Camere foto (digitale, cu film, SLR...)
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
Canon, fara discutii suplimentare
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
moana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Canon, fara discutii suplimentare
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
de ce?
oana
Sabina spune:
totul e mai bun.Lentila, senzorul etc etc etc.
puf13 spune:
vreau si eu va rog frumos o parere despre kodak p850,Olympus SP-500 UZ si Canon PowerShot S3 IS, am facut comparatie intre ele pe dpreview, dar tot n u m-am putut decide.
si de unde as putea sa cumpar kodak-ul ca la noi nu gasesc
Sabina spune:
ce sa zic, eu sunt fan Canon;-)
denisa73 spune:
Buna,am si eu un aparat digital care scoate toate pozele negre.As dori un aparat care face poze clare si mai albe si care sa scrie pe ecran data si ora la care sunt facute.Sotul meu cred ca ma pacaleste zicandu-mi ca nu exista asa ceva.Oare sunt eu prea pretentioasa ca vreau sa-mi scrie data si ora,ca sa nu mai stau eu pe calculator sa le scriu?
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
Sabina spune:
ce aparat ai, de la ce firma?
nu inteleg insa faza cu data..iti strica toata poza.
oricum, in computer se salveaza fisierul dupa data...nu? cel putin la canon asa e.
adriana spune:
VIn si eu aici la cunoscatori
Cum sa scot bre, data de pe poza, dupa ce am facut-o? Ca ma seaca sa o vad chiar pe fata lui fi-miu
Trebuie musai un program? dar care?
Sabina spune:
:((
nu cred ca mai poti s-o sciti decat cu Photoshop.
Ia vezi mai bine in aparat, sa modifici setarea.Ce aparat ai tu?