Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Adi2003: am vazut la Carefour acumulatori Energizer de 2500 mAh si la Metro GP de 2300 mAh la preturi rezonabile fata de celelalte. Ar fi bine sa ai doua seturi de acumulatori pentru aparatu foto.
Formatarea inseamna, asa cum a spus si MArius, ca trebuie sa ii incarci complet si apoi sa ii utilizezi pana se descarca (pana nu mai functioneaza aparatul). Unele incarcatoare au functia numita "refresh" care face exact acest lucru prin apasarea unui buton si o face mult mai bine, pentru ca aparatul nu descarca complet acumulatorii. Dar nu iti face griji, ca tehnologia a avansat si formatarea nu mai are asa de mare importanta ca in trecut.
Sa inteleg ca ai intrat deja in posesia noului aparat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Da, Mihai, am deja aparatul.
Azi am incercat poze macro dar in interior.
Chiar ma gandeam la rezerva de acumulatori, ca stii cum e la inceput, nu prea ai rabdare pana se incarca un set, tot ai face poze.
La noi nu este Carefour, dar avem Selgros si Metro. De la Selgros mi-am luat acumulatorii Sanyo, ca erau de 2300 mAh, dar am vazut si Varta la 2100 mAh. De 2500 mAh nu erau acolo. La Metro ajung mai greu ca e destul de departe. Dar tot imi iau si rezerva de acumulatori. Imi trebuie si husa.

Uite primele poze.
La lumina naturala ar fi iesit mult mai bine.
Astept sugestii si critici. Sunt doar o incepatoare.

Ma uitam azi pe cartea tehnica digitala cum pot sa inregistrez doar vocea fara imagine.(am un papagal care vorbeste si as fi facut un test).
Acolo scrie ca se poate adauga inregistrare de sunet unei imagini.
Mai am multe de descoperit la aparatul asta. Eu sunt incantata de el!

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

. Tu ce parere ai despre poze? Rezolvam noi si cu husa.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

. Tu ce parere ai despre poze? Rezolvam noi si cu husa.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Eu sunt incantata, mai ales ca am reusit sa fac poze Macro reusite!!!
Dar sunt convinsa ca acest aparat poate face poze si mai bune, doar sa ma obisnuiesc eu cu el.
Am facut si filmulete.

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cateodata la pozele de interior iti trebuie un trepied sau sa pui blitz:)
Ai grija sa setezi estomparea ochilor rosii.

Mergi la inceput

Eu am scos blitzul in interior ca sa nu-mi albeasca "subiectul". Cel putin la flori chiar deformeaza culoarea originala.

Florile mele

Mergi la inceput

f bine ai facut:) acu, ar trebui sa mergi in manual si sa reglezi Iso si timpul de expunere, de aia iti trebuie trepied, daca tremura mana te-ai dus pe copca:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Fiindca nu ma pricep la timpul de expunere, va intreb cum e bine sa-l reglez si in functie de ce? Ce valori sa aleg?
Chiar nu stiu nimic legat de acest aspect.
Multumesc!

Florile mele

Mergi la inceput

Am luat azi acumulatori de rezerva si husa impermeabila pentru aparatul foto.
Imi mai trebuie un card de memorie mai mare si un trepied.

Florile mele

Mergi la inceput

Simina, timpul de expunere se regleaza in functie de lumina.Cu cat e mai slaba timpu e mai mare.

noaptea iso trebui sa fie 400, lumina de zi cu nor 100, sau in padure...200 vezi si tu, e pe incercate.
Cand ai timp de expunere 15 sec(ca sa fotografiezi de pilda lumanari) iti trebe trepied, daca misti aparatu s-a dus.
sa zica Mihai daca-m stiut:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput