Dupa Codul lui Da Vinci - Ingeri si Demoni

Dupa Codul lui Da Vinci - Ingeri si Demoni | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Eu aseara am terminat Ingeri si Demoni! A mai citit cineva? Ce parere aveti? Daca doriti sa discutati despre carte, va invit aici!

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am citit-o, mi-a placut, nu shtiu in ce proportzie sint adevarate informatziile din ea- kestiile istorice- dar mi-a placut.
Uf, mai voiam io sa zic ceva, da cere Juli de mincare...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Le-am citit pe amandoua (3 de fapt, caci am citit si Fortareata Digitala). Mi-au placut toate trei, fiecare in felul ei, dar cel mai mult mi-a placut Ingeri si demoni. Am citit-o in perioada in care erau alegerile de la Vatican ptr. un nou papa si s-a potrivit de minune. Am stat si am urmarit toate locatiile descrise in carte!
La vremea respectiva am fost fascinata! Poate fiindca a fost si ultima dintre cele trei citite!

Catalina & Andrei(3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Iren, iti scriu ce scrie la Nota autorului, in carte: "References to all works of art, tombs, tunnel and architecture in Rome are entirely factual (as are their excat locations). They can still be seen today.
The brotherhood of Illuminati is also factual."
Daca ai nevoie de traducere, spune-mi si o sa-ti traduc.
Deci, kestiile istorice sunt adevarate si presupun, verificate de autor; Iubesc cartile lui Dan Brown, pentru ca sunt foarte bine documentate, si e Istoria pe care o stim cu totii... dar prezentata in alta lumina, din alt punct de vedere.
cartea e bazata pe fapte istorice.
La fel de adevarat e existenta Consiliului European ptr. Cercetare Nucleara din Elvetia.
In editia in lb. Engleza exista si hartile Vaticanului si Romei. Nu stiu cum e cartea in lb. Romana.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Din pacate, pe Fortareata Digitala inca nu mi-am pus mainile... adica nu o am! Dar abia astept sa o citesc, ca si Deception Point, de altfel, despre care The Washington Post spune: "O descoperire stiintifica fara precedent duce la o conspiratie care ameninta sa trimita Guvernul US in total haos"... oare ce o fii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana.t spune:

Ingeri si Demoni - finalul cam tras de par, da' rau de tot.
Codul lui da Vinci insa a fost faina. De fapt cartea asta le-a vandut si pe urmatoarele.
Acum a aparut si "Conspiratia", a citit-o cineva? Se merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Am citit si eu "Codul lui Da Vinci" si "Ingeri si demoni"...Mi-au placut amandoua,pe prima,cea cu codul,am citit-o intr-o zi...a doua in mai multe zile...Am citit si m-am tot intrebat cat de veridice sunt cele scrise de nenea Brown...?Multe se potrivesc,insa parca tot nu pot crede...Am urmarit si documentarele de pe National Geographic si Discovery,cele referitoare la "Codul lui Da Vinci"...Pareri pro si contra...
Oare chiar asa sa fie?Am incercat sa citesc si printre randuri,cum se zice...Si am ajuns la concluzia ca de fapt aici pe Pamant e iadul...
Sper sa reusesc sa citesc si "Fortareata digitala".In mare,cam despre ce e vorba in cartea asta?
Sa aveti parte de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Fortareatza digitala- kestii de computere, securitate natzionala, mondiala in final, etc Din cele 3, Codul, Ingerii shi Fortareatza, asta mi-a placut cel mai putzin, e interesanta, dar primele doo is shi mai shi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

noiembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

am citit doar "Codul lui Da Vinci", in afara de informatiile istorice, nu-mi place deloc cum scrie Dan Brown....cu siguranta n-as mai da atatia bani pe o carte scrisa de dansul.
in aceiasi perioada am recitit "Picnic la marginea drumului" de Arkadi si Boris Strugatski, dupa care s-a turnat "Călăuza" a lui Andrei Tarkovski....stilurile de scris sunt total diferite, de necomparat

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

O citesc acum, mai am cam o treime, revin cu comentarii cand o termin. Am citit "Codul lui Da Vinci" care mi-a placut, interesant, dar...literatura.

Adusca, am citit si eu cartea si am vazut si filmul (de fapt in ordine inversa) si mi-au placut tare mult.

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana68

Am urmarit si documentarele de pe National Geographic si Discovery,cele referitoare la "Codul lui Da Vinci"...Pareri pro si contra...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Ana, am urmarit si eu documentarul de pe NG, dar, sincer nu prea au dat informatii noi; vreau sa zic ca nu au spus in acel documentar mai mult decat ce era evident din carte; adica, daca cunosti Biblia (chiar si atat de putin cum o cunosc eu) iti dai seama de cam tot ce au discutat ei in NG... Asa ca nu, nu mi-a placut documentarul, ma asteptat la o analiza muuuuuult mai detaliata a cartii... Anyway, parerea mea!

Mergi la inceput