Aspirante optimiste (170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fabya, FELICITARI. Ce ninsoare cu gravidutze aici la noi!!!!!!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

'Neatza fetelor!!sper ca voi ati dormit bine,ca eu am avut o noapte imi venea sa ma urc pe pereti de nervi ca nu puteam adormi.am adormit insa spre dimineata..[q[
Oana B,uite ca la apendicita nu m-am gandit,dar nu stiu daca este asta pentru ca febra,dureri de cap,varsaturi nu am avut!!am sa merg la medic sa vad ce spune!
Fabya FELICITARI!!sa ai un bebelus frumos si sanatos!!
Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pamella neaparat sa faci un eco.Eu am avut astfel de dureri cand am avut un chist mare pe ovarul drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pamella bine ai revenit
mexxa bine ai venit aici la noi dar sper sa stai cat mai putin si sa fugi la gravidutze..
sorooooooooooimi lipsesti atat de mult......
Fabya felicitarii
AncaW
asi
OanaB
MirelaV Te vad...te vad...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Liana, ai reusit sa-mi smulgi un zambet.
fabya...felicitari pt burticos si sarcina usoara

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Pamella, neaparat la doctor. M-am gandit la apendicita pentru ca si eu cand am avut-o n-am avut simptomele clasice cu varsaturi sau la palpare dupa ce iei mana sa raspunda durerea sau durere la flexarea piciorului drept. La mine a debutat cu durere in partea dreapta in zona ovarelor ziceam eu, apoi la stanga si apoi s-a extins in sus ca si umerii ma dureau si simteam numai cutite infipte in mine la inspiratie si expiratie.

Fabyafelicitari pentru reusita, sarcina usoara si un bebel perfect am asteptat sa vii cu rezultatul tratamentului dupa ce ti-am raspuns atunci la subiectul FIV, am retinut ca erai foarte ingrijorata si nesigura pe tratament. Ma bucur ca ai reusit

Va pup pe toate, am vazut ca tumpilica sau care se ocupa cu curatenia listutei, daca ma stergeti o sa ma supar si ma pun io la loc cap de lista, na, sunt prin zona chiar daca nu-s campioana cu scrisul.

Oana_B

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

July, multumim la fel si Lianei ca ea ne spuse de cadou pe "endometru". Ca eu pe acolo sunt din cand in cand!
Va doresc si fetelor de aici toate dorintele sa se indeplineasca!

Mergi la inceput

MirelaV numai unul???
KITA iubita mi-a facut placere sa va fac un minut fericite...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

O saptamana frumoasa tuturor!!! Eu maine ma duc la ginec. pt control. Tineti-mi pumnii. O sa va dau de stire.
Pupici si sanatate multa tuturor.

Iepumic

Mergi la inceput

io tin pumnii iepumic

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput