Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
carmenp spune:
marcelinaaa, asa ma bucur ca e bine lia cum nu-ti imaginezi, sper sa te mai fi linistit putin... cu titele cum e?
lia, cel mai bine ar fi sa postezi subiect si marius sigur iti raspunde, iti trebuie punctul de vedere al unei persoane autorizate si el e.
daria, ma bucur ca sunteti ok
iontu e mai bine, mai e nitel rosu da` nu asa tare, e foarte curios ca doar nu face caca pe el, consuma un sul de hirtie de infunda buda ca sa se stearga, toaleta i-o fac in fiecare seara (in perioada asta si de doua ori pe zi) chiar nu stiu de ce ar putea fi rosu. mi-era teama sa nu fie vreun bizdic de la gradinita, ca daca ii vine sa faca caca acolo se aseaza pe colac. in fine, poate n-o fi nica.. in schimb io-s atinsa-ntr-o aripa, m-a prins raceala, lucru care se intimpla foarte, foarte rar , sper sa nu dau la niciunul.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
roxana, era rosu precum un bebelus care face kk pe el, nu-l maninca ci-l ustura, nu este vindecat complet mai are putin.. il pun sa-mi arate kuru` cind s-o scula sa vedem ce si cum... tot mai crezi ac e vorba ed oxiuri?
Carmen,Ilinca&Ionut
szivarvany spune:
Mimilinca - am facut analize de sange, nu ma intreba ce anume ca`s varza la faza asta ca nu ma pricep, cert e ca rezultatele au fost super, nu avem "bube". Am sa-i mai fac un sumar de urina si o coprocultura.
tuturor mamicilor si copiilor !
Carmen - poate a papat ceva altceva Ionut ???
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
rain spune:
pot sa zic ...neata neata ?
moata doarme, iar a adormit in masina, nemancata ...io nu pot sa-mi imaginez cat de profund poate sa doarma de nu simte ea nimic, o descalt, o dezbrac, ii pun alte hainute, o asez in patut si ea nimic, sforaie!
azi e super in capitala, crez ca vine vara ...si daca tot se face cald, am tuns-o pe moata, asta e a patra tunsoare din iunie pana acum, dam faliment, e 180 mii un tuns, si ca sa fie cu adevarat moata, i-a facut tipa care a tuns-o ...suvite rosii, cu rimel, si care ar trebui sa iasa la spalat, poate nu se mai curata, dupa tuns am fost si prin parc, a testat toate leganele, balansoarele ...insa ei cel mai mult ii place prin iarba, merge exact acolo unde scrie "nu calcati pe iarba", nu-i place sa stea pe asfalt, ea vrea la iarba verde, si pe unde bineinteles ca e si noroi!
i-am facut si eu rapid o mancarica de cartofi, dupa ce se trezeste si papa ...plecam la Adina, nu stiu daca se vor mai recunoaste motii, nu s-au mai vazut din august, o sa le fac poze!
Marcela, ce distractie pe voi noaptea trecuta, cred si eu ca esti obosita, a fost un mini-revelion la voi! stii cine ne mai ruga sa-i spunem daca facem party, Oana (Kity2004), vrei sa-i trimit eu mail? mai e si Monica, poate dam si de ea, ar fi super sa vina cu Bobo!
Lia, tot e bine ca are cine sa-ti trimita mancare, de ce nu-l duci tu pe Danut pe la ai tai, macar 2-3 zile, sa se mai obisnuiasca cu ei, sa-l poti duce apoi si cand vrei sa mai iei o pauza, sau cand ai ceva de rezolvat ...de ce n-o mai am si eu pe mama, acum e mare moata si cred ca i-ar placea teribil la curte, dar n-am cu cine s-o mai las din pacate!
eu stiu ca indemnizatia se ia in continuare pana implineste copilul 2 ani, chiar daca esti insarcinata, apoi te intorci la serviciu pentru inca 1-2 luni cat ai mai avea pana nastere sau intri direct in prenatal, io asa cred ca e!
Gabi, ce poze frumoase v-a facut Marcela, superbe ...si felicitari pentru ce faceti astazi, intr-adevar un gest frumos pentru niste copii necajiti!
Lumi, ce bine ca veniti si voi ...abia astept sa ne vedem!
Andrea, e posibil ca Stefania sa fi avut vreo indigestie, mai facem si noi, oamenii mari, din cand in cand o indigestie urata, dar care se rezolva tot cu ce i-ai dat tu, asa ca probabil i-a trecut si n-are altceva!
Cori, mi-ai adus aminte de poze ...daca tu simti nevoia sa plangi, e cel mai bine asa, o sa te simti usurata dupa si cu sufletul mai impacat!
Simona, chiar ai avut o experienta destul de urata cu atatea persoane care numai bone nu pot fi ...va tin pumnii sa fie ok bona asta, sa n-o apuce palpitatiile dupa doua saptamani!
Olivia, hehehehe si eu m-am distrat cand am citit mesajul mamicii de iulie-august, initial am crezut ca e Roxi ...dupa ce am citit, te-am inteles, si voua ca tin pumnii sa va reveniti cu somnul!
Liliana, ce m-a distrat modul cum va conversati ...cam asa fac si eu la telefon, in timp ce vorbesc cu cineva, vorbesc si cu moata ...iese o discutie super!
Andreea, voi ce mai faceti, tot inzapeziti sau a iesit soarele, daca nu, trimitem noi putintel ...ca aici e un soare ca de primavara! cum e cu soacra acasa, s-a obisnuit Pupi cu ea?
Andreea, ce mai face Matei? spune-ne ca sinteti bine, ca stam cu gandul la voi ...
Danule ...crezi ca nu m-as descurca cu piticotii ...mai complicat ar fi la somn, dar le-as amenaja un pat imens pe jos si i-as culca pe toti in linie dreapta ...ca la armata! cum a fost aseara la culcare, ati mai aplicat metoda cu ignorarea?
m-am intins cam mult ...scuze!
pupacim
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
lia, dar de ce nu iei o paturica cu care sa-l acoperi in carut? eu o scot cu carutul afara ca si ea e puturoasa, face 3 pasi si-a obosit, da` stiu ca nu-i place ca e imbracata gros si-o las ca pe ea...
Carmen,Ilinca&Ionut
Dorsilia spune:
Nicole, sa-ti zic de ce nu-l duc pe danut la ei?
1. stau la 70 de km distanta de oras
2. in curte au un dulau care rupe lantul cand il vede pe Danut de nervi si n-au unde sa-l duca sa-l lege ca-si rupe lantul de tot si pleaca, are un metru inaltime si sare toate gardurile, rupe usile la magazia de lemne, le roade si tot iese
3. mama are ceva probleme de sanatate si nu se stie cand poate lesina, are dureri de cap si ameteli, singura acasa nu se poate descurca cu Danut, cu gatit, spalat, hranit, culcat. Majoritatea treburilor gospodaresti le face tata cand vine acasa de la servici, ea doar gateste.
4. tata nu e pensionar si vine abia dupamasa acasa
Dorsilia spune:
deci Carmen, zici ca la 3 grade e ok sa-l car cu carutul plus o paturica pe genunchi? Io ziceam sa se miste sa nu raceasca
alice2004 spune:
Gata, am revenit ! Chiar ca zici ca vine primavara afara, e un soare frumos cum vezi prin martie ! Am fost in parc, am luat toate leganushele la rind, apoi toboganele, baltile si noroaiele si ne-am jucat cu pietricelele de pe jos ! Am venit acasa, mincat si acu omu mik doarme, in sfirsit, ca nu-i gaseam butonul de off ! Zau ca nu stiu cum de nu mai si oboseste copilul asta, spre deosebire de moata ta, Nicole !
Carmen, ca am uitat sa scriu mai devreme, incearca cu bepanthene, la noi a functionat de fiece data cu fund rosu !
Gabi, supeeer pozele ! Marcela nu se dezminte ! Si ma bucur pentru tine, Vrabiuto, stiu cit de dor iti era de puiul mic !
Lia vezi pe la legislative, ca si eu am citit acolo referitor la ce intrebi tu ... cauta ca tre sa fie printre subiectele de pe prima pagina ! Cit despre mama ta, eeee, macar ea iti aduce o oala de mincare, nu ? Nu mi-ar aduce si a mea la fel ????
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
szivarvany spune:
Giulia a dormit o singura data in carut, sambata trecuta, ca in casa nu se putea, vecinii mei daramau blocu`, am imbracat-o in costumu`intreg + paturica+husa carucior ca era un vant turbat si gata, a dormit 45 de minute.
Si inca ceva: bucurati-va ca dorm afaraaa, bucurati-vaaa !!! Decat sa alerge precum bezmeticii prin baltoace si noroaie si sa vrea sa pupe toti copiii si sa vada tot si sa le vorbeasca tuturor, ba mai mult, sa plece cu toata lumea evident in directia opusa
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
da, lia, da` uite cind intri in casa prima data dupa o faza dintr-asta, verifica-i picioarele si vezi cum ii sunt ...
Carmen,Ilinca&Ionut