Aspirante optimiste (170)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ancutza, cum mai esti ? imi era dor de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

AncaW iubita io nu te-am pierdut deloc
da iti trimit PM ....io nu te scap din ochi deloc

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Sorinache, sunt bine. Saru'mana. Sper ca si tu sa fii la fel.

Liana, primit PM-ul.

Io n-am apucat s-o felicit pe Danadana. Ma bucur din suflet pt tine. Sa va fie bine

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna fetelor!!!!waw cat ma bucur ca am ramas pe lista aspirantelor,chiar daca va "vizitez"mai rarsper ca sunteti toate sanatoase si sper ca multora dintre voi sa vi se indeplineasca MAREA DORINTA cat mai curand!
Am si de data aceasta o intrebare pentru voi,poate ma puteti ajuta caci eu sunt putin cam speriata...de ceva timp incoace,cam de o saptamana-doua,simt o durere relativ usoara la rinichiul drept cand ma asez pe scaun,cand fac miscari bruste si cateodata chiar cand merg!Ceea ce m-a speriat mai tare e faptul ca a inceput sa ma doare chiar si cand !!ceea ce demonstreaza faptul ca durerea apare in timpul miscarii.cel stang nu ma doare absolut deloc!cred ca poate fi si din cauza nenorocitelor de tocuri care ma chinuie in fiecare zi,ma refer ca e posibil sa mi se fi deplasat rinichiul,dar poate avea oare si vreo legatura cu ovarul sau ficatul???cateodata durerea apare pe toata partea dreapta a abdomenului!IMI E TARE FRICA!!!pe saptamana viitoare merg sa fac o radiografie sa vad daca e de la rinichi,dar pana atunci!
Ma bucur mult ca v-am putut saluta si NU UITATI:NICIODATA SA NU VA PIERDETI SPERANTA!!DUMNEZEU STIE CAND,CUM SI CE SA FACA PENTRU CA TOTUL SA FIE BINE!!
Va pup dulce pe toate si multa sanatate ca e mai de pret ca toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pamella, nu cumva ai vreo apendicita?

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Buna dimneata! Uite ce matinala sunt ,am intrat scurt din cind in cind va mai urmaresc ...mai de mult eram in lista voatra dar nu am mai postat un timp pe Dc. dar va citeam .
Vestea mare e ca de Sf Nicolae mi-a iesit test pozitiv ,l-am repetat cinci zile mai tirziu ca nu puteam sa cred desigut tot II dupa atitea incercari inclusiv si trat.natural am reusit prin prima stimulare.Va doresc Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si cit mai curind sa trece-ti in lista la

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
[ url="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060818/dt/-2/k/94e7/preg.png" ]Buburutza[ /url ]
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineatza...sunt si eu o aspiranta optimista care lucreaza din greu pentru un bebe care sper sa vina pana de Mos Craciun.Sper sa ma primiti si pe mine aici la voi.

Fabya...FELICTARI sa fii fericita si sa ai parte de multa sanatate, un bebe sanatos si mancacios.
Va pup pe toate si un weekend placut!!

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza aspirantelor

Mexxa, bine ai venit printre noi! Iti doresc sa ti se implineasca dorinta ce mare, cat mai rpd...asa cum ai cerut de CRACIUN!

Va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

MIA, imi pare rau de pierderea suferita, am trecut si eu prin asta, si multe alte fete! Curaj si rabdare scumpa mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Simonette multumesc mult..si eu sper din tot sufletul la implinirea dorintei...ca la cat am suferit la prima sarcina cand sa oprit in evlutie...
Las' ca o sa fie bine de data asta...
Si inca ceva...calculatorul ala care iti calculeaza ziua de ovulatie cand poti ramane insarcinata oare e bun??...eu ca sa fiu sigura il pun la munca pe scumpul meu sotz in fiecare zi......
Pupici

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput