freak show (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ok, trebuie sa ne organizam un pic aici pe freak show, sa vedem cine ce si cum face !!! nu ?

eu ca sunt cel mai batrin am sa fiu sfatul batrinilor !

mama banica o facem mina mea dreapta, ministra penetratziilor !
ea se penetreaza pe alte topice si acolo unde gaseste locul prielnic ne aduce si napustim pe ei !!!!!!! cum banica nu suna asa bine o sa ii spunem balanica .

tzunami este mina stinga, si cum era vorba aia : sa nu stie dreapta ce face stinga ! tzunami va fi ministra de razboi, o data victimile gasite pe alte topice, ea trece la atac !

hmmmmmmm cu mihaela ce sa facem ? mihaela amalia..... in loc de amalia ii zicem somalia, suna mai sofisticat. pina una una alta nu-i dam nici o functzie importanta, s-o vedem ce e in stare prima data, nu ?

si pe sabinsky o facem ministra castelelor, daca vrea careva un castel, gagica poate livra marfa. e cam micutza dar o crestem noi mare, sa vedem ce facem noi cu ea cind o fi sa fie.

Mitranca e musafira de onoare, si o punem sefa peste aia care intra pe aici.o manipulam cum vrem noi, ca e maleabila !!!!!

are careva ceva impotriva ??????

uite nissache ai mei de craciun :

http://community.webshots.com/photo/524291453/524300707wYeEGL

sa vedem ce avetzi si voi acolo mai deosebit de impodobit craciunu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Castelana la apel.

noi nu impodobim nika, suntem plini de virusi si nu vrem sa-i dam lu Mos Craciun gripa:))

in rest... vreau si eu nisoaaaare, (si mai ales, vreau si eu sa vin de la vreo petrecere)

ia castelu neamuleeee, ia castelu neamuleeeee

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Beyyyy am ajuns sa fiu somalia????Chiar asa de mare ma vezi???Eu ziceam ca sunt mai slabuta si ca am dat cateva kg jos...da' se pare ca m-am inselat...ok fie cum vrei tu narancea, nu te contrazic...
mmmmmmmmm....narancea tu esti ala din poza???
Eu am impodobit de ieri bradu' poate poate vine mai repede la mine mosu'....cu tot cu zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Naranciule ("naranceo" imi suna prea feminin si nu cred, nu?), organizarea mi se pare buna, vad ca ti-ai asigurat miinile, dar ziceai ceva si de cineva cu ciocu` (pardon, pliscu`) mare... Trebuie neaparat, unde ai vazut tu razboi fara ciripitori?
Nu ma ofer, doar sugerez

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

mey! in weekend n-aveti activitate???

ar fi mare pacat, si n-am de ce sa ma mai hlizesc 2 zile

btw Narancea draga, esti chiar simpatic

am vazut io colea http://community.webshots.com/photo/524300619/524300619wHjAnx

a? a? ce ziceti? il punem si la coltul cu barbati frumosi?

ps. cum spuneam, pe mine sa ma ignorati, eu sunt pe tusa... nu ma bag...

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by uki

mey! in weekend n-aveti activitate???

ar fi mare pacat, si n-am de ce sa ma mai hlizesc 2 zile

am vazut io colea http://community.webshots.com/photo/524300619/524300619wHjAnx

ps. cum spuneam, pe mine sa ma ignorati, eu sunt pe tusa... nu ma bag...

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

unde... unde....unde e coltul cu pricina sa imi clatesc si eu nitelus ochii???
Si da eu zic ca merita pus la colt

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

10 decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce colt fetelor, ce colt? Ca m-ati enervat! Il punem chiar in fruntea-fruntilor ca-i frumos si sauvage, si, mai ales, ii al nostru si nu-l dam la nimenia, jur pe palaria mea! (sorry, n-am gasit alta rima).

Mana stanga? Atac? Razboi? Victime? Yuuuuuupppiiiiiii!

Subiect fierbine: ma tot gandesc, ma tot gandesc....sex cu dubla penetrare. A fost? S-a consumat? E perimat? E neagreat?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Meeeeeey,Narancea,tu esti alaaaaa?
Pai,tati.....ne trimiti sa vedem podoabele de pom cu care bagi o poza-doua si pe urma ne asaltezi cu portretele tale fatale......cred ca ai vrut sa te vedem pe tine......te incadrezi si tu la podoabe?

Multzam de functie......tre sa fac treaba buna sa ma promovezi.....da'.....sa stii ca-s cam tare in clontz,cit despre maleabilitate....hmmmmm......sint berbeaca de aia capoasa rau......

Sa ne traiesti,sefu',ca esti berbant bine!

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Tzuni......poate fi si cu tripla penetrare.....

Crezi ca gasesti practicante? Ash........

BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by uki

acolo se pun barbatii goi, asa ca asteptam un nud de la el daca vrea in top

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput