nasa de botez si...menstuatia

Peste o luna voi fi nasa…de botez. Dar voi avea o problema…si aceea ca tocmai atunci imi vor veni „musafirii”. Si chiar nu stiu ce sa fac. Ca daca e sa ma iau dupa obiceiul religios nu pot sa intru nici in biserica, dar sa mai tin si bebelusul in brate!! Cum pot sa opresc ciclul? E chiar un pacat daca voi fi la ciclu atunci cand botez? Sfatuiti-ma si pe mine cum sa procedez!
Va multumesc si astept parerile voatre!
Raspunsuri

ioana.t spune:
Anticonceptionale iei? Spre ex. cu Mercilon poti sa "jonglezi" cu ciclul, citeste prospectul ca iti explica acolo cum sa faci sa il intarzii.

mmc_nd spune:
Badjoke,
Am avut si eu aceeasi dilema cand a trebuit sa cunun. Am intrebat un parinte, raspunsul a fost ca poti boteza si cununa, insa este bine sa calculezi cumva data evenimnetului ca probabilitatea sa coincida cu CM sa fie cat mai mica (http://forum.schituldarvari.ro/viewtopic.php?t=355).
Daca mai ai intrebari, le poti adresa la forum.schituldarvari.ro
mmc
http://photos.yahoo.com/mmc_nd

melina34 spune:
eu una nu stiu decit o singura modalitatea de a-l opri: dk iei anticonceptionale nu faci pauza dupa terminarea foliei ci incepi urmatoarea folie imediat ce s-a terminat prima;
M.

irina.c. spune:
Nasa fetitei mele era cat pe ce sa se afle in aceasta situatie si am intrebat pe parintele care ne boteza fetita ce sa facem in acest caz.Si a spus ca poate sa boteze chiar si asa,numai sa-i spuna, ca sa-i citeasca o rugaciune de dezlegare inainte.Din fericire,nu a fost nevoie.Cel mai bine e sa mergi la preotul care va oficia botezul si sa-l intrebi dinainte.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Lauraa spune:
quote:
Originally posted by ioana.t
Anticonceptionale iei? Spre ex. cu Mercilon poti sa "jonglezi" cu ciclul, citeste prospectul ca iti explica acolo cum sa faci sa il intarzii.

Mama de

Sabina spune:
Lauraa, nu cred ca e pe placul lui Dumnezeu sa jonglezi cu medicamentele.Cu atat mai mult anticonceptionale, care nu sunt agreate de BO
vezi ce a zis si Irina, se citeste o rugaciune de dezlegare si se rezolva.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Lauraa spune:
Asa e Sabina,de asta ziceam si eu...
DAr oare Dumnezeu chiar nu ne vrea in Casa Lui cand suntem la menstruatie? Nu suntem si atunci tot copiii Lui?
Mama de Lara Celine

contactnicole spune:
Fetelor, aceeasi intrebare mi-o pun si eu.
Cum fac ca ciclul sa nu ma surprinda, in ziua casatoriei. Totusi eu nu pot sti cu 6 luni inainte cand imi va veni ciclul atunci.
Alta solutie, in afara de anticonceptionale, nu exista, sa intarziem menstruatia?

dpop spune:
mie mi se pare nedrept si dogmatic, practic un fel de discriminare fara justificare. ca si cum ai interzice unui bolnav de cancer sa intre in biserica... daca stie cineva o explicatie logica pentru care femeile nu au voie sa intre in biserica la menstruatie, sa imi spuna si mie.
cat despre amanarea ciclului, fara pilule ... cam greu. dar exercitiile lui kegel au ca posibil efect secundar diminuarea fluxului.

Sabina spune:
Lauraa, e voie in biserica, cu sarutatul icoanelor ar fi o problema, cat si cu sfintele Taine.
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.