Aspirante optimiste (170)
Raspunsuri - Pagina 7

floricika spune:
Ingeras tin pumnii sa vina barza asa cum iti doresti tu ! Abia astept sa faci testul!
Nunta

Liana30 spune:
ingerasa pentru ca ai fost cumintzica va veni de II ori la tine
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

gogosar spune:
ALEXIA28, eu iau Ca cu vitD care este pentru fixarea calciului( sa nu il iau degeaba)in fiecare luna.Pentru ca am probleme meri.Dar pentru cine nu are probleme chiar ca mine se ia in general in lunile care contin litera R, adica fara mai, iunie, iulie si august.Atunci se zice ca nu prea e indicat sa iei vit D.Eu am si o usoara tahicardie si atunci la mine e indicat mult ca si mai ales mag. pt muschii inimii.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

alexia28 spune:
[quote]Originally posted by gogosar
ALEXIA28, eu iau Ca cu vitD care este pentru fixarea calciului( sa nu il iau degeaba)in fiecare luna.Pentru ca am probleme meri.Dar pentru cine nu are probleme chiar ca mine se ia in general in lunile care contin litera R, adica fara mai, iunie, iulie si august.Atunci se zice ca nu prea e indicat sa iei vit D.Eu am si o usoara tahicardie si atunci la mine e indicat mult ca si mai ales mag. pt muschii inimii.
ANCA
Si eu am tahicardie
Dar de cand nu mai beau cafea decat din cea fara cofeina si nu mai mananc asa multa ciocolata si nu mai fumez decat cate o tigara seara cand am chef....nu mai imi este atat de rau. Dar fac si eu tratamentul tau.

gogosar spune:
Alexia, eu nu mai beau cafea de 6 luni, am rarit si eu ciocolata, tigarile nu prea pot sa le las, dar doar cu astea si sunt nopti cand dorm in fund sprijinita de pernedin cauza palpitatiilor.
ANCA

cristabb spune:
Dupa 5 ani de asteptare pentru un copil si un an de tratamente si o gramada de doctori am descoperit ca am toxoplasmoza IgG pozitiv 300 si IgM pozitiv 1.32. La 5 zile dupa ce am aflat aceste rezultate am mers la Colentina la un parazitolog care mi-a dat un tratament cu pirimetamina. Inca nu l-am inceput pentru ca am aflat dupa 2 zile ca in urma tratamentului cu Metformin pentru Sindrom Ovare Polichistice am reusit sa am ovulatie in ziua 22 a CM. Am ramas insarcinata si am reusit deci sa vad si eu a doua liniuta pe testele de sarcina pentru prima oara in viata mea. Am 35 de ani. Bucurie nemaivazuta? Doar lami si insomnii pentru ca toata lumea i-mi spune ca trebuie sa fac intrerupere de sarcina sau ca ea se va opri singura din evolutie daca e afectata de boala. Vreau bineinteles sa merg la un genetician, la parazitolog din nou.Nu stiu ce sa fac, unde sa ma mai duc si ce teste sa fac. Va implor daca stiti ceva, orice despre asta ajutati-ma.Doctori specializati in asa ceva, analize care se pot face fatului etc. Sunt insarcinata in 6 saptamani.Va multumesc
--------------------------------------------------------------------------------

asi spune:
Cristabb imi aduc aminte de o fata NataliaS (parca) care era suspecta de toxoplsmoza ca si tine si medicul ia recomandat sa intrerupa sarcina.Ea nu a vrut si a dus sarcina la termen si are o fetita sanatoasa.
Parerea mea e sa refaci testele si sa vorbesti cu un medic in care ai incredere.
Succes si sa speram ca vei duce sarcina la termen!
Familia mea
Razvan

Tia spune:
Cristabb, uite www.desprecopii.com/info.asp?id=90#tox" target="_blank">aici un articol care te poate indruma. iti tin pumnii
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

cristabb spune:
Am facut analizele la Medicover si la Institutul Cantacuzino si au iesit la fel. Parazitologul a zis sa astept 6 saptamani si sa fac o amniocenteza si pe urma dupa luna 3 sa iau antibiotice. Problema majora este ca bb-ul daca ia boala se poate imbolnavi ingrozitor si ireversibil. Este cumplit dupa ce doresti atat de mult un copil si ajungi sa il ai sa trebuiasca sa iei hotararea sa renunti la el.

valentinag spune:
seara buna la fete frumoase!
Rodica,ti-am zis io ca o sa-ti port noroc,ca tin pumnii stransi si o sa fie bb!sa ai o sarcina usoara si bb sanatos si mincacios!
la mine nika nou,iau Maca,fac alea,alea, fac cumparaturi,ma pregatesc de sarbatori,ce stiti!
Mi,cand vrei,eu ies la 7.30 saptamina asta,ashea ca da buz cand ai chef!
pup toate fetili!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze