Perlele vedetelor

Perlele vedetelor | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Buna! Eu nu am mai fost in Ro de putin peste trei ani, asa ca, din pacate nu stiu vreo perla a vedetelor din Ro., decat una despre care am citit aici, la un alt subiect, anume, Loredana, ceva de genul "Ce e gripa aviatica". Daca stiti voi mai multe... poftiti aici!
Multumesc,
Nadia!

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

www.carcotasii.ro

sectiunea arhiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Hahahaha, exact asta vroiam sa raspund si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ce-mi place subiectul asta ..ianinte ma uitam la carcotasi si vedeam dar acum ioc k nu-mi mai am...

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Merci si uite asa am descoperit si site-ul carcotasilor..deja ma amuz..

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... n-are legature cu subiectul, dar zambesc fiindca-mi aduc aminte ca fiica-mea a intrebat intr-o seara la masa ce este "la grippe avierge", de era sa murim innecati cu mancarea.
In franceza "grippe aviaire" se pronunta cam la fel.
Nu mai iesplic ce si cum, cine cunoaste franceza va zambi la fel ca mine. Cine nu... sa traduca cineva, please!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by cait

Ce-mi place subiectul asta ..ianinte ma uitam la carcotasi si vedeam dar acum ioc k nu-mi mai am...

Cait

pa de ce nu te uiti la emisiuni pe internet . sunt doar cu 1 saptamana in urna

Michelle 7

Mergi la inceput

pai nu stiam k sunt..acum chiar ma uit..eu cand am plekt din tara site-ul lor era in constructie si pe urma nu am mai stat sa vad dak si-au terminat site-ul.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mihaela Tatu "in Brazilia se vorbeste braziliana".
Loredana are multe rau ,e campioana,daca imi aduc aminte va scriu.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

am gasit cateva chestii pe net;

Replici de toată jena
Cele mai stupide replici ale vedetelor au fost colectate de către Lucie Cave în volumul The World's Stupidest Celebrities.
Paris Hilton a fost prima vedetă citată în această carte prin replica: -Urăsc oamenii morți-, rostită la premiera unui film horror.

Englezoaica Charlotte Church le-a strigat fanilor ei în timpul unui concert organizat în Canada că se bucură foarte mult să se afle alături de ei în America.

Nici Ian Rush, fostul golgeter de la Liverpool nu stă mai bine la capitolul geografie. Acesta susține:- Când m-am mutat din Țara Galilor în Italia a fost exact ca și cum m-aș fi mutat într-o altă țară.- Christina Aguilera poate fi de asemenea trecută pe lista celebrităților cu probleme de orientare.

Cântăreața a fost auzită întrebând unde va avea loc anul acesta Festivalul de la Cannes. Replica Madonnei referitoare la moarte întrece cu siguranță toate perlele prezentate în carte.

- În ultimul timp m-am gândit foarte mult la moarte...acest gând mi-a trecut prin minte pe când mă aflam pe toaletă. Acolo obișnuiesc să reflectez-, a susținut regina muzicii pop.

Tom Cruise, care va fi în curând tătic, susține în legătură cu acest subiect: - Îmi plac foarte mult copii. În trecut, am fost și eu unul-. Alicia Silverstone trebuia să se gândească de două ori înainte de a rosti această replică, la premiera filmului Clueless:

- Consider că filmul Clueless are foarte multă profunzime. Cred că are profunzime, deoarece este extrem de superficial. Cred că această superficialitate trebuie să vină din foarte multă profunzime, dacă se vrea o superficialitate adevărată.-

Cristina Pușcaș

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

HAHAHAAAAAAA! Va multumesc tuturor; m-am amuzat teribil... mai vreaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu, pleeeeeeeeaaaaaaaasssssseeeeeeeeee!!!

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput