Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti gasi acest model descris mai sus A610 la:

www.pop.store.ro/shop/n/Camera_foto_Canon_PowerShot_A610/tip/Aparate_Foto_Digitale/id/3974/description/index.htm" target="_blank">adresa aceasta
sau la:
www.emag.ro/foto_digitale/canon_powershot_a610--pCanonPowerShotA610" target="_blank">adresa aceasta

Daca doresti sa cumperi de pe net. Eu asa mi-am luat aparatul.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

exact canon A610 voi primi eu maine de la parintii mei, care l-au luat din Anglia.

o f buna descriere am vazut aici:

http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/a610.html

si una iar excelenta aici:
http://www.cameras.co.uk/details/canon-powershot-a610.cfm

poti vedea si poze facut cu el.

eu mi-as fi dorit si ceva cu un zoom mare de tpt(era unu bunicel de la kodak cu zoom 5X10, )dar tata a zis ca canonu asta face filme mai bune, si ei vor s-o vada pe sofia cat mai mult in actiune:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Mamagiuliei: sunt mai multe aparate care emit un pre-flash pentru masurarea luminii si apoi al doilea ca sa faca poza. Mai exista varianta cand aparatul emite de cateva ori lumina blitzului sau o alta lumina rosie/alba pentru a minimiza ochii rosii. Din pacate treaba asta atrage atentia subiectului si ai mari sanse sa il prinzi cu ochii inchisi, plus ca efectul de ochi rosii tot persista (se poate rezolva ulterior pe PC).
Pentru poze de interior bune cu blitz iti trebuie lumini externe (reflectoare foto) sau blitx extern, care se monteaza pe aparat; asta va rezolva in mare parte si ochii rosii.
La magazinele de pe la noi nu iti recomand sa iti pierzi timpul, mai bine mergi pe net (de ex. www.dpreview.com )si vezi acolo aparate si caracteristici, apoi poti merge si la magazin sa vezi cum arata.
Totusi intreaba-ne si pe noi, daca vrei si alte pareri, dupa ce vezi cateva modele.
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Multumiri tuturor celor ce mi-au raspuns.

Mihai, e teroare cu blitzul ... din 50 de fotografii imi ies 5 bune ... Ce zici de modelul Canon A610 ? Ca vad ca tu esti mester

Marius - on-line doar ? Prin magazine , nimic ?

Mergi la inceput

Daca intre 12.000.000 si 16.500.000 este suficienta diferenta de pret pentru acelasi produs, atunci "DA" on line este extrem de avantajos stai doar in fata PC-ului citesti compari comanzi si iti vine acasa. Nu vad de ce nu as face la fel si altadata. + diferentele majore de pret.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Marius - esti foarte convingator Merg acas` si-i scriu lu`Moshu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by marius

Daca intre 12.000.000 si 16.500.000 este suficienta diferenta de pret pentru acelasi produs, atunci "DA" on line este extrem de avantajos stai doar in fata PC-ului citesti compari comanzi si iti vine acasa. Nu vad de ce nu as face la fel si altadata. + diferentele majore de pret.

Marius Pernes

Vrei sa zici ca a fost mai ieftin prin comanda online decat in magazine?

Mergi la inceput

Da mai ieftin cu ceva milioane bune.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Canon A95 cum merge pe Macro? Marius,ne faci o poza demo? Dar inauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Mamagiuliei: mai am pana sa devin "mare mester" (dar sper ca nu prea mult )
A 610 l-a inlocuit pe A95 in linia de fabricatie. Este un aparat bun pentru clasa lui.
La aparatul tau incearca sa anulezi in meniu setarea de blitz "ochi rosii", daca se poate. Intre aparat si subiect ar trebui sa pastrezi o distanta intre 1-3m (asta in general, cifrele exacte sunt date de fiecare aparat, dar ce iti zic eu cred ca este acoperitor).
Mai toate aparatele compacte au functie de macro, la fel si A95. Desi relativ ieftine, multe aparate din gama asta se comporta foarte bine in modul macro.
Marius, asteptam poze
In orice caz un Canon, Olympus sau alta marca de renume este un mare pas inainte fata de Benq din punct de vedere al calitatii.

Mergi la inceput