freak show (2)
Raspunsuri - Pagina 14
brendamitran spune:
Uki....ce frumusica esti,si comoara mica la fel! Sa-ti traiasca!
Nu ne incumetam pt ca nu avem timp,cel putin eu.....
te conversezi cu shefu'?
Beneeeeee.....tradatzi.......rusinicaaaaaaa!
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
mihaela amalia spune:
'Neata la freak show.....
Da' pe unde e sefu'??????
Ups...a disparut sefu'!!!!!!!!!!!
Dati alarma fetelor, sunati politia, interpolu'......

Of pe unde o fi...ce o indura saracu de el...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SARBATORI FERICITE!!!
10 decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
Fetelor, belea mare...Sefu' nu mai poate scrie pe forum.Tocmai am vb cu el si... uitati :
"narancea: neatza mihaitza
narancea: somaliaaaaaaaaaaa ????????? hahahahaha
narancea: eu nu mai pot scrie mesajele mele nu mai ajung sunt oprite de moderatori
narancea: pune tu un mesaj de la mine
narancea: ciao la toata lumea, un craciun fericit si la multzi ani !!! imi pare rau ca s-a terminat asa, dar se vede ca prea multzi nu ma inghit. raminetzi cu bine. narancea
narancea: copiaza tu rindurile si pune-le din partea mea, nu vreau sa dispar fara sa fi luat larevedere de la cei cu care am vorbit.
narancea: mersi somaliaaaaaaaaaaa
mihaela_amalya: heiiiiiiiiiiiiiiiiii
narancea: ahaaaaaaaa
narancea: naetza
mihaela_amalya: da' ce s-a intamplat?
mihaela_amalya: neata
narancea: s-au plins cred careva de mine
mihaela_amalya: si te-a dat afara?
narancea: au mai facut o data la fel vara trecuta
....."
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SARBATORI FERICITE!!!
10 decembrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
uki spune:
mda... neata!

asta am vb si eu cu Narancea ieri seara... dar n-am zis nimic, credeam ca e doar temporara disparitia lui de pe forum...no, asta e!
lasa Narancea, sa fii tu sanatos(si noi)...in principiu... cam stim ce si cum![]()
acum ce facem? cine ii ia locul? Banica ceva?... ma, si ce se laudase cu carnatii![]()
Ps. Mihaela... noi cam vorbim singure
...
... hai sa bem o bere, in cinstea...
Sarbatori
fericite!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
Jocelyn spune:
De ce nu mai poate scrie narancea? L-au restrictionat si pe el??
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
cl spune:
Eu nu cred ca este restrictionat Narancea. Cred ca sunt doar probleme tehnice. De ce nu intrebati la "tehnice"?
Claudia
Sabina spune:
:((
cred ca-l modereaza din cauza subiectului fierbinte de la femina intim....
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
descintec spune:
eu l-am restrisctionat, pentru mesajele duioase de la "femina". cinci zile. pe 24 vi-l pun sub brad.