Dupa Codul lui Da Vinci - Ingeri si Demoni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Nadia,sa sti ca nici eu nu am fost incantata de acele documentare.Le-am vazut pe ambele de cate 3 ori,in ideea ca poate mi-a scapat mie ceva sau ca nu am ascultat "printre randuri"...Concluzia a fost aceeasi:mult zgomot pentru nimic...Nu stiu,exact cum scri si tu,mare lucru nu au comentat si au facut multa,chiar prea multa,referire la Biblie,in loc sa comenteze,efectiv,cartea,subiectul ei si faptele istorice...Tot asa zic,asta e parerea mea.Pot spune ca nu am inteles mai nimic din documentarele alea.Cumva preotul intervievat m-a uns pe suflet cu relatarea lui.Nu mi s-a parut un habotnic ,ci un tip deschis catre nou si catre adevar.
Revenind la carte...cum am mai scris,am citit-o dintr-o suflare,m-a captivat.Multe chestii din ea sunt...pura fantezie,asa cred eu,dar unele prea se potrivesc,ale naibii treburi!
Iren,multam' de informatie.

No,sa aveti un weekend fain!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Am citit toate cartile lui si cea mai buna mi s-a parut "Ingeri si demoni",dar e chestie de gust si cea mai proasta "Conspiratia "pe care inca nu am terminat-o desi o citesc de o luna ,pe celelalte le-am "devorat "efectiv .
Dar asa cum spune cineva mai devreme ,literatura !

Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Mie Codul mi-a placut extraordinar de mult. Brown a expus in carte multe lucruri care sunt in fata ochilor, dar pe care nu le-am vazut pana acum; exact ma refer la Cina cea de Taina... in dreapta lui Isus e o femeie si nu un apostol. Sigur ca doar ptr. ca asa a pictat Da Vinci, nu inseamna ca asa a fost... dar te pune pe ganduri, nu-i asa?!
Ingeri si Demoni mi-a placut la fel de mult. Imi place cum scrie Brown, imi place stilul lui si, mai ales, faptul ca, asa cum am mai scris, cartile lui sunt foarte bine documentate stiintific si istoric.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

am citit si Codul..., si Ingeri..., si Fortareata...si Conspiratia, dar recunosc ca nu mi-a placut stilul...si am avut impresia ca citesc aceeasi carte de fiecare data, dar cu alti eroi....

concluzia: nu imi place cum scrie Dan Brown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari!
Si eu le-am citei pe cele 3.Conspiratia nu mi-a picat inca in mana.
Recunosc ca cel mai mult mi-s placut Inger si Demon.
Fortareata digitala nu m-a impresionat prea tare.
Conspiratia a citit-o cineva?Cum este?
Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Mie mi s-a parut ca finalul de la "Ingeri si demoni" e scris de parca ar fi pregatit cartea pentru ecranizare.......si, da, un pic tras de par.
In rest, foarte reusita cartea, mai ales pentru iubitorii de istorie, care s-au saturat de variantele "oficiale". Se simte ca e o carte documentata.
Mi se pare ca Dan Brown are o slova relaxanta si usor de urmarit.
Mi-au placut toate.
"Fortareata Digitala" sufera de acelasi final usor dramatic si putin tras de par stil film american de box office.

Vor fi interesante eventuale ecranizari. Am auzit ca vor sa inceapa cu "Codul lui Davinci" cu Tom Hanks. Eu nu asa mi-l imaginam pe dl. profesor, dar .......va fi un film de vazut.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Eu am inteles ca il vor pe Tom Hanks de fapt in rolul lui Silas (albino)... si nu cred ca e potrivit deloc, dar... ma rog, 'om vedea.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si pe mine m-a surprins tare Codul, dar mi-a placut, si acum citesc Conspiratia.
Nu stiu ce sa zic, daca aceasta carte e pura literatura sau are ceva de adevar in ea.Asta seara spuneau aici ca la filmari pentru Cod au probleme in Anglia, si ca presedintele Frantei a contribuit personal la realizarea filmarilor in Luvru.Asteptam filmul sa vedem ce iese.
Spor la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Eu am citit toate cele 4 romane ale lui Dan Brown, incepand cu "Codul lui da Vinci", despre a carui existenta aflasem de la voi, pe Forum . Trebuie sa recunosc ca nu sunt o cititoare pasionata, dar atat ati laudat cartea asta, ca m-ati facut curioasa . Si intr-adevar, mi-a placut foarte mult si cartea (pe care am citit-o pe nerasuflate ) si stilul lui. Are muuuuult talent tipul! Recomand cu caldura aceasta carte!

De asemenea, aceeasi parere foarte buna o am si despre "Ingeri si demoni" sau poate altfel cunoscuta de unii: "Iluminati". Captivanta, palpitanta, merita citita!

"Conspiratia" nu m-a dat in mod deosebit pe spate, dar merge. Ideea e ca la asta, spre deosebire de celelalte doua carti de mai sus, te prinzi de la inceput cam care e treaba, deci e cam plictisitoare.

"Fortareata digitala" nu mi-a placut deloc. Daca vreti neaparat sa dati banii pe ea, OK, dar nu v-as sfatui. Riscati sa fiti dezamagiti.

Un An Nou fericit!

Amelia & Ana Maria (17.09.2002).

Mergi la inceput