Depilare definitiva
Sunt sigura ca s-a mai scris depre acest subiect, si sunt si mai sigura ca suntem multe persoane interesate despre acest subiect.
As vrea sa stiu parerile voastre despre acest subiect.Am auzit ca ar fii bine sa se faca aceste depilari in perioada de iarna, deoarece nu este recomandat expunerea la soare, pe perioada sedintelor.As vrea sa profit in ianuarie cand ma duc in tara sa incerc sa fac cateva sedinte.
Credeti ca ele au efecte asa cum ni se spune? A mai urmat cineva aceste metode? Care ar fii riscurile acestei metode?MUltumesc pentru orice informatie.
Daca moderatorii considera ca acest subiect este in plus, nu ma supar daca il vor elimina.Multam.
Raspunsuri
cait spune:
Eu cand mi-am facut electrostimulare in Bucuresti se facea si epilare definitiva in acel loc.Riscuri ziceau k nu usnt doar dak ai probleme endocrinologice.Eu una nu prea mi-as face prefer sa ma fac eu la 2 saptamani.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
olim spune:
Multam de raspuns cait.
Stie cineva daca la Cluj se face undeva?
Cat despre facutul acasa este bine, dar uneori nu am chef sau timp.
.
Cat despre bani, in timp cred ca esti mai avantajos cu epilarea definitiva, deci nu trebuie sa cumperi in fiecare luna o crema sau o spuma.
Multam inca o data
badjoke spune:
Si eu am vrut sa-mi fac epilare definitiva, dar persoana de la centrul la care ma programasem mi-a spus clar ca termenul de "epilare definitiva" este impropriu spus, deoarece firele de par tot cresc, numai ca acestea se mai subtiaza si se mai raresc.
Asa ca m-a convins si nu am mai inceput sedintele.
olim spune:
Multam de raspuns
.
Eu am auzit ca depinde foarte mult de tipul de piele, adica la brunete merge mai bine, si poate dura efectul pana la 10 ani.
Adevarul ca nici nu mai stii ce sa crezi.
Natasa spune:
Eu stiu ca epilarea "definitiva" tine maxim 3 ani, m-am interesat si eu sperind sa scap de aparatul epilator. La intrebarea mea" minim cit tine?", mi s-a spus "daca parul se regenereaza repede, minim 5 luni". Am renuntat, nu mi se parea pretul corect pentru loteria asta.
loneanbianca spune:
La CLUJ eu stiu 2 locuri in care se fac....pe Dorobantilor la un cabinet cosmetic si pe fosta 6 Martie la cabinetul dermatologic dr Cutus .Dar la fel asa am inteles si eu ca doar citiva ani nu mai creste parul/////si asta in cel mai bun caz.
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.
ancuzza spune:
olim, mai este un cab. si pe eroilor...am dat si eu pe acolo sa vad ce si cum...au sistemul IPL, care cica nu frige deloc si mai intai da cu ceara si apoi cu ap. cela...trebuie sa mergi de vreo 2 ori pe saptamana ....pe net am gasit ca tratamentul dureaza 3-4 luni, ei ziceau de la inceput 6! ce mai, las copkil, casa, sot si ma mut acolo pe juma de an!!! aveau si site da' nu-mi aduc aminte cum ii cheama...
Jocelyn spune:
Am citit in mai multe locuri ca efectul dureaza maxim 3-4 ani, dupa, firele incep sa creasca. Nu stiu daca merita 
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
asi spune:
Si pe mine m-ar interesa o epilare definitiva chiar si pe 3-4 ani.Oare in zona inghinala se face?
Familia mea
Razvan