Aspirante optimiste (170)
Raspunsuri - Pagina 8

iepumic spune:
Fetelor, buna seara.
Abia ce-am venit de la ginec. Diagnostic: rana pe col (destul de urata se pare), metroanexita cronica cu ovarul si trompa dreapta inflamate...mi-a dat tratament pt. anexita pe care tb sa il fac 3 luni la rand, in primele 4 zile ale CM cu comprimate locale....Pt. rana de pe col mi-a facut Papanicolau si a zis sa ma duc lunea viitoare pt. diagnostic si tratament, ca sa nu ma tina pana dupa Sarbatori...ca cica probl. tb. rezolvata cat mai curand.
Cine s-a mai confruntat cu probl. astea poate imi da si mie niste sfaturi...ca sunt un pic debusolata.
Iepumic

PamELLA spune:
Buna fetelor!!!
Cristinabb,stai linistita!!vei vedea ca totul va fi bine!fii sigura ca daca a trebuit sa astepti atat pentru bebelul tau,Dumnezeu va avea grija ca el sa nu pateasca nimic!!
iepumic,nici tu sa nu te ingrijorezi!!Tot ce trebuie sa faci e sa urmezi indeaproape absolut tot ce iti prescrie medicul!Nu te descuraja pentru nimic in lume fiindca pentru toate exista o cale de rezolvare!!
Eu ma simt putin mai bine,durerile au mai incetat,dar oricum trebuie sa merg la medic.problema e ca nu prea am timp!Dar va trebui sa imi fac!
.In schimb,am inceput de azi sa am niste dureri de burta,dar nu sunt chiar dureri,simt ca niste pestisori care imi umbla prin burta
!e ziua a 24-a de la ultima menstruatie si probabil e din cauza CM

iepumic spune:
Cristinabb....nu cred ca te pot ajuta decat cu o vorba buna dar sper ca si atat conteaza:totul ni se intampla in viata cu un motiv. Daca ai ramas insarcinata dupa atatea incercari, inseamna ca acest copil are o sansa si merita sa lupti pt. ea. Sunt convinsa ca exista metode pt. a evita ce e mai rau si a duce sarcina cu brio la sfarsit, si copilul sa fie sanatos. Iti doresc toata fericirea si succesul din lume.
Te pup.
Iepumic

Liana30 spune:
cristinabb io ma rog pentru tine si sper din tot sufletul ca totul sa fie bine...
iepumic iubita trebuie sa stai linistita pt ca nu e atat de rau,,,si eu am avut o rana si am mers si am cauterizat'o ..e foarte simplu..dureaza putin si nu doare deloc,,io zic ca e mai bine sa o cauterizezi decat sa faci tratament pt ca rana e rana si nu se vindeca asa usor...iar pt metroanexita..ai incredere in ceea ce ti'a dat dc...numai bine iti doresc.
PameLLa io sa treaca..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

alexia28 spune:
Buna dimineata,
Cristabbsa fie totul bine, trebuie sa existe o solutie si sa duci sarcina cu bine pana la capat si bebeul sa fie sanatos. Bafta multa!
Iepumic, stai linistita nu este grav. Depinde cat de mare este rana.Eu am avut dar a mea a fost mica si s-a rezolvat cu tratament de la medic si tratament naturist. Daca este mai mare trebuie cauterizata neaparat. Din cate am auzit nu doare este doar migaloasa in sensul ca dupa aceea trebuie sa mergi la medic saptamanal pentru pansamente sau cam asa ceva.Te pup si ai grija de tine
Ingeras, tin pumnii strans sa fie bebe
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si usoara

GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o zi cat mai placuta va doresc!
Si eu am avut o rana pe col destul de mare. dr a cauterizat-o si pe urma timp de 7 saptamanai am facut tratament cu niste ovule, doua tipuri, dar nu-mi vine in minte acum denumirea lor. A, parca ceva cu colpotrophine si inca unele. Nu a durut, pentru ca mi-a facut o anestezie locala.
Pup toate fetilii.

floricika spune:
Buna dimineata
Iepumicstai linistita, si eu am avut rana pe col si am cauterizat-o. A fost o operatiune destul de simpla, a durat 10 minute si gata! Dureri....un pic asa....ca la ciclu, dar cu o pastila inainte, se rezolva si astea! Pentru restul ia tratamentul recomandat de doctor si nu te ingrijora, gandeste-te la sarbatorile care vin, ocupa-ti mintea cu altceva si ai sa vezi ca nici nu o sa realizezi cand va trece timpul!
Va pupicesc pe toate
Nunta

simonette spune:
Buna dimineata doamnelor
Sa aveti o zi axcelenta!
Iepumic, mergi si cauterizeaza rana, e, asa cum spun si fetele, o interventie minora, f. putin neplacuta! Succes

dandana spune:
pup fetele dragute!
ce mai faceti, ce mai ziceti?
eu tot , seara e infernal!
ziua trece cu rontaiala dar seara e cumplit, dau afara tot ce mananc
cristinab, curaj ca toate se rezolva, trebuie sa ai insa curaj si sa fii cat mai calma

GeorgianaI spune:
Dandanutza, pup fata cu burtica!
Lasa mama, ca vor trece ele greturile, ai sa vezi.
Ai grija de tine si de Bb!
Pup toate fetele.