freak show (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

aaaaaaaaaaaaaaa....ma scuzati ca sunt cam aiurita la ora asta....cred ca am si eu vre-o broasca si nu stiu....da' imi revin repede....un pic de miscare ... as vrea eu ceva, da'...n-am cu cine la ora asta.....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

10 decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

...poem...
solo,solo,e mai bine solo
ai nevoie doar de-o scula doua
o surubelnita si-un ciocan
si gata o pui d-un orgasm

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ohhhhhhhh saraca de mihaela of nu mai zice ca mi se rupe inima, cum sa te ajut eu pe tine ???? aaaaaaaaa ???

Mergi la inceput

io zic sa formam un grup...de sustinere...cu cat sunt mai multi cu atat e mai bine...LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by ANDREEABANICA

io zic sa formam un grup...de sustinere...cu cat sunt mai multi cu atat e mai bine...LOL

Sarbatori pline de iubire!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

...da' cine vrea, poate sta cu spatele?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by narancea

ohhhhhhhh saraca de mihaela of nu mai zice ca mi se rupe inima, cum sa te ajut eu pe tine ???? aaaaaaaaa ???

aaaaaaaaaaa nu stiu, astept sugestii!!!.......poate intre timp ajunge si al meu sotior acasa!!!!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

10 decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

quote:
Tzuni Posted - 16/12/2005 : 14:27:58
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by ANDREEABANICA

Sarbatori pline de iubire!

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004 poze 1 ,2

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

...da' cine vrea, poate sta cu spatele?

cu spatele,cu fata,cu kuku'n sus,cu cracii pe pereti,ce mai conteaza,tot e bine...

Mergi la inceput

dezmatz total la freak show ...... si un sotz pe drum

si acum acasa.... sa avetzi un weekend surioarelor !!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Cred ca n-ar mai avea succes un sobect de asta.....dupa sexul in trei si sexul anal.....s-a cam potolit lumea,sau......au obosit....
Narancea,Tzuni,tradatzi?
Nu ati mai trecut pe la idoli....

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

da mitranca, eu cu tzunami va facem pe la spate....

neatza la freak showwwwwwww !!!!!!!!

azi a dat zapada in dk si ma duc sa-mi alerg tura in zapezica, mistoooooooooooooo !!!!!!!!! abia astept meciul de handbal , sa bata danezele pe rusoaice , romancele pe unguroaice si sa ajunga in finala danemarca-romania iara !!!!!!!!
aseara am fost la o petrecere pina la miez de noapte si am venit acasa in ninsoare.

Mergi la inceput