Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andrea ma bucur ca Stefi e mai bine. Pupici pe nasucul acela mic pe care si-l baga peste tot.
Dana asa il lauzi pe Vik. Spui ca dupa o zi cu el are nevoie Nicole de salvare. Atunci il pupam si pe Vik cel nazdravan, ca tare dulce e. O sa tin minte cand vin in Romania sa va convoc si eu la o intalneala (daca timpul imi va permite - nu de lata dar eu nu sunt din capitala, eu acolo mai provinciala).
Marcela ma bucur ca esti mai bine , cel putin din punct de vedere psihic.Vezi ca se obisnuiesc repede puii, si le prinde si lor bine cate o schimbare din asta, chiar daca pare uneori ca nu e asa. Pupici Liutei mici.
Daria, ai vazut frumoaso ca nu e nimic. Doar sperietura a fost mare...si cate o sa mai tragem pana se marita.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi avem 1 singur carucior de cand ne-am nascut, sport si jegos Si nu intentionez sa iau altu` ca si asta are deja arici
Completez - al nostru se rabateaza chiar daca`i sport, deci Giulia se poate intinde, numa` ca ea nu vrea

Polux - mi-am amintit: voi cum stati cu proiectu` bb2 ?

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andrea ma bucur ca Stefi e mai bine. Pupici pe nasucul acela mic pe care si-l baga peste tot.
Dana asa il lauzi pe Vik. Spui ca dupa o zi cu el are nevoie Nicole de salvare. Atunci il pupam si pe Vik cel nazdravan, ca tare dulce e. O sa tin minte cand vin in Romania sa va convoc si eu la o intalneala (daca timpul imi va permite - nu de lata dar eu nu sunt din capitala, eu acolo mai provinciala).
Marcela ma bucur ca esti mai bine , cel putin din punct de vedere psihic.Vezi ca se obisnuiesc repede puii, si le prinde si lor bine cate o schimbare din asta, chiar daca pare uneori ca nu e asa. Pupici Liutei mici.
Daria, ai vazut frumoaso ca nu e nimic. Doar sperietura a fost mare...si cate o sa mai tragem pana se marita.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lia, io am carut sport, in ala o scot si nici nu-i mai cumpar altul.
uitasem, andrea, ati fost la dr?

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai al meu sport e din ala ieftin, ca am zis ca nu mai bag bani intr-unul de firma, ca nu o sa il mai folosim mult timp ! Si ma mai uit la copii pe strada cind trec pe linga mine, cum stau chirciti in carutzul sport, si daca mai si dorm, mi sa face o milaaaa de bietul omuletz !!!!

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Raportam al treilea carucior rupt...:)
Maine il achizitionam pe al patrulea...dau o tura si pe aici pe la mica publicitate poate gasesc ceva...:)

Are un mare talent la distrus chestii Botosica (are, de exemplu, un obicei de a incerca o data sau de doua ori sa potriveasca formele sau piesele de la diverse jocuri...daca nu iese repede, se ridica in picioare si incepe sa calce cu piciorul pe ele pana se infig...chiar daca nu la locul lor, ce conteaza?!...:))

Pupam, ma duc sa recuperez ...daca ma lasa..:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Andreea, sanatate multa Alexiei! Ilinca a avut temperatura mare duminica aproape 40, antitermice, nu ceda febra, a venit luni dr, gat rosu valvataie, i-a dat Zinnat, si de marti nu a mai facut febra, nici nu tuseste, mai are doar putin muci. Azi a si iesit un pic afara, ca prea era frumos. La noi a mers cu antibiotic. Poate nu era potrivit ceea ce ti-a dat, hmmm? Acum ce ii dai? Oricum, sa va faceti repede bine !
Carmen, sa va treaca repede kurutzul rosu! lu'ionut ! si lu' tiza!

mama, mama, Nicole ce de par mai aveti... Si dat cu rimel trebuie sa fia mortala moata

fetele, va doresc w/e placut tuturor, sanatate la toti piticii bolnavi si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andreea, multa sanatate portocalutei! imi pare tare rau sa aud ca e asa bolnavioara, acum inteleg de ce n-ai avut timp de mine. multi pupici
andrea, si eu zic ca croissantii sunt de vina, au prea mult unt, eu asa stiu...
pupi s-a acomodat f bine cu soacra, numai ca seara e a noastra, ne jucam, papam, ne spalam impreuna...
dana, merci ca nu ma uitati, nici eu pe voi, dovada, zilnic sunt aici.
carmen, sa fie viermisori? sper ca nu
gabi, v-am admirat inca o data familia frumoasa si maiestria marcelei
va pup pe toate, intru la pranz

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

apai Carmen,stai sa vezi ca nu-i doar atat,am uitat sa va spun ca de la antibiotic a facut si o diaree de toata frumusetea,cu dureri si crampe nasoale rau de tot...s-acu doctorita asta ne-a dat asa:Imodium,Debridat,Sabsimplex-pentru burtica,Stodal-in caz de tuse,Nurofen/Calpol-in caz de febra si un medicament pt gat pe baza de sulfamide-da zau ca nu mai stiu cum il cheama si nu am nici reteta...ceva cu Ne...

...din ce am citit si mai ales din ce am retinut...
Multumim ca v-ati gandit la noi
Lumi,multa sanatate va doresc,of mititica,iar febra...multa multa sanatate!
Vrabiutule,n-ai idee cat ma bucur ca v-ati revazut si ca a fost bine...cat despre petrecere nu stiu,cum o sa se simta pitica sau daca reusim,oricum te anunt pana luni,ok?
Andruska,mami nu te-am uitat,dar am fost atat de suparata si obosita...imi pare rau,promit sa ma revansez
Roxa,felicitari pentru sala si la cat mai multe
Daria,ma bucur nespus ca e super bine Giulia....de fapt eu eram convinsa
Simona va doresc sa fie aceea bona pe care o vrei tu,cea pe care ati ales-o si sa terminati odata cu vanatoarea de bone ca tare urat cred ca e.

....si gata nu mai stiu,mi-a lesinat neuronu'...

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

lumi - multumesc mult pentru ajutor, cred ca mi-ar prinde foarte bine.
nicole - daca ai putea sa vorbesti cu oana ar fi super

am vorbit la eVIS party si a ramas sa mergem pana acolo sa stabilim ce mai vrem la meniu si sa vedem si locatia. eu plec maine la ai mei, poate sa mearga cineva in weekend sau ramane sa merg eu luni seara?

fetelor, sunt bine, mi-e cam greata de oboseala si de bromocriptina. tzitzele sunt binisor, ma cam doare pe stanga, unde e productia mai mare vreau sa ma duc sa ma culc... nu mai pot.

foto

Mergi la inceput