului. De fapt tu aduci magie in fiecare clipa a vietii.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2006 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie pentru tine si multe impliniriii.

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput